Browsing articles tagged with " geri bildirimler"

Danışan Yorumları

Tem 25, 2013   //   by admin   //   Danışan Yorumları, Hakkımızda, Makaleler  //  4 Comments

Hocam Allah sizden razı olsun telkininiz valla çok işe yaradı ilk günden. Allah razı olsun İnci hocam iyi ki varsınız hayırlı günleriniz olsun.

C. Öztürk

Ben Konuşma bozukluğu için başladım İnci Hanımla seanslara. İlk seansta etkisini görmeye başladım. Tabi ödevler veriyor uygulamamız gerek çok büyük oranda iyileşti bilinçaltımın gücüyle iyileşebileceğimi öğrendiğim için de çok mutluyum. Teşekkürler İnci Hanım.

A.Karataş

Görüşmem gereken bir çok konu vardı ama en önemlisi öfke kontrolüydü çünkü rahat sakin ve huzurlu bir insan olmak istiyordum. Trafikte saygı göstermeyen sürücülere sinirlenmediğim an anladım. İyileşmek mümkün. Eğer yardım arıyorsanız Plena Akademi ve İnci Hanıma başvurabilirsiniz. İnci Hanım sorunun kaynağını tespit edip çözmenizde yardımcı oluyor. İyi günler dilerim.

A.P.

İlk seansta bu değişim. Sonundaki halimi hayal ediyorum şahane olacak .  Tesekkurler İnci Hanım

O.Bayram

Ben hayvanları sevmeme rağmen çok korkarak geldim İnci Hanıma. Şu anda kocaman köpekleri ve kedileri sevebiliyor korkmadan yanlarında durabiliyorum. Bana konunun sadece kedi köpek ile alakası olmadığını söylemişti başlarken. Gerçekten de öyle çıktı bilinçaltınızın derinliklerinde neler olduğunu tahmin bile edemezsiniz Üstelik bu konuşma esnasında da ortaya çıkabiliyor Tabii hipnoza da ihtiyacınız olabilir Ben hipnoterapi aldım tüm desteğiniz için hayatımın tüm alanlarında gerçekleştirdiğiniz iyileşme için size çok teşekkür ederim İnci Hanım

A.K.

Psikolojik bir tedaviden sonuç alabileceğimi asla Tahmin edemezdim bir yakınımın ısrarı üzerine ince hanımla görüşmeye başladım Hatta başta önyargılıydım ama şimdi tüm yakınlarıma tavsiye ediyorum tüm arkadaşlarıma tavsiye ediyorum ve bu profesyonel desteği almalarını sağlamaya çalışıyorum Bana kattıklarınız için ve beni düştüğüm derin bunalımdan kurtardığınız için tekrar hayata döndürdüğünüz bağladığınız yaşama sevinci kattığınız için teşekkür ederim İnci Hanım

F.Yeşil

Birçok konuda inancımı yitirdiğim bir dönemde bir arkadaşımın vasıtasıyla İnci Hanım’la tanıştım yıllarca Diyet yaptım ama kilo veremedim. En son denememde ise verdiğim tüm kiloları geri almam sonucunda başarısız oldu. İnci Hanım diyetisyen değil ama terapi yardımıyla sizin duygusal açlığınızı ortadan kaldırıyor bilinçaltınızdaki olumsuz duyguları temizlemenize ve çarpık düşüncelerinizi yenileriyle değiştirmenize yardımcı oluyor Kesinlikle tavsiye ediyorum Bana kattıklarınız için çok teşekkür ederim

T. P.

Kendim ayırdığım tek kaliteli zaman ince hanımla görüşmek şu anda seanslarım hala devam ediyor ama duygularımı paylaşmak istedim Çünkü çok zor durumlardan geçtim ağır travmalar atlattım İnci Hanım’ın desteği çok büyük yeni bir bakış açısı kazanmamı sağladı Çok teşekkür ederim.

