Koçluk Eğitimi ve Yaşam Koçluğunun Kazandıracakları

Eyl 25, 2017   //   by admin   //   Makaleler  //  No Comments

Koçluk Eğitimi ve Yaşam Koçluğunun Kazandırdıkları neler mi?

Bir sabah uyandığında; ‘Ben ne yapıyorum? Ne için buradayım? Hayatın anlamı nedir?’ diyen bir çok insanla karşılaştım. Her insan ruhunun en derinlerinde bir yerde bir şeylerin değişeceğine ya da daha iyi olabileceğine dair bir inanç taşır.  Zaman içinizdeki potansiyeli ortaya çıkarmanıza yardımcı olacak bir yol arkadaşı ararsınız.

Derin bir yalnızlık duygusu içerisinde devam eden ilişkiler gördüm. Birlikte ama yalnız, aşk kırıntılarının tatmin ettiği bağımlı birliktelikler. Eninde sonunda ‘Ben ne yapıyorum dersiniz?’ Hak ettiğim ve hayal ettiğim bu muydu?’ Bir ilişki koçu size bu süreçte koçluk yapabilecektir.

Çocuklarıyla sorunlarını bir sinema gününde çözebileceklerini sanan anne babalar, çocukları için öğrenci koçluğuna ihtiyaç duyarlar. Kendileri için ise yaşam koçluğuna.

Ekip kurma ve motivasyonunu sağlama konusunda artık kendini yetersiz hisseden bir yönetici, iş yerinde kendini doğru bir şekilde ifade edemeyen bir çalışan, kurumunu bulunduğu noktadan vizyonuna götürmeye adanmış bir iş yeri sahibi, yönetici koçluğuna ve kurumsal koçluğa ihtiyaç duyacaktır.

Tüm ilişkilerde çiftlik yasası geçerlidir. Toprağa bir tohum ekersin, gerekli bakımı yaparsın ve beklersin. Mutlaka değerli bir şeyler filizlenir. Yaşam Koçluğu Eğitimi ile danışanlarınızın bu tohumu ekebilmesine, bakabilmesine ve değerli bir şeyler filizlenene kadar sabretmesine ve yolda kalmasına yardım edersiniz.

Bunun yanında Koçluk Eğitimi yalnızca danışanlara hizmet vermek için değildir. Kendi kaynaklarınıza ulaşarak, potansiyelinizi ortaya çıkarmak için tasarlanmış bir eğitimdir.

Profesyonel Koçluk Eğitimine katılarak yalnızca Uluslararası Akredite bir Koç olmazsınız. Plena Human Profesyonel Koçluk Eğitimi bir Terapist ve Koç Yetiştirme programıdır. Eğitmenler Uluslararası Akredite ve Psikolojik Danışmanlardır.

Bir çok Yaşam Koçluğu Eğitiminde olmayan, EFT, NLP , Psikolojik Danışma Kuramları ve Psikolojik Testler, Plena Human Profesyonel Koçluk Eğitimi içeriğinde yer almaktadır.

Koçluk Eğitimine ek olarak alacağınız NLP Practitioner ve NLP Master eğitimleri ve Temel Hipnoz Eğitimi ile gerçek bir koç ve terapist yetiştirme programıdır.

Peki sınıf içi eğitimin faydası nedir? Amacınızı sorgulayın. Gerçekten yetkin bir Profesyonel Yaşam Koçu mu olmak istiyorsunuz, yoksa eğitimi alıp popüler bir mesleğe mi adım atmak istiyorsunuz? Maalesef ki bugün, bir çok merkez, uzaktan eğitim yoluyla, akredite olmadan, akredite olmayan ya da yaşam koçluğunu profesyonel olarak hiç yapmamış eğitmenlerle, koçluk eğitimi gerçekleştirmektedirler.

Yaşam Koçluğu Eğitimi alırken dikkat edilecek unsurlar nelerdir?

-Yaşam Koçluğu Eğitimi’nin uluslararası akredite olup olmadığı

-Eğitmenlerin Uluslararası akredite profesyonel koç olup olmadığı

-Eğitmenlerin ayrıca Profesyonel olarak koçluk yapıp yapmadığı

-Eğitim içeriği ve süresi

Herkesin içinde uyanmayı bekleyen bir güç vardır. Eğer bilselerdi kendileri bile şaşırırdı.

Koçluk Eğitimi ile;

-Yaşam Koçluğu

-İlişki Koçluğu

-Sporcu Koçluğu

-Sağlıklı Yaşam Koçluğu

-Öğrenci Koçluğu

-Aile Koçluğu

-Hipnoterapi

-NLP Terapisi

-EFT

-Yönetici Koçluğu

-Kariyer Koçluğu

-Kurumsal Koçluk yapabilecek yetkinliğe sahip olacaksınız.

Profesyonel Yaşam Koçu/Terapist Yetiştirme Programı hakkında detaylı bilgi için bize ulaşabilirsiniz.

(224)2434314

info@akademiplena.com

Online eğitimler için www.plenahuman.com adresimizi ziyaret edebilirsiniz. Online eğitim programlarına kayıt olduktan sonra istediğiniz yerden istediğiniz zaman eğitimlerimize katılabilirsiniz.

Bireysel online seanslar için ise, 02242434314 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Leave a comment

Ara

Kategoriler