Browsing articles tagged with " multivitamin"

Multivitamin

Şub 21, 2017   //   by admin   //   Makaleler  //  No Comments

136060-425x282-MultivitaminSabah canlı uyanın, yorgunluğunuzu unutun, büyün gün enerjik olun hastalıklara karşı korunun, bağışıklık sisteminiz güçlensin, mutlu olun ve yaşam enerjiniz artsın..Bir ilaç size bundan daha fazla ne vaat edebilir ki.. Evet bu bir multivitamin reklamı değil. Kaldı ki, neredeyse bir vitamin reklamına benziyor. Çoğumuzun deneyimlediği üzere, Türkiye’nin %77’si sabah alarmını erteliyor..Bu doğru..Peki ya siz? Sabahları kalkmakta zorlanıyor musunuz? 8 saat uyuduğunuz halde hala uykunuz mu var? Sürekli yorgunluktan mı şikayetçisiniz? Canınız sürekli sigara ya da tatlı mı istiyor?

Yukarıda yazdıklarım tanıdık mı geliyor? Peki çözümü nerede arıyorsunuz? Çözüm sizin içinizde…İyi hissetmek için kendiniz dışında hiçbir şeye ihtiyacınız yok.

Mutlu ve Huzurlu Olmanızı Sağlayacak Zihinsel Bir Tutum Geliştirmenin Yedi Yolu

✔Zihninizi huzur, cesaret,sağlık ve umut dolu düşüncelerle doldurun. Çünkü hayat düşüncelerimizden oluşuyor.

✔Kimseye karşı kin tutmayın. Eğer kin tutarsanız onlara değil kendinize zarar vermiş olursunuz.

✔Nankörlüklerin sizi üzmesine izin vermeyin. Mutluluğa giden en önemli yolun iyilik yaptığınız kişilerden minnet beklememek olduğunu unutmayın. Çocuklarınızın minnet duymasını istiyorsanız bunu onlara öğretin.

✔Sahip olduğunuz iyi şeylere odaklanın, sorunlarınıza değil.

✔iyi bir taklit olmaktansa kötü bir Orijinal olun daha iyi.

✔Hayat size diken yolladıysa üzülmeyin yanında gül yollayacak demektir. Başınıza gelenlerden öğrendiklerinize odaklanın.

✔Başkalarının mutlu olmasını sağlayarak kendi mutsuzluğunuzu unutabilirsiniz. Başkalarına karşı iyi olursanız kendinize karşı da iyi olursunuz.

Dr.Wayne Dyer’a kulak verin. Enerji seviyenizi arttırmanın içsel yollarını keşfedin.

✔Düşüncelerinizin bilincinde olun. Sahip olduğunuz her düşüncenin üzerinizde bir etkisi vardır. Sizi zayıflatan bir düşünceden güçlendiren bir düşünceye geçiş yaptığınızda, enerji seviyenizi yükseltmiş, kendi ve çevrenizdeki enerji alanını güçlendirmiş olursunuz.

✔Düzenli biçimde meditasyon yapın. Biran olsun sessizliği sağlayın ve içinizden yaratıcının adını tekrarlayın.

✔Bilinçli beslenin. Kimyasal maddeler içeren besinler enerjiniz üzerinde zayıflatıcı rol oynarlar. Unlu ve mayalı yiyecekler, et ve süt ürünleri, şeker ve asitli besinler düşük enerjilidir ve enerjinizi zayıflatır. Bu tip yiyecekleri tükettikten sonra kendinizi gözlemlemeniz gerekir. Sonuçta uyuşuk ve yorgun hissetmenize sebep oluyorlarsa hayatınızı düşük enerji sistemlerine açık hale getirmişsiniz demektir.

✔Düşük enerjili maddelerden uzak durun. Alkol ve uyuşturucu beden enerjinizi azaltıp sizi zayıflatır. Böylece hayatınıza düşük enerjili insanları çeker ve düşük enerjide kalmaya devam edersiniz.

✔Dinlediğiniz müziğin enerji seviyesinin bilincinde olun. Yüksek tempolu, sürekli aynı ritmini tekrarlandığı yüksek sesli müzikler ile acı, nefret, üzüntü ve korku içeren şarkı sözleri bilinçaltınıza zayıflatıcı mesajlar gönderen ve benzer enerjilerin hayatınıza nüfuz etmesi sonucunu doğuran düşük seviyedeki enerjilerdir. Hayatınıza huzur ve sevginin hakim olmasını istiyorsanız o zaman isteklerinizi yansıtan daha yüksek müzikal titreşimler ve sözler içeren müzikler dinleyin.

✔Ev düzeninizin enerji seviyesinin bilincinde olun. Yaşadığınız ortamın yüksek enerji barındıran şeylerle çevrili olması üzerinizde olumlu etki yaratır.

✔Televizyon programlarının ve reklamların yaydığı düşük enerjiye daha az maruz kalın.

✔Enerji alanınızı fotoğraflarla güçlendirin. Fotoğraf türetilmiş enerji formudur ve enerji barındırır. Mutluluk ve sevgi anlarında çekilmiş fotoğrafları evinizde ve çalışma alanınızda bulundurun.

✔Yakın çevreniz, arkadaşlarınız ve ailenizin enerji seviyelerinin bilincinde olun. Yüksek enerjili kişilerle yakın ilişkiler geliştirin.

✔Faaliyetlerinizi ve nerelerde yoğunlaştığını gözlemleyin. Doğayla bütünleşin, onun güzelliğini takdir edin, zamanınızı açık alanlarda kamp kurarak, spor yaparak, yüzerek, yürüyüş yaparak ve doğal ortamlarda eğlenerek geçirin. Ruhani anlamda sizi rahatlatacak yoga dersleri alın, meditasyon merkezlerine gidin, yardıma gereksinim duyan yaşlı hasta, engelli insanlara yardım etme olanağı sunan yerlere başvurun.  Hayvanlarla ilgilenin.

✔İnsanlara karşı şefkatli davranın, karşılık beklemeden onlara yardım edin.

✔Enerji seviyenizi yükseltmek ve arzularınızı gerçekleştirmek için niyetinizi açıkça ortaya koyun. Hedeflerinizi bir kenara yazın ve gün boyunca rahatça ulaşabileceğiniz ve okuyabileceginiz bir yere yerleştirin.  Kağıda döktüğünüz niyetlerin kendine has bir enerjisi vardır ve enerji seviyenizi Yükseltmekte size yardım ederler.

✔Sık sık bağışlayıcı olma düşüncesine sarılın. İntikam düşüncesine sahip bir insan zayıf düşerken bağışlayıcı olan insan ise güç kazanır.  İntikam, öfke, nefret evrensel güçle uyum sağlamanızı engelleyen fazlasıyla düşük enerji barındıran olgulardır. Geçmişte sizi üzmüş olan kişiye karşı sergileyeceginiz bağışlayıcı tutum sizi yaratıcı enerji seviyesine yükseltecek ve bireysel arzularınız gerçekleştirmede size yardımcı olacaktır.

Ve en önemlisi kalbinizi daima sevgiyle doldurun.

Sevgiyle kalın,

İnci AKTAŞ

Hipnoterapist & Profesyonel Koç & Eğitmen

Bursa

(224)2434314

Online Eğitimlere kayıt için; www.plenahuman.com internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Tüm online eğitimlerimize sitemizden ulaşabilirsiniz.

Ara

Kategoriler