Özlem AKTAŞ

Plena Human Bütünsel Gelişim  Merkezinde Kurucu Ortak, Sosyolog, Aile Danışmanı ve terapisti, Psikoterapist, Bireysel Danışman ve Profesyonel Koç ,Kurumsal danışman, Eğitmen, Çocuk Gelişimci , Yazar 

 

ÖZLEM AKTAŞ

18 Haziran 1979 Bursa’da doğdu. Erkek Lisesinde gördüğü lise eğitiminin ardından, Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünü bitirdi. Kariyerine finans alanında çalışmaya karar vererek, Garanti Bankası’nda  yedi yılı satış, pazarlama , satış yöneticiliği, müşteri ilişkileri yöneticiliği ve risk izleme bölge yönetmenliği olmak üzere toplam dokuz yıllık bankacılık deneyimine sahiptir.Bu süreçte bankacılıkla ilgili birçok eğitim almış ve bankacılık kariyeri içinde eğitimler de vermiştir.

Bireysel vizyon ve yaşamdaki amacına tam olarak uygun olduğuna inandığı koçluğa 2011’de ikinci kariyer olarak başladı. İkinci lisans olarak Sosyoloji ve Çocuk Gelişimi Bölümlerini okudu, Halen İnsan Kaynakları Yönetimi lisans bölümü ve sosyal hizmet bölümlerinde okumaktadır. Psikolojik Danışmanlık ve ayrıca psikoloji  Yüksek Lisansı yapmıştır. Yurt dışı merkezli bir üniversitede klinik psikoloji doktora öğrencisidir. Aile Danışmanlığı , Aile Terapisi, Psikoterapi eğitimi, Mindfulness terapi, Temel Cinsel terapi, Şema Terapi, Psikoterapi bağlamında Rüya Eğitimi ve  Londra merkezli ve uluslararası diploma ve sertifikasyon sunan bir kuruluş olan Livcon International Master and Professionel Certified Coaching , nlp , hipnoz ve eğitmenlik sertifikasyonu,  bununla beraber regresyon , duygu boşatma tekniği(eft) ve çok çeşitli kişisel gelişim ve psikoloji eğitimlerini tamamlamıştır.   Konuşmanızla Hipnoz Edin ve Çocuğunun Koçu Sen Ol  adlı kitapların yazarlarından biridir.  Bu zamana kadar kazandığı deneyimleri paylaşabilmek adına, insanların hayatlarında küçük de olsa bir fark yaratırken yanlarında olmak için hem bireysel, hem kurumsal alanda çalışmalarına devam etmektedir. İyi derecede İngilizce bilmektedir. İnsana dair ne varsa ilgi alanı içindedir. Hayatın bütünselliğine inanarak, bir kişinin mutsuzluğunun herkesi etkileyeceğine inanmakta olup, bu dünyada küçükte olsa bir fark yaratmak için çalışmaktadır. Bir çok dernek üyesidir, toplumsal ve bireysel farkındalık için çok çeşitli projelerde aktif çalışmaktadır.

11 yıldır  Kurucu ortağı olduğu PLENA HUMAN Bütünsel İnsan Gelişim Merkezi’nde Aile danışmanı ve terapisti, psikoterapist, bireysel ve kurumsal koç,  Nlp ,Koçluk ve Spritüel  eğitmen,   hipnoterapi ve regresyon uygulayıcısı olup bireylere ve kurumlara yönelik çok çeşitli konularda eğitmenlik ve danışmanlık yapmaktadır.  Bununla beraber proje kapsamında olan yakında yayına çıkacak yeni kitaplar üzerine çalışmaktadır. Aynı zamanda Profesyonel koçluk, Nlp uzmanlık ve çok çeşitli bireysel ve kurumsal  eğitimler vererek profesyonel koçlar yetiştirmektedir.

ALDIĞI SERTİFİKALAR

Profesyonel Koçluk, Nlp, Hipnoz ve Eğitmenliği

Reiki, Regresyon, acses ,bars ,eft ,liderlik

Aile Danışmanlığı , Aile terapisi

Psikoterapi Eğitimleri , şema terapi , mindfulness terapi, rüya terapisi

( Cised)

Ara

Kategoriler