Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

Tem 4, 2012   //   by admin   //   Eğitimler, Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi  //  70 Comments

Eğitmenlerimizin beklenen kitabı, “Konuşmanızla Hipnoz Edin” çıktı. İçeriğini aşağıdaki linki tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Konuşmanızla Hipnoz Edin – Topluluk Önünde Hipnoz Edici Bir Konuşma Nasıl Yapılır?

İnsanların en büyük korkularının ilki ölüm, ikincisi ise topluluk önünde konuşmaktır. İnsanların çoğu bir dinleyici grubu önündeyken otururken düşündükleri kadar iyi düşünemeyeceklerine inanırlar. Oysa bunu kanıtlayan hiçbir şey yoktur.

Birçok insan konusunda çok uzmandır. Anlatacak o kadar çok şeyleri vardır ki. Uzmanlığı konusunda bir şey anlatması istendiğinde yanındaki kişiye saatlerce anlatarak onunda ufkunu genişletebilirler. Ancak topluluk önünde konuşmak onları çok korkutur.

Çok zeki, bilgili ve konuşkan insanların birkaç kişi arasında fikirlerini rahatlıkla paylaşırken, bir düzine insanın karşısına çıktıklarında dehşete düştükleri doğrudur. Şimdi bu durumun kesinlikle düzeltilebileceğini fark edin. Topluluk önünde konuşma becerisi eğitim ve pratikle kazanılabilir.

Bu eğitimde bir konuşma hazırlayıp sunmanın temel ögelerini bulacaksınız.  NLP Eğitmenleri tarafından verilen eğitimde, sadece dinleyici değil aktif katılımcı olacaksınız.

Kimler Faydalanabilir?

Etkili konuşmak, kendini doğru ifade edebilmek, gruplar karşısında ve grup içerisinde diğerleriyle doğru iletişim kurabilmek, öz güven kazanmak, kaygı ve heyecanını yenmek isteyen herkes.

Neler Kazanacaksınız?

-Bilgiyi nasıl doğru bir şekilde sunacaksınız?

-Konuşmanın ilk dakikalarında dinleyicinin dikkatini nasıl toplayacaksınız?

-Konuşmanızı dikkat çekici hale getirmek için nasıl hikayeler, istatistikler ve örnekler kullanabilirsiniz?

-Dinleyicileri, mesajınızı kabul ettirmek için nasıl ikna edeceksiniz?

-Vücut dilinizi nasıl kullanacaksınız?

-Sonuç ve özet çerçevesini nasıl belirleyeceksiniz?

-Mizah unsurlarını nasıl katacaksanız?

-Bilinçaltınızı yardımınıza çağırarak konuşacaklarınızı nasıl ezberlemeden sunacaksınız?

-Ünlü hatipleri modellemeyi öğreneceksiniz.

-Özgüven kazanacaksınız.

-Hafızanızı etkin kullanmayı öğreneceksiniz.

-Duygularınızı ve ruh hallerinizi  yönetmeyi öğreneceksiniz.

-Nefesinizi doğru kullanmayı ve yönetmeyi öğreneceksiniz.

-Heyecanınızı kontrol etmeyi ve etkin sonuçlar alacak şekilde yönetmeyi öğreneceksiniz.

-Diksiyonunuzu alıştırmalarla geliştireceksiniz.

-NLP uygulamalarıyla korkularınızı yeneceksiniz.

-Billinçaltı ve zihninizi etkin kullanma becerinizi geliştireceksiniz.

-Sunum tekniklerini uygulamalı olarak öğreneceksiniz.

– Hipnotik dil kalıplarını öğrenerek karşınızdakini kolayca ikna edebilme becerisi geliştireceksiniz.

– Kendinizi transa alıp istediğiniz sonuçları sağlayacak telkinleri bilinçaltınıza verebileceksiniz.

– Liderlik becerinizi geliştireceksiniz.

-Dinleyici kitlesinde yer alan ayrı ayrı görsel, dokunsal veya işitsel temsil sistemlerine sahip her bir kişiyi etkileyebilecek bir sunum hazırlamayı öğreneceksiniz.

