Browsing articles tagged with " olumlu tutum eğitimi"

Olumlu Tutum Eğitimi

Şub 7, 2014   //   by admin   //   Eğitimler, Makaleler, Olumlu Tutum Eğitimi  //  No Comments

Çağımızın sorunu sadece bir hava durumu olmaktan çıkmış iklimimiz haline gelmiş olan mutsuzluktur. Mutsuzluğun ana kaynaklarından biri de olumsuz tutumdur. Herkes kendini az çok olumlu tutuma sahip görür ancak çalışmalarımız bunun böyle olmadığını ortaya koydu. İşin ilginç yanı da olumlu tutumu öğetecek bir eğitimi her zaman bulamamanızdır. Plena Human olarak her ay bir pazar günü düzenlenecek olan etkinliğimizde, MUTLULUK için olumlu tutum kazanmaktan bahsedeceğiz. Sizleri de bekliyoruz.

Maddi manevi büyük zenginliklere ulaşmış her insan, bir nehrin akışına benzetilebilecek olan, görünmeyen bir güç akışının farkındadır. Düşüncenin olumlu duyguları akıntının insanı servete götüren tarafıdır.  Olumsuz duygular ise yoksulluğa götüren taraftır.

Eğitimin Hedefi

Proaktivite ve Olumlu Tutum Eğitiminin hedefi çalışanların insiyatif ve sorumluluk alarak tam potansiyellerini gerçekleştirmelerini sağlamak. Katılımcıların hayatları boyunca devam ettireceği keyifli ve üretkenlikle dolu bir sürecin kapılarını açmak. Siz katılımcılarımızın kendinizle, sevdiklerinizle, işinizle, dostlarınızla kısacası hayatla ilgili daha iyi hissetmenizi sağlayacak. Aynı zamanda hayatta elde etmek istediğiniz her şey için bir çekim metkezi haline getirecek bir eğitimdir.

Konu Başlıkları

-Proaktivite Nedir?

-Olumlu Tutum Nedir?

-Niçin Tutum?

-Tutum Kazanma Eylemleri

-Alıştırmalar

 

Eğitmenler : İnci Aktaş, Özlem Aktaş

Bilgi ve önkayıt için lütfen bize ulaşın:

Tel : (224) 243 43 14

Email : info@akademiplena.com

Online Eğitimlere kayıt için; www.plenahuman.com internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Tüm online eğitimlerimize sitemizden ulaşabilirsiniz.

Ara

Kategoriler