A.Kır

Babamı kaybettikten sonra panik atak ve kaygı bozukluğuna yakalandım Bu benim için çok ağır oldu daha onu iyileştirmeden annemi kaybetmiştim ve o sırada bir tedavi almam gerekiyordu �nci hanımla tanıştım İnci Hanım hipnoterapi ile bana yardımcı oldu bu olay 5 yıl önce gerçekleşti kaygılarım ve panik atağım Hiç geri dönmedi. Söyledikleri de hep aklımdaydı öğrendiklerimi her zaman uygulayabildim yakınlarıma tavsiye ettim aradan zaman geçtikten sonra şimdi eşimle çocuk düşünüyoruz Bu yüzden sağlıklı anne baba olabilmek için ince hanımla görüşüyoruz bizim için yaptığı her şey için çok teşekkür ederim
D.A.

8 yıl önce kendi panik atağım sebebiyle İnci Hanımla görüşmüştüm ve oldukça fayda gördüm ve Geçtiğimiz günlerde kardeşimi getirdim O da seanslarına devam ediyor aynı faydayı görüyor sorunlarımızın çözümünde inci Hanımla görüşmeniz Kesinlikle tavsiye ederim

F.G.

Boşanma aşamasındayken İnci Hanımla tanıştım zorlu bir Boşanma süreci olmasına rağmen kolaylıkla atlatmamı sağladı Sonrasında da görüşmeye devam ediyorum geçmişteki olumsuz anıların yarattığı olumsuz hislerin dönüştürülmesi ve gelecekle ilgili planlar yapabilmem için bana yardımcı oluyor her şey için çok teşekkür ederim İnci Hanim

L.B.

Aile terapisine Özlem hanıma başladığımızda her şey işin içinden çıkilmaz durumdaydı, iletişimi kaybetmiş, olumsuz duygularımıza hakim olamaz hale gelmiştik, aile danismanligi seanslarinda ilişkimize bakış açımız değişti,  yaptığımız yanlışlarla yuzlestik ve şimdi nasıl etkili iletişim kurabiliriz ,birbirimizi nasıl anlarız şimdi daha çok farkındayız  , çok teşekkürler.
E.A.

Emine S. Hipnoterapi

Hayatımla ilgili gerçekten önemli kararlar alıyorum. Sizden çok şey öğrendim ve hepsini zamanı gelince kullanacağımı biliyorum. Çok teşekkür ederim İnci Hanım.

M.S.-Hipnozla Zayıflama

İnci Hanım ilgi ve alakanıza teşekkür ederim. Asla zayıflayamayacağımı düşünüyordum çünkü rejim yapamıyordum. Başarılarınızın devamını dilerim.

Onur E.Hipnozla Sigarayı Bırakma

Sigarayı bırakmak istiyordum. Çok fazla sigara içiyordum. İlk önce ilerleyemeyeceğiz sandım. Ama ikinci seanstan sonra üçte bire düşürdüm. Sonrasında ise tamamen bıraktım. Gerçekten benim gibi birisi için bu mucize. Teşekkürler İnci Hanım. Saygılar.

Bertu D. Hipnoterapi

Özlem Hanım’a gelme sebebim konuşma bozukluğu ve kekeleme sorunu muydu bunun geçmişimdeki yaşadığım travmalarla ilgili olduğunu ve Bunlar üzerindeki değişimi yarattıktan  sonra yaptığımız bilinçli davranışsal tekniklerle ve bilinç altında Yarattım korkularınla yüzleş dikten sonra konuşma bozukluğum çok iyi bir gelişme gösterdi. Kendim hakkındaki olumsuz algılarımı ve geçmişime farklı şekilde bakabilmeyi öğrettiğiniz için çok teşekkür ederim İyi ki sizi tanımışım.