Eğitimin Süresi: 8 Hafta Toplam 20 saat sürmektedir.

Eğitmenler: İnci Aktaş-Özlem Aktaş

(0224) 2434314

Online Eğitimlere kayıt için; www.plenahuman.com internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Tüm online eğitimlerimize sitemizden ulaşabilirsiniz.

70 Comments

  • Artık Topluluk önünde konuşmaktan korkmuyorum. Çünkü tüm yolları (korkumu yenmenin), bu kurs sayesinde öğrendim. Çok verimliydi. İnci ve Özlem Hanıma çok teşekkür ederim.

  • Eğitim ve öğretimin içtenlikle yapıldığı, bilgilerin güler yüz ile sunulduğu başarı ve sonuç odaklı bir merkez. İnci ve Özlem Hanıma çok teşekkür ederim.

  • İnci ve Özlem Hanıma çok teşekkür ederim. Eğitimlerine her daim katılmak ve başarı yolculuğunuzda yanınızda olmak isterim. O denli güzel yani burada olmak. Kitabınızı ve TV programınızı bekliyoruz. Sizi seviyoruz.

  • Beklediğimden çok daha iyi bir eğitimle karşılaştım. Bu tarz bir eğitim olduğunu bilmiyordum. Gerçekten farklı ve pek çok insanın ihtiyacı olan bir eğitim. Özlem ve İnci hanımlara çok teşekkürler.

  • Eğitimden çok memnunum, özellikle ihtiyacım olan bir programdı. Programın içeriği çok başarılı ve pratik uygulama yapılması önemliydi. Teşekkür ederim.

  • Bana topluluk önünde nasıl konuşmam ve heyecanımı nasıl yenmem hakkında verilen bilgi ve deneyimlerden memnunum. Bana gerçekten çok şey kattınız, teşekkür ederim.

  • Eğitim, topluluk önünde konuşma konusunda bildiklerimi hatırlatarak farkındalığımın artmasına katkı sağladı. Bilmediğim detaylar ve konularda da kendimi geliştirmemi sağladı.

  • Çoğu insan mucizelere inanmaz ta ki mucizeyi görene kadar. Ben artık mucizelere inanıyorum. Geliş amacımın gerçekleşmesini imkansız olarak nitelerken bu eğitimden sonra amacıma ulaştığımı fark ettim. İmkansız diye bir şey yoktur. Yeter ki isteyin ve çalışın.

  • Geniş, kapsamlı bir kurstu. Her şey için teşekkür ederim.

  • Harikaydı. Kendimize olan güvenimizi artırdık. Korkularımızı, endişelerimizi yendik. Harika sunumlar yaptı, deneyimler elde ettik. Artık topluluklar önünde rahatça konuşmalar yapabiliriz. Özlem ve İnci hanıma çok teşekkür ederiz.

  • Aldığım eğitim sayesinde cesaret ve güvenin formülünü buldum. Özlem ve İnci hanıma teşekkür ederim.

  • Bireysel ilişkilerden, milyonların önünde rahatça konuşmamızı sağlayabilecek kadar dolu ve nitelikli bir eğitimdi. Gerek eğlencesiyle gerek de bilgi kapasitesiyle bizlere çok eğlenceli ve keyifli saatler geçirmemize sebep oldu. Eğitmenlerimiz İnci ve Özlem Aktaş’a bize verdikleri değerli bilgiler için çok teşekkür ederiz.

  • Eğitim boyunca, kurslarda böyle samimi ortamları bulabileceğimi düşünüyordum. Çünkü daha önceki yerlerde bu hissi hissetmemiştim. Kursun bana faydasını ise kağıtla belki ifade edemem ama ciddi manada bana bir şeyler kattığının farkındayım. Belki başka eğitimlerde tekrar görüşebiliriz. Her şey güzeldi. Özlem ve İnci hanıma teşekkür ederim.

  • Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi çok faydalı ve başarılı oldu. İnternet ten araştırmalarım neticesinde Plena Human Kişisel Gelişim Merkezine ulaştım. Birkaç yeri aradım ve bana geri dönüş yapmadılar. Ama burayı arayınca telefonun ucundaki kişinin çok anlayışlı, kibar olduğuna şahit oldum ve buranın en doğru yer olduğuna karar verdim. Çok dolu, başarılı bir eğitim programı olduğuna inanıyorum. Sizin kendi çalışmalarınız, kendinizi geliştirmiş olmanız bizlere de yansıdı. Sizi tanıdığım için şanslıyım.

  • Bu kadar etki alabileceğime inanmıyordum ama beni çok değiştirdi. Keşke daha önce böyle bir eğitime katılsaydım. Yarın çok geç olmadan siz de gelin. Özlem ve İnci hanıma teşekkür ederim.

  • İnternet-ten buldum. Hitabet kursu diye başladım. Kişisel Gelişimli bir hitabet kursu olduğunu görmek beni çok mutlu etti. Çok cömert buldum eğitmenleri bilgi aktarırken. Başarılarınızın devamını dilerim.

  • Artık topluluk önünde konuşmak benim için korku değil; bir keyif!

  • Yetkili kişilerin konuşma kültürünü geliştirmesi veya yeni yönetici pozisyonuna gelecek kişilerin eksiklerini tamamlaması açısından etkili olacak bir eğitim. Tüm yöneticilerin alması gerekiyor. Benim için çok faydalı oldu. Aldığım eğitimden çok memnunum.

  • Topluluk Önünde Konuşma her insanın edinmesi gereken psikolojik ve sosyolojik bilgilerle dolu bir eğitim. Bir çok karmaşık konu arındırılarak ve anlaşılabilecek şekilde veriliyor. İnsanın kendini keşfetmesini sağlayan ve en ciddi şekilde öz güven kazandıran bir ekip bence. Program dolu ve gerçekçi geçen bir sürece sahip. Hakkıyla tamamlandığında insanların değil topluluk, toplumlar önünde bile konuşması işten değil. Korkuyu, kaygıyı unutup insanlara, sayı çokluğuna aldırmadan konuşma gücü kazandıran bir eğitim.

  • Kişisel gelişim anlamında katıldığım ilk programdı. Gerçekten faydalı olduğunu düşünüyorum.

  • Beklentimle örtüşen, farklı ve yeni teknikleri de öğrenme fırsatı bulduğumu söyleyebilirim. Eğitmenlerin profesyonelliği eğitimin her aşamasında yansıdığını hisserttiğimi ayrıca belirtmek isterim. Başarı dileklerimle,

  • Bilmediğimiz ne kadar konu varmış. Etkili anlatımlarınız için teşekkür ederiz.

  • Faydalı bir eğitim, kesinlikle alınmalı.

  • Bir şeyleri başarabilmek için, başarıya giden yolda kullanılabilecek tüm metodları bilmek herkesin hakkıdır.

  • Çok güzel ve mutluluk verici bir kurstu. Bitmesini istemezdim inşallah birdaha ki kurslara.

  • Sadece topluluk önünde konuşmak değil bir çok şey öğrendik. Bu eğitim çok eğlenceli. Herkese tavsiye ederim.

  • Eğlenceli, kaliteli, dolu dolu bir programdı. Çok şey öğrendiğimi düşünüyorum. Daha önce bildiklerimi uygulamalı olarak pekiştirme fırsatı buldum. Emeğiniz için, yaşam enerjiniz, gülen yüzünüz, sımsıcak bakışınıziçin teşekkür ederim. Her şey çok güzeldi, profesyonel olduğunuzu düşünüyorum. Yolunuz açık olsun.

  • Eğitimden çok memnunum.Her şey çok güzel ve eğlenceliydi.Sizleri tanıdığım için çok mutluyum.Söyledikleriniz,öğüt ve tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.Yaşamımıza,karanlık gölgelerimize ışık oldunuz.Sizler bizlere sunulan bir aynaydınız. Kendimizi bu aynada daha iyi tanıyabildik.Özlem Hanım ve İnci Hanıma her şey için teşekkür ediyorum.

