Hayalden Gerçeğe – Ne zaman Yaşama Koçu’na başvurmalısınız? – Plena Human Bütünsel İnsan Gelişim Akademisi

Plena Human Bütünsel İnsan Gelişim Akademisi

Hepimiz düş görürüz.  Bu düşler hayatımızla şu an nerede bulunduğumuz ve nereye gitmek istediğimizle ilgili olarak bize yol gösterebilir, kulağımıza birşeyler fısıldayabilir, ipuçları verebilir. Açmazlarımızı  ve takıntılarımızı ortaya koyar, mecazlarımız düşlerimizde gerçeğe dönüşür. Ancak düşler bu kadarla kalmaz. Düş görürken tasavvur gücümüzü kullanırız, hayatımızı sınırlayan şeylerden çıkıp, birçok şeyin mümkün hale geldiği, bize dağıtılan oyun kartlarıyla sınırlı olmadığımız daha geniş bir dünyaya doğru yükseliriz.  Canımızın istediği kozu alırız, elimizi değiştiririz. Düşler bizi kendimizin ötesine taşır.  Hayatımızdaki her değişim bir düş olarak başlar; hayal etme gücümüzü kullanarak, kendimizi en iyi geleceklere doğru fırlatırız, diyor Andra Lages

Peki sizce;  Şuan içinde bulunduğum durum nedir?

Hayallerimle gerçeğim arasındaki tıkanmışlıklarım neler?

Bunları nasıl ortadan kaldırırım?

Gerçekten mutlu olabilir miyim?

Bu soruların cevabını bulmanın sizce değeri nedir? Bir yaşam koçu size bulunduğunuz noktayı gösterir. Hayalinizi ortaya çıkarmanıza yardım eder ve daha sonra birlikte önünüzdeki engelleri kaldırırsınız. İşte işinin ehli bir koçun yaptığı budur ve oldukça da değerlidir. Dünyada bir koçla çalışanların sayısı gitgide artıyor. Çünkü NLP başarıya giden yolda önümüzde duran engelleri kaldırmamıza yardım ediyor.

Yıllardır çalıştığımız danışanlarımızın içindeki gücü ve muazzam potansiyellerini görmek hala bizi büyülüyor. Bir hayalim vardı demeden önce, Bir hayalim var deyin.

Sevgiyle Kalın.

Plena Human Bütünsel İnsan Gelişim Akademisi

(224) 2434314

Online Eğitimlere kayıt için; www.plenahuman.com internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Tüm online eğitimlerimize sitemizden ulaşabilirsiniz.

Leave a comment

Makaleler Categories

Ara

Kategoriler