Hipnozla Zayıflama ve Sigarayı Bırakma

Hipnozla Zayıflama

Kilo alışınızın kaynağı fizyolojik bir rahatsızlık değil ise hipnoz ile zayıflamak mümkündür. Çünkü kontrolsüz yiyorsunuzdur ve kontrolsüz yemenin kaynağı da bilinçaltıdır. Hipnozla bilinçaltına ulaşır, önce bilinçaltındaki açlığı doyurur ve kalıcı olarak zayıflarsınız.

Fazla kiloları vücuttan atamamanın bir çok nedeni olabileceği gibi, kişi yemek yemeyi genelde bir rahatlama aracı olarak kullanıyor yada bilinçaltında bastırılan duygular bu yöntemle boşaltılıyor olabilir. Özellikle yeme dürtüsünü ortaya çıkaran duygular gerginlik, öfke, endişe, suçluluk gibi aslında yemekle alakası olmayan duygulardır. Bu duygulara kapıldığımızda çeşitli yiyeceklere başvururuz. Oysa bu yiyecekler bize yalnızca geçici zevk vererek bizi hissettiğimiz duygudan uzaklaştırabilir. Sonrasında aldığımız kilolar ise kalıcı acıya yol açmaktadır. Bu nedenle bu dürtüye sebep olan duygunun ana kaynağına inilmeli ve çözüme oradan başlanmalıdır. Bununla birlikte kilo almak istiyorsanız diyet yapmalısınız. Siz diyeti düşünmeye başladığınız anda bilinçaltının yaptı ilk şeylerden birisi metabolizmayı yavaşlatmaktır. Zaten bu olduğunda kilo vermeniz daha da zorlaşacaktır. Bu nedenle hipnoz ile verilecek doğru telkinlerle yemek alışkanlıkları değiştirilir. Sağlıklı beslemeye programlanır ve kişi kalıcı zayıflığı yakalar.

Her şey bir tek kararla başlar. Bize neden kilo vermek istediğimiz sorulduğunda genelde neden fazla kilolu olmayı istemediğimizden bahsedip dururuz. Oysa biz en çok neye odaklanıyorsak o oluyoruz ve bir gün artık o en sevdiğimiz giysiye sığamadığımızda ya da merdiven çıkarken nefes nefese kaldığımızda buna bir dur demenin vakti geliyor. İşte sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanma kararı burada veriliyor.

Merkezimizde hipnoz ile zayıflama ve sağlıklı yeme alışkanlığının kazandırılması, NLP tekniği ile desteklenmektedir. Bu şekilde zihniniz sağlıklı beslenme ve kalıcı zayıflamaya programlanır ve programlandığınız kilo da yaşamınıza mutlulukla devam edersiniz.

Hipnozla Zayıflama programı toplam 8 ile 10  seans arasında  sürmektedir.

Detaylı bilgi için lütfen bize ulaşın.

Tel: (224) 2434314

bilgi@aynadanismanlik.net

Hipnozla Sigarayı Bırakma

Sigara genelde psişik bir alışkanlıktır. Kişiler kendi iradeleriyle sigarayı bırakmaya çalıştıklarında her zaman başarılı olamazlar. Çünkü sigara içmeyi tetikleyen nedenler ortadan kaldırılmamıştır ve en ufak bir uyarıcı da yeniden bu alışkanlık geri gelecektir. Sigara, uyuşturucularda görülen bağımlılık ve yoksunluk duygusu yaratmaz. Vücudun nikotin ihtiyacı günde dört sigarayla karşılanabilirken bağımlı olmak öne sürülerek günde paket paket sigara içilebilir. Aradaki bağ tamamen psikolojik ve biraz da fizyolojiktir.

Tek bir kararla sigarayı bırakarak hayatınızı değiştirebilirsiniz. Alışkanlığı zihinden silip atmada hipnoz iyi bir aracıdır ve hipnoz yolu ile sigara bıraktırılabilmektedir.

Çalışmalar göstermiştir ki; Hipnozu kullanarak sigara alışkanlığından vazgeçmek kolayca ve süratli bir şekilde mümkün olmaktadır.

Merkezimizde sigarayı bırakmak için hipnoz seanslarına ek olarak NLP uzmanlarımız tarafından NLP tekniği kullanılmakta ve zihin sigarasız sağlıklı yaşama programlanmaktadır.

Hipnozla Sigarayı bıraktırma  programı toplam 8 ile 10  seans arasında  sürmektedir.

Detaylı bilgi için lütfen bize ulaşın.

Tel: (224) 2434314

bilgi@aynadanismanlik.net

İnci AKTAŞ (533) 5475241

Özlem AKTAŞ (533) 5179512

 

Ara

Kategoriler