  • Ben gayet memnun olduğumu bildirmek isterim ve tanıdığım herkese tavsiyede bulunacağımı bilmenizi isterim.Özlem Hanım ve İnci Hanıma her şey için teşekkür ediyorum

  • Eğitimden çok memnun kaldım.Eğitmenlerimiz İnci AKTAŞ ve Özlem AKTAŞ a çok teşekkürler.

  • Çok memnun kaldım.Bana yaradı ve çok eğlenceliydi.Özlem Hanım ve İnci Hanıma her şey için teşekkür ediyorum.

  • Arkadaş tavsiyesi ile geldim.Eğitimin uygulamalı olması en etkin yönü diye düşünüyorum.Özlem Hanım ve İnci Hanıma her şey için teşekkür ediyorum.

  • Eğitim her hafta gelişerek tamamlamak çok zevkliydi.Katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ederim.Artık daha kolay konuşabildiğim için mutluyum.Özlem Hanım ve İnci Hanıma her şey için teşekkür ediyorum.

  • Oldukça faydalıydı. Katılamadığım son dersi bana verebilmek için çırpınan insanlar… Teşekkür ederim

  • Eğitimden çok faydalandım. Gerçekten detaylı bir eğitimdi. Konuşmanızla Hipnoz Edin kitabı da harika! Özlem ve İnci hanıma teşekkür ederim.

  • Güleryüzlü ve profesyonel bir yaklaşım. Sıcak yüzlü, öğrencileriyle arkadaşça geçinen eğitmenlerle, engin ufuklara yelken açmak isteyen katılımcılar için yakın çevre içerisinde bence 1 numara. Maddi değerin ikinci planda kaldığı bir merkez. Özlem ve İnci hanıma teşekkür ederim. İstikrarınızın korunması dileğiyle…

  • Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi ile ilgili çok teknik öğrendim .Kişisel gelişim metodları çok etkileyici idi. Çok başarılı bir eğitim oldu. Çok teşekkürler İnci ve Özlem hanım.

  • Eğitmenlerimiz güler yüzlü ve işlerinde profesyoneller . Eğitime iyi ki katılmışım gayet başarılı buldum . Gelişimim için güzel bir katkıda bulundular. Her şey için çok teşekkür ederim Özlem ve İnci hanım.

  • Verimli bir eğitim olduğu görüşündeyim. En önemlisi de kendimle ilgili ciddi bir farkındalık sağlamış oluşu ve de güzel bir başlangıç olması. Teşekkürler İnci ve Özlem hanım.

  • Hayatımıza olumlu anlamda değiştirilebilecek enerjiler kattık . Sadece topluluk önünde konuşma ile ilgili değil , çok daha değerli bilgiler edindik. Memnun kaldım Teşekkürler Özlem ve İnci hanım.

  • Eğitimle ilgili bilgi almak istiyorum

  • Sizleri tanıdıktan sonra özellikle kendi hayatım için çok başka kapılar açıldı. Öncelikle olumlu düşünmeyi ve heyecanımı yönetebilmeyi öğrendim , her şey için çok teşekkürler İnci ve Özlem hanım .

  • Kendini değiştirmek ve geliştirmek isteyen herkesin mutlaka katılması ve bulunması gereken önemli bir basamak , çok memnun kaldım, Özlem ve İnci Hanıma teşekkürler.

  • Her saatine değen, her derste kendimi biraz daha iyi hissettiğim muhteşem bir eğitim oldu, çok memnun kaldım, teşekkürler Özlem ve İnci Hanım

  • ğitim boyunca ve bitince kendimdeki farklılığı ve gelişimi fark ettim. Teşekkürler Özlem ve İnci hanım . Herkese tavsiye ederim

  • Sadece salt bilgi değil alt yapı çalışmaları ve uygulamaları ile daha kalıcı ve sürdürülebilir bir eğitimdi , çok memnun kaldım. Teşekkürler Özlem ve İnci Aktaş.

  • Eğitimden çok memnun kaldım .Almış olduğum eğitimi kişisel gelişim konusunda yetkin hale gelmek isteyen kişilere öneriyorum. Teşekkürler İnci Ve Özlem Aktaş.

