NLP Zihinsel Programlama İle Değişim Eğitimi

Tem 31, 2012   //   by admin   //   NLP Zihinsel Programlama İle Değişim Eğitimi  //  28 Comments

NLP Eğitimi – Katılım Sertifikalı

Siz mükemmel işliyorsunuz… Belki de yaptıklarınızdan hoşlanmıyorsunuz ama hoşlanmadığınız halde tekrar tekrar ve sistematik olarak muntazam bir şekilde yapıyorsunuz. Yaptıklarınız iyi ya da kötü, önemli olan onu mükemmel şekilde yapmanız. Bu sizin depresyonda olduğunuz göstermiyor. Sadece davranışlarınızın olmasını istediğinizden farklı olduğunuzu gösteriyor. Ve davranışlar adaptasyondan ibarettir.

NLP’nin temeli insan mükemmelliğine dayanır. En önemli varsayımlarından birisi, her insanın mükemmel olduğudur. Asıl soru şudur; Arabayı kim kullanmaktadır? Bir çok insan kendi arabasının direksiyonunu başkalarına emanet etmiştir. Kendini sıkıca koltuğa bağlamışlardır. Her gelen direksiyonu başka yöne çevirir. Sonunda ya istemedikleri bir köye varırlar ya da bir yere çarpar dururlar. İşte Nlp zihninizin sizin istediğiniz yönde programlanmasına olanak verir.

Neler Kazanacaksınız?

Nlp modelini öğrenirken zihninizi ve dilinizi daha etkin kullanmayı öğreneceksiniz.

-Sizi üzen anılarınızdan sonsuza dek kurtulacaksınız.

-NLP bir iletişim bilimidir. Çevrenizdeki herkesle yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermeden, doğru ve etkili iletişim kurabileceksiniz.

-Hem kendi hem yakınlarınızın temsil sistemlerini öğreneceksiniz. Bu sayede bir çok stratejinizi öğrenecek ve sizi geliştirmeyen stratejilerinizi değiştirebileceksiniz.

-Sizi sınırlayan inançlarınızı kolaylıkla değiştirip yerine güçlendirici inançlarınızı koyabileceksiniz.

-Değiştirmeyi kesinlikle istediğiniz alışkanlıklarınızı Swish tekniğiyle kolaylıkla değiştireceksiniz.

-Ruh halinizi değiştirmeyi ve hayatınızın her anında bakış açınızı değiştirerek nasıl mutlu olabileceğinizi öğreneceksiniz.

-İstediğiniz sonuçları almanızı sağlayacak pozitif , güçlü bir bakış açısı geliştireceksiniz.

-Hayatta amaçladıklarınıza ulaşmanızı sağlamak için hedef ve stratejilerinizi belirleyebileceksiniz.

-Başarı için 3F faktörünü hayatınıza dahil edeceksiniz.

-Nlp’nin başarı ilkelerini hayatınıza dahil edeceksiniz.

– Sizi başarı ve mutluluğa götürecek sonuçları almanızı sağlayacak ruh hallerini çapalama yöntemlerini öğreneceksiniz.

-Bilinç ve bilinçaltı kavramları ile tanışacaksınız.

– Bilinçaltınızı kontrol edebilmeyi öğrenerek yaşamınızın kontrolünü elinize almış olacaksınız.

 

 

NLP Eğitiminin sonunda katılımcılara katılım sertifikası verilecektir.

Detaylı bilgi için lütfen bize ulaşın.

Tel: 0 (224) 243 43 14

 

28 Comments

  • Son derece başarılı, faydalı ve aydınlatıcı bir eğitim! İnci Aktaş ve Özlem Aktaş a teşekkür ederim.

  • Keyifli, akıcı, NLP ye giriş yeterliliğinde güzel bir program. Herkesin katılmasını tavsiye ederim. Özlem ve İnci hanıma teşekkür ederim.

  • NLP ye başlangıç olarak bir eğitim diye düşünürken, oldukça kapsamlı, pratik uygulamalı ve detaylı bir programla karşılaştım. Gündelik hayata uygulayarak büyük bir katma değer elde edeceğimi düşünüyorum. Özlem ve İnci Hanıma teşekkür ederim.

  • Hayata bakış açımı değiştiren bir eğitimdi, çok memnun kaldığımı dile getirmek isterim. Eğitimi veren İnci Aktaş ve Özlem Aktaş a sonsuz teşekkürler.

  • Zihnimizi kullanmayı öğrenmenin bu kadar keyifli olacağını düşünmemiştim. Keyifle ve merakla geçirdiğim 4 hafta oldu. Özlem ve İnci Hanıma teşekkür ediyorum.

  • Nlp Eğitimi gerçek bağlamda hayatımızda harekete geçmeyi, öfke kontrolünü, olaylar karşısında davranışlarımızı ve zor durumlarda alacağımız tavrı ön plana çıkarıyor. Kısacası, bizim önemli olduğumuzun altını çiziyor. Olaylara bakış açımızı değiştiriyor. Bu eğitimin yaşamıma faydası olacağını düşünüyorum. İnci ve Özlem Hanıma teşekkür ederim.

  • Hayata daha farklı bakmamı sağladı. Her eğitim çıkışında kendimi çok daha neşeli ve enerjik hissettim. Ayrıca bunları uygulayarak gerçekten hayatımı değiştirebileceğime inanıyorum. İnci ve Özlem Hanıma teşekkür ederim.

  • İnci ve Özlem Hanım, bana ayırdığınız zaman, verdiğiniz emek için teşekkür ederim. Bu eğitim sayesinde kendimi daha da değerli kıldırdınız. Harika bir programdı. Herkesin bu eğitimi alması gerek.

