Hicran İpekbağlar – Nefes ve Yaşam Koçu, NLP Uzmanı

Eyl 6, 2013   //   by admin   //   Hakkımızda, Hicran İPEKBAĞLAR  //  No Comments

 

 

 

17.O6.1969 Sakarya’da doğdum. İTÜ Sakarya Mühendislik Fakültesi Makine mezunuyum. Kariyerime, endüstriyel mutfak sektörüne giriş yaparak, Mutfakçı firmasının üretim bölümünde hizmet verdim.

Soba malzemeleri üretimi yapan atölyem   ile endüstri sektöründe çalışmaya devam ettim. Mesleğimi severek yapmama rağmen, sorgulayan yapım beni daima Kâinat ve İnsan arasındaki ilişkiyi araştırmaya yöneltiyor ve bireysel gelişim üzerine çalışmalara zorluyordu.

İnsan sırrı arar, sır ise kendindedir düşüncesi ile, gerçek yolculuğun insanın kendinden kendine yaptığı yolculuk olduğu fikrinin peşinden giderek, doğudan batıya felsefe, din, öğreti ve ezoterik çalışmaların, teolojik ve felsefi doktrinler arasında asıl olanın İnsanın kendini bilmek olduğunun farkına vardım. 20 yıllık özverili çalışma ve araştırmalarımın sonucunda, doğru nefesin insan hayatındaki önemini kavrayarak ÖĞREN-PAYLAŞ felsefesi doğrultusunda, diğer insanların da hayatlarında küçük bir kelebek etkisi yaratmak amacı ile kariyerime, malzemesi en güzel surette yaratılmış insan olan, Bireysel Gelişim Uzmanı olarak devam etme kararı aldım.

Şu an bireysel gelişim üzerine çeşitli bloglarda makaleler yazmakta, Nefes terapisi ve özellikle GESTALT koçluğu ile ilgilenmekte, gestalt kuramı gereği, insanın kendini tanıma ve geliştirme yolunda, Bireysel ve Kurumsal Koç olarak görev yapmaktayım.

KATILDIĞIM EĞİTİM VE SEMİNERLER

NLP Master Practitioner

Certified  Yaşam koçluğu

EFT (duygusal özgürleşme)

Nefes ve Meditasyon teknikleri

Tiyatro ve drama eğitimi

İletişim

Hipnoterapi

İleri satış teknikleri ve müşteri ilişkileri yönetimi

Yaşam Koçluğu

Sporcu Koçluğu

Kariyer Koçluğu

Öğrenci Koçluğu

Ebeveyn Koçluğu

İlişki Koçluğu

Yönetici Koçluğu

Takım Koçluğu

Lider Koçluğu

Satış Koçluğu

Performans Koçluğu

Sınav Koçluğu

iş geliştirme Koçluğu

Sağlıklı Yaşam Koçluğu

Kurumsal Koçluk

(224) 2434314

Online Eğitimlere kayıt için; www.plenahuman.com internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Tüm online eğitimlerimize sitemizden ulaşabilirsiniz.

Leave a comment

Ara

Kategoriler