Panik mi? Şükür mü?

Nis 1, 2020   //   by admin   //   Makaleler  //  No Comments

Yağmurun tenine  dokunması hala içini  huzurla doldurabiliyorsa hala umut vardır ve yaşıyorsun demektir. Zor günlerde en çok bizi yıpratan gelecekle ilgili duyduğumuz kaygı,  korku ve stres düzeyinin yüksekliğidir. Sürekli en kötü senaryonun içerisinde olduğumuzu düşünmek ve en kötü şeyleri beklemek, tedbirli olmakla panik olmayı karıştırıp sürekli stres yapmak  bağışıklığımıza ciddi zarar verir,  peki ne yapabiliriz ?
En büyük Korkumuzla yüzleşmekle işe başlarız , korkumuzu yok saymak kaçmak işi daha da içinden çıkılmaz hale getirir. Olumsuz tutum  yerine şu an daha iyi ne yapabilirim nasıl çözüm bulabilirim?  Benim yapabileceğim ne var ? her şeyden önce şükür edebileceğim hala neler var? diye sormak daha huzurlu ve sakin kalabilmemize ve süreci daha iyi yönetebilmemize  yardım eder. Önce kendimi ve dünyadaki diğer insanları düşündüğüm bütünsel bir bakışla tedbirimi alıp, icinde bulunduğum koşulda  güzeli görebilen zihin yapısı  daha canlı hissetmemize ve içimizde umudu yeşertmemize yardım eder. Koşullar belki şu ana kadar karşılaştığımız en zor anlar olabilir. Bu zorlu koşullara alışkın olmayan bilinçaltımız dünyanın sonu geldiği mesajını yaratarak bizi büyük bir stres altında hissettirebilir. Evet gerçekleri görelim ancak Tüm bu gerçeklere rağmen hala hayattayız ve yapabileceğimiz Hala bir şeyler var. Sağlığımızı korumak insanlığa örnek olmak elimizden geldiğince birlik olmak ,  insanlığımızı sevgi ve saygıyı unutmamak ve şu an sahip oldugumuz en küçük seye şükretmek gibi daha yapacak bir çok şeyimiz var. Şükretmek bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.  Sevgi ve Umuttur insanlığı yaşatan. Bunu her zaman hatırlamak dileğiyle .



Online eğitimler için www.plenahuman.com adresimizi ziyaret edebilirsiniz. Online eğitim programlarına kayıt olduktan sonra istediğiniz yerden istediğiniz zaman eğitimlerimize katılabilirsiniz.

Bireysel online seanslar için ise, 02242434314 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz.



Özlem Aktaş

psikolojikdanışman, hipnoterapist

02242434314

05335179512

#psikoloji #psikolojikdanışma #onlineterapi #onlineeğitim #terapi #olumlututum #plenahuman #koçluk #koçlukbursa

Leave a comment

Ara

Kategoriler