NLP Ve Hipnoz İle Kilo Kontrolü Eğitimi

Haz 28, 2012   //   by admin   //   Eğitimler, NLP Ve Hipnoz İle Kilo Kontrolü Eğitimi  //  8 Comments
NLP, Bilinçaltı Teknikleri ve Hipnoz İle Kilo kontrolü ve Zayıflama Eğitimi
 
EĞİTMENLER
 
 İnci AKTAŞ ve Özlem AKTAŞ
 
EĞİTİMİN AMACI VE İÇERİĞİ
 
Kilonuzu belirleyen metabolizmanız değil bilinçaltınızdır. Bilinçli aklımızla kendimizce doğru olduğunu düşündüğümüz bir çok karar veririz ama uyamayız. Çünkü bütün güç bilinçaltındadır. O ikna olmazsa hiç bir değişikliği gerçekleştiremeyiz.
 
NLP Nedir?
 
NLP Zihnin, kişinin istediği gibi yeniden prgramlanması demektir. Başta aşırı yeme, kilo problemleri, alkol sigara, uyuşturucu ve depresyona kadar tüm sıkıntı ve problemler zihnin yanlış programlanmasından kaynaklanır. Eğer bugüne kadar diyet yapmış ama forma girememiş ya da verdiğiniz kiloları geri almışsanız artık bilinçaltınızı yeniden programlamanın vakti gelmiş demektir. NLP ve Hipnozla Kilo Kontrolü Eğitimi kapsamında öğreneceğiniz tekniklerle, olaylara bağladığınız olumsuz duyguları değiştirebilecek ve duygusal açlığa bağlı aşırı yeme probleminizi çözeceksiniz. Swish tekniğiyle sadece size zarar veren yeme alışkanlıklarınızı değil istemediğiniz tüm alışkanlıklarınızı kolayca değiştirebileceksiniz. Bilinçaltındaki kilit inançlarınızı değiştirmeyi öğrenecek ve kilo almanıza neden olan inanışlarınızın dışında bu teknikleri hayatınızın her alanına uygulayabileceksiniz. Yemek Yeme stratejiniz belirlenerek doğru yeme alışkanlığına kavuşacaksınız. Tercihe bağlı olarak yapılacak olan toplu hipnoz seansında ise bilinçaltınıza sağlıklı beslenme ve egzersiz alışkanlıkları telkin edilecektir. Eft teknikleri ile duygusal özgürleşme sağlanacaktır. Seans sırasında verilen telkinlerin bilinçaltınızda şartlanabilmesi için hazırlanmış olan KİLO KONTROLÜ CD si de eğitim kapsamında verilecektir. Hipnozla Zayıflma hakkında detaylı bilgi için aşağıdaki linki inceleyebilirsiniz.http://www.youtube.com/watch?v=PztBXz_hkWA

http://www.youtube.com/watch?v=K49dcmdeSbo

Eğitimin tarihi  ve Detaylı bilgi için lütfen bize ulaşın.

E mail: info@akademiplena.com
Tel: 0 (224) 243 43 14

Online Eğitimlere kayıt için; www.plenahuman.com internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Tüm online eğitimlerimize sitemizden ulaşabilirsiniz.

8 Comments

  • Özlem hanıma ilk başlama sebebim kilo vermekti. Yıllardır uğraştığım halde veremediğim kilolarımı. Artık son çare olarak hipnozu ve nlp tekniklerini denemeye karar vermiştim. Sürece başladık. Aslında süreç kilo verme sürecinden çok daha fazlasıydı. Seanslara başladığım ilk andan itibaren doğru bildiğim yanlışları fark ettim, daha ilk andan itibaren hayatım değişmeye başladı. Aslından hayatımdaki anlam arayışımı ve amacımı kaybettiğimi fark ettim. Gerçekte kilo verme süreci olarak başladığım bu süreçte hayatımda birçok şey anlam kazanmaya başladı… Hayata bakış açım çok güçlü bir şekilde değişti. Güçlü bir farkındalık kazandım her konuda. İnsanlarla iletişimimde empati geliştirmeye ve onları daha çok anlamaya başladım. Süreçte öğrendiğim ve uygulanan teknikler bilmediğim yönlerimi tanımamı,kendimi daha çok anlamamı, ne istediğimi fark etmemi sağladı. Hatta geçmişimdeki yüklerden nasıl kurtulacağımı bile öğrendim ve üzerimdeki olumsuz etkilerinden kurtuldum. Bu süreçte yıllarca kendi kendime yaptığım onca kötülüğü iyiliğime nasıl çevirebileceğimi öğrendim. Bilinçaltımı kullanmayı ve irademle her şeyi değiştirebileceğimi fark ettim. Kilo verdim, kısacık bir sürede 2 beden inceldim ve hedefime uzun zaman kalmasına rağmen çok az bir fazlam kaldı. Artık kendimi daha çok seviyorum. Bu bir yaşam biçimi oldu benim için keyifle sürdürdüğüm, her anının farkında olduğum bir yaşam biçimi. Kısa zamanda bedenimi ve ruhumu tanıdım, istek ve beklentilerimi anladım. Bir bütün olduğumu ve her şeyi değiştirebilecek gücün benim de içimde olduğunu fark etmemi sağladım. Öz saygım arttı, kendime artık güveniyorum,kendimi seviyorum. Huzurlu ve mutluyum. Mutlu olmak için kimseye ihtiyacım olmadığını fark ettim. Bu süreçte kazandığım farkındalık içimi ışık ile doldurdu, ömür boyu her alanda uygulayacağım muazzam bilgiler öğrendim. En önemlisi AYNA gerçekten kendinizi ailenizde, evinizde gibi hissettiğiniz huzurlu bir yer. Yaşamımın her anının bir seçim olduğunu fark ettiren, yaşamımın sorumluluğunu elime almamda yardımcı olan ve değişip dönüşmeme yardımcı olan Özlem Hanıma çok teşekkür ederim.
    Sevgiler.