  • Sayenizde eğitimden maksimum faydayı sağladım . Her şey için Özlem Hanım ve İnci Hanıma çok teşekkürler.

  • Topluluk önünde konuşma eğitimi hakkında çok şey yazmak isterim.Fakat içtenlikle ve düzgün bir dille özetleyeceğim. Bu eğitim bana bazı konularda düşünmeyi öğretti.Ben bu eğitimden önce konuşmalarımı duygusuz ve ruhsuz yapıyor idim.Konuşmamın sırlarını en açık şekilde öğrendim.Fakat bu sırları tutmayacağım.Herkese açacağım.Her şey için teşekkürler.Var olun.

  • Topluluk önünde konuşma eğitiminin sadece hitabet olmadığını aynı zamanda insanların kendilerine olan güvenlerini nasıl kazanabileceğini,korkularını nasıl yenebildiğini ,kendilerini negatif olan duygulardan nasıl kurtarabildiklerini de öğreten bir eğitim olduğunu belirtmek istiyorum.Özlem Hanım ve İnci Hanım ın da destekleriyle kendimi oldukça farklı hissediyorum.Çok teşekkürler.

  • Bu kurs sayesinde konuşurken daha rahatım.Topluluk önündeki heyecanımı en aza indirgedim.İnci Hanım ve Özlem Hanıma çok teşekkür ediyorum.

  • Topluluk önünde konuşma eğitimi benim açımdan çok verimli oldu.Eğitmenlerimiz çok ilgili ve işlerinde oldukça iyiler.Ben bu eğitime başlamadan önce en yakın arkadaşım ile bile olsa heyecanlanıp kekeleyen ya da kelimeleri yanlış telaffuz ederdim ama eğitim dönemi içinde bile topluluklar önünde kendimi rahatça ifade etmeye başladım.Fikirlerimi insanlara rahatça aktarabilmeyi öğrendim.Ayna Danışmanlığa ve eğitmenlerimize çok teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.

  • Çok pozitif, etkileyici, bilgi verici bir eğitimdi. Kesinlikle çok memnunum.

  • Kendi sosyal yönlerimi geliştirmem açısından iyi bir eğitim oldu. Değişik iletişim teknikleri, nefes teknikleri gibi şeyleri öğrenmem de memnun ediciydi.

  • Herkese gerekli olan bir eğitim olduğunu düşünüyorum. Aldığım eğitimden oldukça memnunum.

  • Bu konuda kendimi oldukça eksik görüp internette bulduğum bir eğitim kurumu iken tanıdığıma çok sevindiğim iki güzel insandan eğitim aldığım için çok mutluyum. Kendime, öğrendiklerimle oldukça anlam kazandırdığımı düşünüyorum. Her şeyden önce bol pratik yaparak, bu korkumun zamanla azalacağını öğrendim. Sadece topluluk önünde konuşmanın inceliklerini değil, daha iyi ve başarılı bir insan nasıl olabileceğimi öğrendim. Çok teşekkür ederim Özlem ve İnci hanım.

  • Aldığım eğitim hem iş hayatımda hem de normal yaşantımda bana hayat boyu katkı sağlayacaktır. Yeterli pratik ve sabır göstermem şartıyla. Eğitimden çok memnun kaldım, pratik ve uygulamaların gayet yeterli olduğunu düşünüyorum.

  • Aldığım hizmet ve eğitimden kesinlikle memnun kaldım. Kesinlikle uygulayacağım. Çok başarılı buldum. Teşekkür ederim. Bence program çok başarılı ve güzel geçti.

  • Topluluk Önünde Konuşma Eğitimini almaya başladığımda,ilk derslerde sunum yaparken çok heyecanlanıyor, düzgün konuşamıyor ve terliyordum. Eğitim sonunda kendime baktığımda sunum yaparken oluşan bu semptomların kaybolduğunu fark ettim.

  • Eskiden korkuyordum şimdi hiç bir şeyden korkmuyorum.

