Hipnozla Sigarayı Bırakma

Ağu 19, 2013   //   by admin   //   Hipnozla Sigarayı Bırakma, Makaleler  //  7 Comments

Sigara içmek için her şey bahane olabilir. Sosyal ortamların tadını çıkarmak, stresle başa çıkmak… Belki bugüne kadar diğer teknikleri uygulayıp bırakma konusunda yaşadığınız başarısızlıklar…

Nikotin en hızlı bağımlılık yapan maddedir.Ve bir sigara bile bağımlı olmanıza yeter. Sigara bir bağımlılıktır. Bağımlılık size ne ifade ediyor?

Tiryaki sigarasını söndürdükten sonra kandaki nikotin miktarı hızla azalır. Ve huzursuz hissetmeye başlanır. Yani kişi sigara içmeyen biri gibi hissetmek için sigara içer..

Seanslarımızda sigaranın ne işe yaradığına yani size ne sağladığına odaklanıp, kök nedeni yok ediyoruz. Sigara bağımlılığı bir belirtidir. İçinizde değişmesi gereken bir şeyler olduğunun belirtisi.

Sizi sigaraya bağımlı kılan nikotin olmasına rağmen bırakmak çok kolaydır. Çünkü bağımlılığınızın %1 i fiziksel %99 u zihinseldir. Çünkü beyniniz; sigaranın sizi rahatlattığını, size özgüven sağladığını, stresinizi azalltığını, onsuz yaşayamayacağınzı söyleyen telkinlerle yıkanmıştır. İyi haber ‘sigarayı bırakmak kolaydır.’ Sigaranın tek yaptığı, sizi öldürmek.

Seanslardan sonra, zihninizde sağlıklı yaşama dair bir programlama oluşacaktır. Amaç sigarayı düşündüğünüz zaman bir sigara yakmayı istemek ve yoksunluk duymak yerine, sigara içmeyi arzu etmediğiniz için mutlu olmanızdır.

Tek bir kararla sigarayı bırakarak hayatınızı değiştirebilirsiniz. Alışkanlığı zihinden silip atmada hipnoz iyi bir aracıdır ve hipnoz yolu ile sigara bıraktırılabilmektedir.

Çalışmalar göstermiştir ki; Hipnozu kullanarak sigara alışkanlığından vazgeçmek kolayca ve süratli bir şekilde mümkün olmaktadır.

Merkezimizde, sigarayı bırakma programında, hipnoz, nlp teknikleri, sağlıklı yaşam koçluğu, psikolojik danışma teknikleri ve eft (duygusal özgürleşme tekniği) ile desteklenmektedir. Hipnozla Sigarayı bıraktırma  programı toplam 8 ile 10  seans arasında  sürmektedir.

(224) 2434314

mail: info@akademiplena.com

Online Eğitimlere kayıt için; www.plenahuman.com internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Tüm online eğitimlerimize sitemizden ulaşabilirsiniz.

7 Comments

  • Aslında sigarayla ilgili değil bırakma konusunda beyinlerimiz yıkanmış durumda. Burada ben aslında insanların bozulmadığını sadece bazen farklı şekilde işleyebildiğini öğrendim. Ve şimdi zihnimi istediğim şeyi gerçekleştirmek üzere yönlendirebiliyorum. Sigarayı bırakmak çok kolaymış. Sizlere çok teşekkür ediyorum.

  • Bırakabileceğime kesinlikle inanmıyordum. Ama çok kısa bir zamanda çok kolay ve üzüntüsüz, sıkıntısız bir şekilde sigaradan kurtuldum. Çok mutluyum. İnci Hanım çok mükemmel biri. Ve ona yardımları için minnettarım. Çok teşekkür ederim. Sizi seviyorum. Seanslarım bittiği için üzgünüm.
    Katıldığım program tamamen harika, sunulacak bir öneri bulamıyorum.

  • İmkansız yoktur, inanmak vardır. İnci AKTAŞ a ve Ayna Danışmanlığa teşekkür ediyorum.

  • Sigarasız yaşama merhaba dediğim için çok mutluyum. İnci Hanıma sonsuz teşekkürler.

  • Sigarayı bırakmak için geldiğim bu programda hayatımın her alanında etkili olacak muazzam yöntemler ve teknikler öğrendim. Yıllardır uğraştığım sigarayı bırakmanın bu kadar kolay olacağını bilseydim daha önce gelirdim. Hayatımın genel doyum ve tatminini arttırmada yanımda olduğu için Özlem hanıma teşekkür ederim.

  • Günde iki paketten fazla içiyordum. Bırakmak için denemediğim yöntem kalmadı. Ama anladım ki amacım sigarayı bırakmak olmamalı. Ben burada amacımın sigara kullanmayan biri olmak olması gerektiğini anladım. Ve artık sigara kullanmayan biriyim. Emekleri için İnci Hanım’a teşekkür ederim.

  • İnci Hanım bugün tartıldım ve ilk size haber vermek istedim. Bence bu bir mucize. Sigarayı bıraktıktan sonra kilo alırım sanmıştım. Hem sigaradan kurtuldum hem de 4 haftada 5 kilo verdim. Bu gerçekten mucize. Size ne kadar teşekküretsem az. İyi ki tanımışım size.

Leave a comment

Ara

Kategoriler