Etkili ve Güzel Konuşma, Diksiyon

Oca 11, 2016   //   by admin   //   Eğitimler  //  1 Comment

Bilgi ve iletişim çağındayız. İlerleyebilmek için bildiklerimiz yetmiyor, onları doğru ifade edebilmeli ve etkileyici bir iletişim kurabilmeliyiz. Bunun içinde Güzel ve Etkili Konuşma, Diksiyon ve Hitabet yeteneğimizi geliştirmeliyiz. Unutulmamalıdır ki, liderlik becerilerinin en önemlisi hitabettir.

İletişimin en önemli unsuru Etkili Konuşma ya da Güzel Konuşma ve Diksiyon gibi gözüksede, Beden Dili iletişimin %93’ünü oluşturmaktadır. Kalan %7 ile başarılı olmak, kendini doğru ifade etmek, kelimeleri doğru kullanmak, doğru yerde doğru vurgu ve tonlamaları yapabilmek, diksiyonunuzu daha iyi hale getirmek, heyecanınızı kontrol etmek, özgüven kazanmak, beden dilinizi doğru kullanmak ve insanların ruh ve kalplerine hitap eden etkileyici konuşmalar yapmak için; aşağıdaki linki tıklayarak, etkili konuşma, etkili hitabet, diksiyon ve beden dili eğitim içeriklerini inceleyebilir ve bize ulaşabilirsiniz.

www.akademiplena.com

Saygılarımızla,

Plena Human Bütünsel İnsan Gelişim Akademisi/Bursa

Tel: (224)2434314

info@akademiplena.com

Online Eğitimlere kayıt için; www.plenahuman.com internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Tüm online eğitimlerimize sitemizden ulaşabilirsiniz.

1 Comment

Leave a comment

Ara

Kategoriler