Browsing articles tagged with " çocuğunun koçu sen ol"

Mucize İletişim

May 13, 2019   //   by admin   //   Makaleler  //  No Comments

Bugün aylardır beklediğimiz mucize akşam yemeğinde gerçekleşti. Eren çözülmeye başladı. Seanslarla ilgili tek kelime konuşmuyordu, bu gün anlatmaya başladı. Eşimle birlikte size çok teşekkür ediyoruz. Sorunumuz iletişimsizlik. İnşallah daha güzel olacak.

Sevgili Erenin annesinin 3.seans sonundaki mesajı. Anne babaların en büyük şansı çocuklarının kendilerini danışman olarak seçmeleridir. Bir gün yeni bir kitap okur ya da yeni bir uzmanı dinlersiniz. En iyi ihtimalle bugünden itibaren değişeceğim dersiniz ama sabah aynı evde uyanır aynı iş yerine gidersiniz aynı kişidir çocuğunuz ve eşiniz. Kısacası yeni manzaralar aramak yerine yeni gözler geliştireceksiniz ve önce siz değişeceksiniz. Bugün danışmanlık yapabilmek için belki engin bir psikoloji bilgisine ihtiyacınız olmasa da derin bir iletişim bilgisine ihtiyacınız var. Çocuğunun Koçu Sen Ol kitabımızda da anlattığımız gibi; derin ve empatik dinlemeyi, açık uçlu güçlü sorular sorabilmeyi, doğru zamanda uygun geri bildirim verebilmeyi, yansıtmayı kısacası #koçluk becerilerini kullanmayı bilmelisiniz. Bugün çocuklarımız hiç olmadığı kadar fazla dikkat eksikliği, hiperaktivite, davranış bozukluklukları, içe kapanıklık, öfke, sınav kaygısı, depresyon, panik atak ve tükenmişlik sendromuyla mücadele ediyor. Sınav başarısı ve okul başarısı/hayat dengesi için eğitim koçluğu/ öğrenci koçluğu fayda sağlarken diğer konular için psikolojik danışmanlık almaları büyük önem taşıyor. Çocuklarınıza profesyonel destek aldırmanın yanında çocuğunuzun koçu siz olun ve bu süreç boyunca itinayla bakıp büyüttüğünüz çiçeğinizi bir anlık kontrol kaybıyla koparıp atmayın. Bu süreçte sizlerin de profesyonel destek alması faydalı olacaktır . Yine de hızlı bir dönüşüm için bir reçete vermemizi isterseniz, bu reçete koşulsuz sevgi olacaktır. Çünkü sevgi bir simya sürecidir ve koşulsuzca sevdiğiniz kişi güzelleşir.

Sevgiyle kalın,

İnci Aktaş

Psikolojik Danışman, Hipnoterapist, Profesyonel Yaşam Koçu

(0533)5475241

(0224)2434314

Öğrenci/Eğitim Koçluğu/ Psikolojik Danışmanlık/ Yaşam Koçluğu ve Hipnoterapi seanslarımız hakkında bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

Online eğitimler için www.plenahuman.com adresimizi ziyaret edebilirsiniz. Online eğitim programlarına kayıt olduktan sonra istediğiniz yerden istediğiniz zaman eğitimlerimize katılabilirsiniz.

Bireysel online seanslar için ise, 02242434314 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Ara

Kategoriler