Browsing articles tagged with " imaj"

İmaj

Oca 10, 2020   //   by admin   //   Makaleler  //  No Comments
  İdeal dünya diye bir yer olsaydı ve biz burada yaşasaydık eğer iç güzelliğimiz, kültürümüz, ahlaki değerlerimiz ve zekamızı değerlendirilir dik büyük ihtimalle. Ancak günümüz dünyasının gerçeği istesekte istemesekte görüntünüze göre değerlendiriyoruz.
İmaj, mevcut durumu var olmak istediğiniz duruma çekmek ise hayatınızın tüm yönlerini de dahil ederek giysilerinizi zarafetinizle bütünleştirmektir . Başkalarının üzerinde bıraktığınız ilk iz, sizin izleniminizdir. Bu sebeple ilk önce örtünmek ve giyinmek arasındaki farkı keşfetmeliyiz. Çabanız ne kadar fazla olursa olsun imajınızdaki açığınız sizin başarınızı gölgeler. Doğru bir kişisel imaj insanın hem iç dünyasını hem dış dünyasını geliştirmektedir. Tarzınızın iş alanınıza ve sosyal yaşantınızda gerçekte görünmek istediğiniz gibi, tüm detaylarına dikkat ederek oluşturabilirsiniz.
“ Güneş olmasan da yıldız ol ama gökteki en parlak yıldız sen ol..” – Tagore –

Online eğitimler için www.plenahuman.com adresimizi ziyaret edebilirsiniz. Online eğitim programlarına kayıt olduktan sonra istediğiniz yerden istediğiniz zaman eğitimlerimize katılabilirsiniz.

Bireysel online seanslar için ise, 02242434314 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Senem Usanmaz
Profesyonel Koç-Nlp Uzmanı
İmaj ve Yönetimi, Sağlıkla zayıflama ve
Kilo verme teknikleri uygulayıcısı

Ara

Kategoriler