Seansta Panik Atak Kelimesi Geçmeden Panik Atağım Nasıl İyileşti?

May 11, 2019   //   by admin   //   Makaleler  //  No Comments

Danışanlarımdan F. Hanım, panik atak teşhisi ile geldi. Doktoru panik atak teşhisi koymuş ve gerekli ilaçlar verilmişti. Ancak bana göre öykü biraz daha derindi. Çünkü panik atak ilk rahatsızlığı değildi. Bundan önce defalarca farklı rahatsızlıklardan ameliyat geçirmişti. Glokom, kanser ve daha bir çok rahatsızlıktan. Belli ki vücudu, zihni ve duygularında değişmeyen şeyleri gösterebilmek için sürekli olarak semptom üretiyordu. Her zaman söylediğimiz gibi zihin, beden ve ruh bir bütündür. Zihinde ve ruhta (duygularda) doğru gitmeyen bir şeyler olduğunda bedenimiz tepki gösteriyor. Danışanım panik atak şikayetiyle geldi ve doğal olarak sürekli ataklar üzerine konuşulacağını düşünüyordu. Kişiler kendince bir panik atak tedavisi düşüncesi geliştirmiş olabilirler. Diğer danışanlarıma da söylediğim gibi ona da hipnoz ile ve regresyon hipnoterapisi alacağını söyledim. Hipnoz ile sorunun gerçek kaynağına inerek, kaynağında çerçevelemeyi yapmak gerekiyordu. Profesyonel Koçluk, NLP ve Hipnoz Uygulayıcı eğitimlerimizde öğrencilerime de öğrettiğim şey; öncelikle af çalışması gerçekleştirilmesidir. Gerçek iyileşmenin kaynağı ve gerçek reçetedir af. Eğer uzman bir terapist ve uygun tekniklerle gerçekleştirildiğinde danışanın büyük bir ilerleme kaydettiğini görürüz. Gereken tüm metodlar kullanılarak danışanımın panik atak belirtilerinden kurtulması sadece 5 seans sürdü. Danışanımın son seansta verdiği geri bildirim ise beni hiç şaşırtmadı. ‘Her şey için teşekkür ederim. Merak ettiğim şe ise, nasıl oldu da bir kez bile panik atak kelimesi geçmeden ben iyileşebildim?’

Sonuç; yaşadığınız her ne ise bir semptom. Zihninizde ve duygularınızda değişmesi gereken olumsuzlukların habercisi. Regresyon ya da telkin hipnozu ile, NLP uyguamaları ile sorunun kaynağna bilinçaltınızda ulaşılaeak çözülür.

Sevgiyle kalın,

İnci Aktaş

(224)2434314

(533)5475241

Yaşam Koçluğu, Hipnoterapi ve regresyon, Nlp uygulamalarıyla ilgili detaylı bilgi için bize ulaşabilirsiniz.

Online eğitimler için www.plenahuman.com adresimizi ziyaret edebilirsiniz. Online eğitim programlarına kayıt olduktan sonra istediğiniz yerden istediğiniz zaman eğitimlerimize katılabilirsiniz.

Bireysel online seanslar için ise, 02242434314 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Leave a comment

Ara

Kategoriler