Pelin Ç.Hipnoterapi

Uuzn zamandır kaygılanıyordum. Her şeyden korkuyordum, kendi odamda uyuyamıyordum, hatta artık yemek bile yiyemiyordum. İnci Hanımla toplamda 5 seans çalıştık artık yemek yiyebiliyorum, uyuyabiliyorum, korkularım her geçen gün azalıyor. Çok teşekkür ederim size.

Esra Baran-Hipnoterapi

Size geldiğimden beri daha iyiyim ruhum daha özgür çabam daha fazla. Teşekkür ederim İnci Hanım.

Yasemin Ş.-Hipnoterapi

Kaygı bozukluğu ile gelmiştim. 4 seans çalıştık İnci Hanımla. Doğrusu artık kaygım olmadığında nasıl bir insan olacağımı bile bilmiyordum. Şu an hem özel hayatımda hem de iş hayatımda çok mutluyum. Mutlaka hipnoterapiyi deneyin.

P.Du.-Hipnoterapi

Özlem Hanım’a geldiğimde ciddi anlamda hayata bakışım karamsar sanki Dünyanın Sonu Gelmiş gibi mutsuz ve hiçbir şeyi düzeltilemeyecekmiş gibi umutsuz bir durum içindeydim ancak şefkat ile ilgili gerçekten destek olma amacıyla gerçekleştirilen seanslarımızda Anlaşıldı mı hissetmek ve uygulanan profesyonelce tekniklerle bakış açımı değişmesi davranışlarının Bey beni mutsuz eden zehrini yapımın değişmesi ile çok daha doyumlu ve mutlu bir hayatım oldu Seni tanıdığıma çok memnun oldum iyi ki varsınız.

Filiz A. Yaşam Koçluğu ve Hipnoterapi

Uuzn yıllardır belli aralıklarla yaşam koçluğu alıyorum. İnsanın mutlaka bir noktada tıkandığı ve ihtiyacı olduğu oluyor. Eğer siz de kendinizi sıkışmış hissediyorsanız en azından kendinize bir kereliğine şans verin. Hayatıma girdiğiniz için teşekkür ederim İnci Hanım.

Figen Şahin-Hipnoterapi

Yıllardır panik atakla mücadele eden arkadaşlarım var. Hala anlamıyorum bu kadar kısa sürede nasıl çözüldüğünü. Siz gerçekten mucizeler yaratıyorsunuz İnci Hanım. Her şey gönlünüzce olsun. Sevgiler.

M.Şen-Hipnoterapi

Size gelmeden önce olumsuz, karamsar, ne yapacağını bilmeyen, açıkçası korkan bir adamdım. İçinde bulunduğum durum çözülemez gibi geliyordu. Ama sizi bana tavsiye eden arkadaşım haklıymış. 4 seansta nasıl da her şey değişti. Sizi herkese tavsiye ediyorum İnci Hanım. Başarılarınızın devamını dilerim.

Pelin Kahraman-Hipnozla Zayıflama

İnci Hanım iyi ki girmişsiniz hayatıma. Her şey gönlünüzce olsun. Çok teşekkür ederim.

Ö. K.Kariyer Koçluğu

İnciciğim merhaba, terfim açıklandı geçen hafta. Her zaman desteğin için çok teşekkür ederim. ve benim aklıma seninle nasıl tanıştığımız geldi. Kariyer Koçu arıyordum. 3 sene oldu herhalde. Bana çok şey kattın ve gösterdin. İyi ki varsın. İyi ki seninle tanışmışım. Umuyorum ve inanıyorum ki daha güzel şeyler de olacak.

B. Çakır

Plena Human Bütünsel İnsan Akademisinde eğitimlerle başlayan yolcuğum bireysel koçluk çalışmalarıyla devam etti. 4 seans gibi kısa bir süre içinde işimde daha etkin olmanın yollarını ve farkındalığını kazandım. Yöntemler kısa ve etkili. Özveriyle çalışan bir ekip ve Özlem hanım her zaman beni desteklediğiniz ve güvendiğiniz için teşekkür ederim.