  • Bu eğitimi tercih etmekle ne kadar doğru bir karar verdiğimi bana her an hissettiren Özlem Hanıma ve İnci Hanıma teşekkür ederim. Mükemmel bir eğitim. Hiç bitmesin.

  • Topluluk önünde konuşma eğitiminizin ücreti ne kadar ve bu eğitiminiz haftaiçi hangi gün ve saatlerde?

  • Derse başlamadan önce korktuğum her şeyin ne denli gereksiz olduğunu Plena Human ekibinden Özlem ve İnci kardeşler sayesinde öğrendim. Öğrendiğim her şey ve yıkılan tüm önyargılarım için size müteşekkirim. Yeniden görüşmek üzere..

  • Sadece konuşma değil kaliteli bir hayat geçirmek için çok değerli bir eğitimdi.. Özlem ve İnci AKTAŞ’a teşekkürler..

  • Değerli Özlem ve İnci hanımefendilerin eğitimlerine katılmak bizlere yeni tecrübeler ve birikimler sağladı. Konuşma ve hitabetteki farkındalıklarımın çok arttığını gördüm. Böyle güzel bir eğitime katıldığım için kendimi mutlu hissediyorum. Özlem ve İnci AKTAŞ; kusursuz anlatımlarınız ve misafirperverliğiniz için çok teşekkür eder, sizlere de huzurlu başarılı ve mutlu bir çalışma hayatı dilerim. Saygılarımla..

  • Plena Human ekibinden aldığım bütün eğitimlerin içi dolu dolu. Çok fazla bilgi ile ayrılıp her zaman bu bilgileri içselleştirip hayatımda uygulamaya geçirebilmenin mutluluğunu yaşadım. Sizde içinizde hayata dair bir ihtiyaç hissediyorsanız, bir şeyler değiştirmek gerektiğinin farkındaysanız bu güzel ekip ile bağlantıya geçmenizi öneririm. İnci ve Özlem AKTAŞ’a sonsuz sevgi ve teşekkürlerimle..

  • Bu eğitim benim sunum yapmamı ,konuşmamı engelleyici duygusal sorunlarımı tespit etmeme az da olsa daha rahat konuşmama ve isteyince bunun üstesinden gelinebileneceğine inancımı artırmama yardımcı oldu.
    Benim için çok güzel, heyecanlı ve farklı bir deneyimdi. Donanımlı ve uzman hocalarla birlikte bu derslere katılmak benim için anlamlı,ayrıcalıklı,değerli bir deneyim oldu.Kendimi şanslı hissediyorum. İyi ki Varsınız.

  • Toplum önününde konuşamamayı geçtim, soru bile sormaya çekinen biriydim. Eğitime başladıktan kısa bir süre sonra konuşmaya ve soru sormaya başladığımda özgüven kazandığımı şaşırtıcı bir şekilde gördüm.Bu hissiyat, tohumun toprak altında filizlenmesi gibiydi. Kesinlikle doğru bir adresteyim. Sonuna kadar tavsiye ederim.

  • Öncelikle sizleri tanıdığımız için çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum. Hiç aklımızda yokken bir dostumuz tavsiyesiyle sizin verdiğiniz eğitime katıldık ve bize çok değerli bilgiler öğrettiniz için sizlere teşekkür ederiz. Ben bu eğitimde insan hayatında birçok şeyin değişebileceğini szler sayesinde öğrendik. Bunun dışında çok iyi dostlar edindiğimizi düşünüyorum. Ayrıca sizin sosyal hayat ve doğa için yaptıklarınız içinde tebrik ederim.İnşallah başka eğitimler de buluşuruz.

  • Benim için dolu dolu bir eğitimdi. Daha önce duyduğum fakat hiçbir bilgim olmadığını farkettiğim çok konu öğrendim. Bunlar NLP,EFT, güzel sunum yapmanın sırları gibi. İnci Hanım ve Özlem Hanım’a çok teşekkür ediyorum bana ne istiyorsam ona inanmam gerektiğini öğrettikleri için

Leave a comment

Ara

Kategoriler