İş Geliştirme Danışmanlığı

İş Geliştirme Danışmanlığı; firmaları sistemli işleyen bir organizasyona dönüştürmeye yardım edecek bir koçluk programıdır. İş Geliştirme Programı, işletmesinin durumunu iyileştirmeye kararlı her iş sahibi tarafından başarıyla uygulanabilecek pratik yöntemler sunmaktadır.

İş kuran çoğu insanın önünde işleyen bir işyeri modeli değil, sadece işin kendisi vardır. Bir işletmenin gerçek ürünü işletmenin kendisidir.

Ülkemizde , küçük iş sahiplerinin , elde ettikleri gelirin karşılığından çok daha fazla çalışmak zorunda kaldıkları bir gerçektir. Bu sorun iş sahiplerinin çalışmamasından değil, yanlış ve etkin olmayan işler yapmalarından kaynaklanmaktadır. Kurulan işlerin çoğu; yönlendirilemeyen, önceden kestirilemeyen ve harcanan çabaların karşılığının alınmadığı bir kaosla sona ermektedir.

Karlı işleyen bir işi nasıl kuracaksınız?

Sizsiz de yürüyebilecek bir işi nasıl kuracaksınız?

Hayatı işinizden bağımsız olarak daha özgür nasıl yaşayabileceksiniz?

Nerede olmayı arzuluyorsunuz?

Kendiniz ve işiniz için geleceği nasıl planlıyorsunuz?

Vizyonunuz , hedefiniz nedir?

İş geliştirme danışmanlığı,  işte tam da bu sorulara cevap bulmanızı sağlayacaktır.

Kurmuş olduğunuz organizma tek bir işlevi ne kadar iyi yerine getirdiğine bağlı olarak yaşayacaktır ya da ölecektir. Müşteri bulma ve onları elde tutma. Bu aşamada satış koçluğu devreye girer ve satış ve ikna yöntemleri konularında koçluk yapılır.

Hayatınızın amacının işinize hizmet etmek değil, işinizin başlıca amacının hayatınıza hizmet etmek olduğunu anladığınızda , yapmanız gerekenleri kavrayarak , işinizin içinde değil, onun üstünde olmayı başaracaksınız.

Detaylı bilgi için lütfen bize ulaşın,

Tel: (224) 243 43 14

İnci AKTAŞ (533) 547 52 41

Özlem AKTAŞ (533) 517 95 12

Ara

Kategoriler