A.Yıldız-Öğrenci Koçluğu

Çocuğuma hiperaktif teşhisi konmuştu,dikkatini toplaması ve derslerinde başarılı olması zordu bazı uzmanlara göre. Referansla geldiğimiz Bütünsel İnsan Akademisinde Özlem hanım çocuğumuzun nasıl daha başarılı ve mutlu davranışlar geliştirebileceğini bize öğretti. 5 dakika bir yerde duramayan çocuk 1 saat görüşme esnasında uyum sağladı ve söylenenleri keyifle yerine getirdi. değişim mümkün bunu öğrendik. Teşekkürler Özlem hanım. 

Selda D.-Hipnozla Zayıflama

İnci Hanımla Hipnozla Zayıflama seanslarına başladığım ilk hafta dediklerini yaptım.  İkinci hafta yürüyüş yapamadım. Sarelleyi kaşık kaşık yiyordum. Şimdi tatlı gördüm mü midem bulanıyor. Ekmek yemiyorum. Canım istemiyor. Ve çok mutluyum. Neşem yerine geldi. İki haftada 5  kilo verdim. Kafam çok rahatladı. Sinir olduğum kişileri takmıyorum. Bayramda baklava yemedim. Canım istemedi. İstediğim kiloya ulaşacağım. Hedef 55. Tatlıdan midem bulanıyor yiyemiyorum. Midem indi. 44 beden pantolonumu giydim bayramda. Çok mutluyum. Başaracağım. Teşekkürler.

Özlem K.-Hipnoterapi

hipnoz seansına başlayacağımız ilk gün üzerimde bir kaygı vardı. Fakat İnci Hanımın hipnozu anlatmasıyla içimdeki o kaygı yerini güvene bıraktı.  
ilk gittiğim güne göre şimdi eşimle aram çok iyi ve ben içimdeki olumsuz tüm duyguları attım. Yeni oluşanları da ses kayıtlarıyla atmaya çalışıyorum. 
inci Hanımın bir sözü benim yaşam felsefem oldu. bana demişti ki kötü düşünen ne kazanmış. Bende artık o mantıkla bakıyorum. Olayların kötü taraflarını değil iyi taraflarını görmeye çalışıyorum.  

Leyla Gültekin-Yaşam Koçluğu

Benim yaşam kalitemi yükselten,enerjimi törpileyen,daha pozitif,düşünmeme yardımcı olan,herşeyden öncesi kendimi sevmeyi öğreten;kendimi ifade etmemde
bana ışık olan iki harika insanla Özlem Hanım,İnci Hanım”la mutlaka yollarınız bir yerlerde keşişsin diyebilirim..Her şeyi erteleyebilirsiniz,Ayna Danışmanlığı ASLA.

Nagehan Kavçin-Hipnoterapi

Hipnoterapi ile iyi olabilir miyim, ağrılarım geçer mi diye bir düşünceniz var ise, evet, sizi endişelendiren tüm duygu ve ağrılarınızdan kurtulabilirsiniz. Benim de ağrılarım vardı ve terapi sonrası o koltuktan ağrılarım geçerek kalktım. Bunu sevgili psikoloğum sayın İnci Aktaşa borçluyum. O güzel ve sıcacık yaklaşımı, sizi dinleyip anlaması ve doğru terapi ile çok iyi olduğunuzu hissettiriyor. Önce kendinize inanın. Doğru yerdeyim. Psikolojik danışmanıma güveniyorum ve iyi olacağım diyerek o koltuğa oturun ve sonucun çok olumlu olacağını göreceksiniz.