  • Davranış değişimi yaratmak ve çözmek istediğim sorunların aslında sorun olmadığını fark ettim. Bu program gayet iyi. İnci ve Özlem Hanıma teşekkür ederim.

  • Hayata artık güzel taraflarından bakabiliyorum. Başarı benim için artık uzak değil. Özlem ve İnci hanıma teşekkür ederim.

  • “Her şey hayalle başlar. Bunun temelinde inanç yatar. Ne kadar inanırsan o kadar başarırsın.” Ben bir şeyleri yapacağıma inandım ve inanmış eğitmenlerin özverili çalışmaları ve eğitimleri sayesinde inancım pekişti. Hocalarımız inanmışlar ve bize inanmışlığı öğrettiler. İnci ve Özlem hanıma çok teşekkür ederim.

  • Çok güzel bir eğitimdi, memnun kaldım. İnci ve Özlem Hanıma teşekkür ederim.

  • NLP Eğitimi benim zihnimi gerçekten programlayabileceğimi ve yanlış zihinsel tutumlardan kurtulabileceğimi öğretti. Ama daha önemlisi, bu kontrolün ve programlama gücünün kendi ellerimde olduğunu öğretti. İnanç ve hayallerimizle var olduğumuzu unutmadan yaşamamız gerektiğine inancım arttı. Benim için çok pozitif ve güzel bir deneyimdi. Hicran hanıma teşekkür ederim

  • Gerçekten beklentimin üstünde bir eğitim aldığımı düşünüyorum. Hicran Hanımın, alanında tam bir uzman olduğunu düşünüyorum. Bildiklerini aktarabilen, bizi motive edebilen, duygu ve düşüncelerimizi iyi yönde değiştirebilen harika biri. Herkese tavsiye ediyorum.

  • Memnun kaldım. Devam etmek isterim.Eğitmenimiz Hicran İpekbağlar çok başarılı ve pozitif bir etki sağlıyor hayatlarımızda. Teşekkür ederim.

  • Eğitimden memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim. Hicran İpekbağlar a teşekkür ederim.

  • Memnun kaldım. Her şey çok yerindeydi. Herkes için gerekli bir eğitim. Hicran Hanıma teşekkür ediyorum.

  • Kendi özüne dair bir parça olsun bilgi edinmek için çok güzel deneyim. Kişi bilmediği şeyi geliştiremeyeceği gibi yok da edemiyor. Bu anlamda farkındalık en önemlisi. NLP nin bu yönde katkısı çok büyük. Eğitimden memnun kaldım. Özlem ve İnci Hanıma çok teşekkürler.

  • Motivasyon, inanç,olumlu enerji ve olumlu düşünce açısından etkili ve çözüm odaklı bir eğitim. Eğitimden çok memnun kaldım. Özlem ve İnci Hanıma çok teşekkürler.

  • Benimde başarabileceğimi öğrendim. Bunun için çabalayacağım. Bence herkes denemeli. Eğitimden çok memnun kaldım. İnci ve Özlem Hanıma çok teşekkürler.

  • Hayat standartşarımın oluşmasını ve pozitif ilişkiler geliştirmem konusunda farklı bakış açıları geliştirdim.İnsanlara ve yaşadıklarına olan saygım arttı. Önyargımdan arınma yolunda ilerliyorum.

  • Bilinçli yaptığım davranışlarımın, kararlarımın aslında bilinçaltımın bir marifeti olduğunun farkına vardım. Ve Sevgili Özlem ve İnciyle birlikte bilinçaltımızdaki olumsuzlukların değiştirilebileceğini, keyifli yollar olduğunu öğrendim. Teşekkürler.

  • NLP Eğitimi benim zihnimi gerçekten programlayabileceğimi ve yanlış zihinsel tutumlardan kurtulabileceğimi öğretti. Ama daha önemlisi, bu kontrolün ve programlama gücünün kendi ellerimde olduğunu öğretti. İnanç ve hayallerimizle var olduğumuzu unutmadan yaşamamız gerektiğine inancım arttı. Benim için çok pozitif ve güzel bir deneyimdi. Hicran hanıma teşekkür ederim.

  • Her derste zihnimizde pek çok ışığın yanmasına sebep olan gün gün geliştiğini hissettiğim keyifli bir çalışmaydı. Eğitmenimiz Hicran Hanıma teşekkür ediyorum.

  • Başlangıçta bir şeyi sonuca bağlamak gibi bir hedefle gelmeyip herkesin alması gereken bir eğitim düşüncesiyle gelmiştim. Fakat hayatımda değiştirmem gereken bir çok önemli nokta olduğunu Özlem ve İnci Hanım’ın bilgileri sayesinde farkına vardım. Özverileri için teşekkür ediyorum.

  • Güler yüzlü sorduğumuz sorulara cevap vermede istekli öğretmenlerimizle zihnimizi doğru kullanabilmeyi farkındalığımızı öğretip arttırdığınız için çok teşekkür ederim. Dolu dolu bir program. Hayatımızdaki değişikliklerin farkında olmamızı gösteren harika bir eğitim.

  • Kendimle ilgili çok farlı şeyler keşfetmeme neden oldu. Düşünüp düşünüp içinden çıkamadığım düşüncelerimle ilgili hooo dememe neden oldu. Teşekkür ederim.

  • Algı ve bakış açım değişti. Artık kendimle kavga etmiyorum. Her şeyin algı düzeyinde değişip geliştiğine inanıyorum. Her şeyi istediğim sürece başarabilirim.

Leave a comment

Ara

Kategoriler