Browsing articles tagged with " psikolojik danışmanlık"

Hayat Amacı

Ara 5, 2016   //   by admin   //   Kişisel Gelişim  //  No Comments

Bize tırmanacak bir dağ verildiğinde aynı zamanda bunu yapabilecek bir kapasite de verilir. Başlangıç yerimiz bataklığın dibi bile olsa, eninde sonunda göklere yükselebiliriz. Dan Milliman

Eğer zorluklarla dolu bir yaşamınız olduğunu düşünüyorsanız şunu hatırlayın. Yaşam bir dağ yoluna benzer. Kolay olmasa da bizim için bir öğretmendir. Kolay bir hayat bize ne öğretebilir ki..Bir zorlukla karşılaştığınızda ya da içinizde bir vizyon oluştuğunda her zaman için zorlukların üstesinden gelecek ve arzularınızı gerçekleştirecek bir güç de verilir. İçsel gücünüze güvenin.

J.R.R.Tolkien’ın da dediği gibi; ‘Köşede yeni bir yol ya da gizli bir giriş bizi bekliyor olabilir. ‘ Eğer biraz daha dayanabilirseniz köşede mutlaka ışıklı bir şeyler belirecektir. Özünüz, yaşam amacınız, bilinçaltınızın temizliği, eski artık size katkısı olmayan düşünce kalıplarından, engellenmişliklerden ve öğrenilmiş çaresizlikten arınarak, kendinizi tanımak ve varoluş amacınızı keşfetmek için profesyonel bir destek almak hayatınızdaki en büyük sıçrama olabilir.

İnci Aktaş

Profesyonel Koç Psikolojik Danışman Hipnoterapis
Detaylı bilgi için;
www.akademiplena.com
(224) 2434314

Online Eğitimlere kayıt için; www.plenahuman.com internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Tüm online eğitimlerimize sitemizden ulaşabilirsiniz.

psikolojik danışmanlık, profesyonel koçluk, hipnoterapi bursa

Ara

Kategoriler