  • İnci Hanımla görüştükten sonra 6-8 öğün arası yemeği ve atıştırmayı bıraktım. Mide rahatsızlığım var diyordum o da bahaneymiş. İnsan isteyince her şey oluyor.
    Sevgilerile..

  • İmkansız yoktur, inanmak vardır. İnci AKTAŞ a ve Ayna Danışmanlığa teşekkür ediyorum

  • Yorgun bir savaşçıydım. 6 yıl boyunca üç diyetisyen değiştirdim. Güzellik salonlarında iğneler ve kablolara bağlandım. Hevesle başlayıp bir hafta sonunda bıraktığım popüler diyetler, zayıflama çayları vs. kısacası kilo vermek için denemekten çekindiğim hiç bir yöntem yoktu. Bir gün bir sohbet arasında Ayna Danışmanlığın adını ve hipnozla kilo kontrolünü duydum. Daha fazla soru sormadan netten araştırdım ve telefona sarılıp aradım. Aklımdaki düşünce şuydu; bunu da denemedim demem. Ve karşıma İncim çıktı. İlk görüşmemizde sanki onu yıllardır tanıyormuşum gibi kah gülerek kah ağlayarak hikayemi anlattım ve başladık. Bana öğrettiklerini hayatım boyunca uygulayıp mutlu ve sağlıklı kilosunda bir insan olabileceğimi biliyorum. Ve bana öğrettiği en önemli şey şu oldu: Neye inanırsam o oluyor. Düşüncelerimi ve inançlarımı değiştirmem konusunda uyguladığı hipnozla telkin yöntemi çok etkili ve başarılı oldu. Ve İncim beni hiç bırakmadı. Onunla dertleşip her sorunumu çözmek için güç kazanıyorum. Bir koçtan öte iyi bir arkadaş oldu bana.
    Sevgiler.

  • Sevgili İnci..Seni tanıdığıma çok mutluyum. Hayatımda büyük değişikliğe sebep oldun. Herkesin senin ve senin gibi yetenekli insanlarla tanışıp aydınlanması gerektiğini düşünüyorum…

  • Sevgili İnci…Baştan beri konuştuğumuz gibi mucize insanın içindedir. Ben hedefime ulaştım. Ve şimdi yeni hedeflerime doğru yola devam ediyorum. Tüm desteğin için çok teşekkür ederim. Sevgilerimle…

  • Diyet yapmadan sadece bilinçaltı tekniklerini öğrenerek kilo vermek gerçekten hem kolay, hem keyifliymiş. Plena Humanla çalışmaya başladıktan sonra yıllardır diyet ve sporla gerçekleştiremediğim başarıyı çok kısa sürede gerçekleştirdim ve halen yolculuğuma keyifle devam ediyorum. Sevgili Koçum Özlem Aktaş a sonsuz teşekkürler. İyi ki varsınız.

  • Hayatımızda özel anlar vardır anne olmak, dogum günlerimiz, büyük başarılar elde etmek gibi… İnciciğimle tanıştıgım gün de benim için öyle. Dönüm noktalarımız vardır. İnciciğimin benimle bilgilerini paylaştığı andır dönüm noktam. Unutamadıgımız ilkokul öğretmenimiz vardır, İnciciğim de benim için ilkokul öğretmenim kadar degerli ve nadidedir. Tesekkür kesinlikle yetersiz kalır. İnciciğim benim nasıl büyük başarılar elde etmem için gönülden yardım ediyorsa bende gönülden diliyorum başarılarınıza başarı katmanız dileğiyle

Leave a comment

Ara

Kategoriler