Hipnozla Sigarayı Bırakma ve Zayıflama Aynı Anda Olur mu?

May 20, 2019   //   by admin   //   Makaleler  //  No Comments

Hipnoterapi İle Sigarayı Bırakma ve Zayıflama seanslarına gelen danışanımın bu sabah yazdığı mesaj;

İnci Hanım bugün tartıldım ve ilk size haber vermek istedim. Bence bu bir mucize. Sigarayı bıraktıktan sonra kilo alırım sanmıştım. . Hem sigaradan kurtuldum hem de 1 haftada beş kilo verdim. Bu gerçekten mucize. Size ne kadar teşekkür etsem az. İyi sizi tanımışım.

Yüz yıllık sigarayı bırakırsan kilo alırsın efsanesini artık bir kenara bırakma zamanı gelmedi mi? Kilo problemleri ve sigara bağımlılığı daha önce de saydığım bir çok rahatsızlık gibi aslında bir belirtidir. Ruh, zihin ve beden bütünlüğünü sağlamak için, zihin ve ruhta değişmesi gerekenlerin habercisidir. Eğer bu belirtilerin nedenine ulaşabilir ve dönüştürülürse, belirti de ortadan kalkar.  Sigarayı bırakmak için hipnoterapi alan ve böyle köklü bir inanışa sahipken hem sigarayı bırakan hem de 1 ayda 5 kilo veren danışanımı yürekten kutluyorum. Mucizelerle dolu bir hafta dilerim.

İnci Aktaş

Hipnozla zayıflama ve sigarayı bırakma seansları hakkında bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

(0224)2434314

(0533)5475241

inciaktas@akademiplena.com

instagram: @inci_aktas

Online eğitimler için www.plenahuman.com adresimizi ziyaret edebilirsiniz. Online eğitim programlarına kayıt olduktan sonra istediğiniz yerden istediğiniz zaman eğitimlerimize katılabilirsiniz.

Bireysel online seanslar için ise, 02242434314 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Leave a comment

Ara

Kategoriler