Fikriye Hacıoğlu-Hipnoterapi

Herseyden önce ilgi alakanizdan, yaydiginiz pozitif enerjiden dolayi, sevginizi hissettirdiginiz için çok teşekkür ederim.Her ihtiyacım olduğunda, bunu da nasıl cozerim diye düştüğüm her darbogazdan kolaylıkla cikmama yardimci oldunuz.Hepsi için teşekkür ederim.Inci hanim siz bana iyi geliyorsunuz

Derya İ.Hipnoterapi ve Koçluk

Farkındalığımın yüksek olduğunu düşünsem de  yol gösterecek bir şeyler arıyordum. Beni harekete geçirecek ,ne yapmam ve ne yapmamam gerektiğini söyleyecek bir yönlendiriciye ihtiyaç duyuyordum.Özlem Hanım ile ilk olarak arkadaşımın vasıtasıyla tanıştım ve terapiye başladım.Neden değişmek istediğimle başladık çalışmalara. Konuşma dilimdeki yanlışları fark ettim,düşüncelerimdeki yanlış durumları fark ettim.Beni mutlu edecek ve güzel bir geleceğe götürecek olan şeylerin mevcut andaki olumsuzluklarla nasıl engellendiğini fark ettim. Ben değiştim ve iyileştim. Eski bilincimde değilim,geri dönmekte mümkün değil.Aynı farkındalıkla ilerliyorum. Özlem Hanım sonsuz teşekkürlerimi ve sevgilerimi sunuyorum.İyi ki varsınız!

G.Sevim-Hipnoterapi

Oraya daha ilk gittiğim andan itibaren hayatım değişmeye başladı.Artık hayat beni çok yormuştu,gereksiz kaygılarım endişelerim sosyal hayatımı,ilişkilerimi etkilemeye başlamıştı.İşyerinde çalışamaz,yaptığım hiçbir şeyden zevk alamaz olmuştum.Gerçi içimden de hiç birşey yapmak gelmiyordu.İlaç kullanmayı düşünüyordum.Giderken çok işe yarayacağını gerçekten düşünmüyordum.Sadece ilaca başlamadan kendime bir şans vermek istedim.İçimdeki gücün hiç farkında değildim.İnci Hanım öncelikle içimde bulundurduğum kötü duygulardan arındırdı beni.Eksilmiş olan özgüvenimi tamir etti.Hayata bakış açımı değiştirdi ve hayatım değişti.Aslında etrafımda olup biten herşeyin sebebinin BEN olduğuma inandırdı beni.İçimdeki gücün farkına varmamı sağladı.Hayat aslında çok güzel😀

A.Ö.Kariyer Koçluğu

İnci Hanım, bireysel olarak kendimle ilgili çok doğru tespitlerde bulunarak vizyonumu ve iş hayatına bakış açımı, özellikle kendime olan özgüvenimi, özsaygımı geliştirdi. İlk görüşmemizde sorunun kaynağını tespit ederek ve doğru bir yol haritası çizerek sorunumun çözüme ulaşmasına yardımcı oldu. Kendisine bu vesile ile de buradan tekrar teşekkürlerimi iletiyorum.  Herkese, hayatınızda bir kere bile olsa, güvenilir ve sorununuz her ne ise objektif yaklaşabilecek, konusunda uzman bir Yaşam koçu ile görüşmenizi tavsiye ederim. Bursada işinin ehli olarak İnci Aktaş Hanımı gözüm kapalı tavsiye edebilirim. Saygı ve sevgilerimle.

Hatice H.-Hipnoterapi

Özlem Hanım merhaba, sizinle beni tanıştırdığı ve hayatın sırrını öğrettiği için Rabbime hep şükrediyorum. Her şey için çok teşekkür ediyorum

F.A.Hipnoterapi

Bana kendi doğrularımla yeni bir bakış açısı kazandıran,, Hayatımdaki gri bulutları dağıtarak güneşi görmemi sağlayan,, Mutluluğun yaşadığımız anlar içinde olduğunu fark ettiren  Özlem Hanım.. ,Hayatıma değdiğiniz ve değiştirdiğiniz için teşekkür ederim.

