Browsing articles tagged with " #ruhsalgelisim"

Stresle başaçıkmak

Nis 1, 2020   //   by admin   //   Makaleler  //  No Comments

Zor zamanlar ; içinde değişim dönüşümü , fırsatları barındırır. Bunları görecek bilinç düzeyine erişmek önemlidir. İçinde bulunduğumuz koşullarda ne durumda olursak olalım şikayet etmek de mümkündür,  şükredecek bir şey bulmak da mümkündür . Bu ikisi arasındaki fark bizim zihin ve bilinç düzeyimiz ile ilgilidir. Zihin gücümüzü  sağlığımızı olumlu yönde etkilemek için kullanabiliriz. Örneğin olumlu düşünceler,  duygular , olumlu yönde yapılmış olan imgelem çalışmaları, meditasyon , dua genlerimizi  pozitif yönde etkilediğini gösteren çok fazla araştırma mevcuttur. İyilesme görüntüleri,  imgelem genlerimiz üzerinde pozitif yönde etki yapmakta. Öyleyse koşulları en karamsar şekilde değerlendirip negatif yönde imgelem yaptığımızda , zihnimizi olumsuz resimlerle doldurduğumuzda sağlıksız bir fizyoloji , sağlıksız bir ruh hali ve en nihayetinde bozulmuş bir gen yapısı ve hastalıklara davetiye çıkarmış bir bağışıklık sistemi yaratmış  olacağız. Olumlu zihinsel şartlanmalar,  imgelem,  meditasyon , dua stresli durumları çok daha hızlı atlatabilmemizi sağlar ve bu tarz uygulamalar ile beyinlerimizin mutluluk üreten bölümlerini aktive etmiş  oluruz. Hayatınızda şu an neyi büyütmek istiyorsunuz ? panik , kaygı ve stresi mi ? yoksa her şeye rağmen içsel huzurumu ? Bu bir seçimdir. Gerçekleri görüp doğru değerlendirmek ile birlikte yine de zihninizi ve duygularınızı daha olumlu yönde yönetebilirsiniz .Bu da fiziksel sağlığınızı ve ruhsal sağlığınızı korumanıza yardımcı olur. Sevgiyle.



Online eğitimler için www.plenahuman.com adresimizi ziyaret edebilirsiniz. Online eğitim programlarına kayıt olduktan sonra istediğiniz yerden istediğiniz zaman eğitimlerimize katılabilirsiniz.

Bireysel online seanslar için ise, 02242434314 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz.



Özlem Aktaş

Psikolojik Danışman , hipnoz uygulayıcı , eğitmen

05335179512

2242434314

.#evdekal

Panik #kaygi #stres #psikolojikdanışma #hipnoz #hipnoterapi#regresyon #onlineterapi #onlineeğitim #koclukegitimi #koçluk #psikoloji #terapi#plenahuman

Ara

Kategoriler