Yapılması Gereken Tek Rejim Düşünsel Rejimdir

Nis 21, 2016   //   by admin   //   Makaleler  //  No Comments

zayiflamakKilo problemleri, gerçek sorunun nedeni çözülmeden ortadan kaldırılmaya çalışıldığı için, zayıflama çabaları boşa gidiyor. İnsanlar yıllar boyu kilo problemleriyle savaşıyorlar ama bir türlü kilo veremiyorlar. Diyetlerle verilen kilolar, problemi yaratan düşünce biçimi değişmediği için fazlasıyla geri alınıyor. Einstein’ın dediği gibi, karşılaştığınız problemleri onları yarattığınız düşünce düzeyinde çözemezsiniz.
Hayatınızdaki problemlerinizin sebebinin fazla kilolarınız olduğunu düşünürsünüz, aksine fazla kilolarınız karşılaştığınız problemlerin içinizde yarattığı derin sorunun dışa vurumudur. Şişman olduğunuz için kendinizi suçlamanız, her lokmanızdan pişmanlık duymak, fazla kilolardan kurtulmak için denediğiniz ve icat edilecek olup denemeyi beklediğiniz bin bir yol…bazen boşuna kürek çekmekten yorulduğunuz oluyor mu? Herkes yıllardır diyette olan insanları tanıyordur, çünkü onlar henüz gerçek sorunla uğraşmaya başlamamıştır bile…

Yapılması gereken tek rejim düşünsel rejimdir.

Sevgiyle kalın,
İnci AKTAŞ

Hipnoterapi İle Zayıflama Hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.
Tel: (224)42434314

Hipnozla Zayıflama Bursa

Online Eğitimlere kayıt için; www.plenahuman.com internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Tüm online eğitimlerimize sitemizden ulaşabilirsiniz.

Leave a comment

Ara

Kategoriler