Depresyondan Kurtulmak

Mar 16, 2017   //   by admin   //   Makaleler  //  No Comments

Hepiniz “bana balık verme balık tutmayı öğret” deyişini duymuşsunuzdur. Bilge bir adam oltasıyla balık tutarken kendisine günlerdir yemek yememiş bir kadın yaklaşmış. Kadın balıkçının tuttuğu balıkları koyduğu kovaya bakarak ona açlığını bastırması için biraz balık vermesini istemiş. Bir süre düşündükten sonra balıkçı ona, “sana benim balıklarımdan vermeyeceğim, fakat bir süre benimle oturur ve eline bir olta alırsan sana nasıl balık tutulacağını öğretirim. Bu sayede sadece bugün değil hayatının geri kalanında da nasıl yiyecek bulacağını öğrenirsin.” demiş. Kadın balıkçının öğüdünü tutmuş, balık tutmayı öğrenmiş ve böylece hayatı boyunca karnını doyurabilmiş. Danışanlarım yakınlarının “herkes kendinin doktoru olmalıdır” dediğini söylerler. Neden uzmana danışıyorsun demenin bir başka yolu olan bu cümle aynı zamanda neden kişilerin uzman yardımına ihtiyacı olduğunu da açıklar. Buna inanıyorum. Kendine yardım tekniklerini öğrenerek iyi hissetmeye devam edebilirsiniz. Eğer depresyonunuz, panik atak veya anksiyeteniz, öfke ve suçluluk duygularınız, kaygı bozukluğunuz varsa en büyük sıçrama yardım almaktır ve sonra uygulandığında hayatınızın geri kalanında size yardımcı olacak kendine yardım teknikleri öğrenirsiniz. Bu teknikleri uyguladıkça iyi hissetmeye ve iyileşmeye devam edersiniz.

Depresyon, panik atak, anksiyete, takıntı (OKB) bozukluğu, stres, öfke kontrolü, duygusal tramvaların tedavisi için hipnoterapi almak için, bize ulaşabilirsiniz.

Sevgiyle kalın,

İnci AKTAŞ

Hipnoterapist

(224)2434314

Online Eğitimlere kayıt için; www.plenahuman.com internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Tüm online eğitimlerimize sitemizden ulaşabilirsiniz.

Leave a comment

Ara

Kategoriler