Sevgiyle kalın. Selamlar…

Elif O.Hipnozla Zayıflama

Neye üzülüyorum biliyor musunuz? İnci Aktaşla neden daha önce tanışmadım diye. Bu güne kadar bu yükü neden taşıdım diye. Son zamanlarda çok dua ediyordum. Allahım bana sağlıklı yaşamayı, yaşam biçimi olarak benimset diyordum hep.  Ve karşıma İnci Aktaş çıktı. Biz danışanları İncim diyoruz ona çünkü hayatınızı her yönüyle aydınlatıp bir inci gibi değerli olduğunu hatırlatıyor, iyileşmesini sağlıyor. Ben sadece zayıflamak için gittim. Ama bugünlerde aynı zamanda markamı kurma aşamasındayım. Sihirli değnek artık hayatımın her alanında… Çocukluğumda geçirmiş olduğum bağırsak hastalığından sonra kilo almaya başladım. Arada vermek için uğraştım verdim de ama faiziyle geri geldiler gram gram… Bursada gitmediğim diyetisyen, akupunktur uzmanı kalmadı. Bu işin kafada bitmesi gerektiğini 3 basamaklı kiloyu görmeye ramak kaldığında anladım. 29 kilo fazlayla başladık ve 1/3 ünden fazlasını bugün tamamladım. Ne kadar sürede verdiğimi sizinle paylaşmıycam. Çünkü bunun hiç önemi yok. Sebebi şu ben Plena Human Merkezini araştırırken hep kim kaç kilo vermişi araştırdım. Bir şey bulamadım.  Anladım ki İnci Aktaşla kilo veren ne kadar sürede vermenin bi önemi olmadığını anlıyor. 21 yaşındayım, ve hayatımın en mutlu günlerini yaşıyorum diyebilirim. İskender, Waffle, Dürüm, Lahmacun, en sevdiğim şey Süt helvası bunların birinden bile vazgeçmedim. Hepsini yiyerek zayıfladım ve haftada en az 1 kilo kaybederek… Önceleri kaç gündür diyet yaptığımı hesaplardım. Şimdi diyet yok rejim yok sadece hedef var. Kendinize bi şans verin ve Aynaya gidin. Hem evdeki Aynaya hem İnci Hanımın size tuttuğu aynaya bakın.  Aynaya giren aynayı seviyor.

Gamze Altunel-Hipnozla Zayıflama

Evrenle aramızın açıldığını farkettigim bir anda tanıştım Plena Human ile özellikle İnci hanımın sihirli değneği sayesinde hersey yolunda İnci hanım ve Özlem hanım iyi ki varsınız hersey için çok teşekkür ederim. Emeklerinize ve yüreğinize sağlık..

Arzu Ateş-Hipnoterapi

Seanslarımız çok başarılı geçti. Desteği için İnci Hanıma çok teşekkür ederim.

Mine K.-Hipnozla Zayıflama

Sevgili İnci Hanım,

Enerjiniz ,güleryüzlü ve pozitif duruşunuz ile ilk günden   doğru yerde ve doğru kişinin yanında olduğumu hissettirdiğiniz için çok teşekkür ederim. sayenizde bu sistemin içerisinde ve inançla sizden aldığım enerji ile hedeflediğimiz kiloya inebildim. (18 kilo verildi) Daha önce denemiş olduğum yöntemlerin dışında farklı bir teknik olması ilk etapta beni düşündürmüştü fakat şimdi sonuç ortada ve herkese hipnozla zayıflamayı tavsiye etmekteyim. Başarılarınızın  daim olması dileğiyle.Başka bir programda tekrar görüşmek dileğiyle. Sevgilerimle.

Perihan B.-Hipnozla Zayıflama

Tam 19 kilo verdim. Hedefim 20 kiloydu. Düşündüğümden daha kolay ve başarılıydı.  Bir çok sorunun bu yöntemle çözülebileceğine inanıyorum. İnci Hanıma teşekkür ederim.

Nevriye Hanım-Hipnoterapi

Kendimi tanımamı sağlayarak yol gösterdi. Rahatlattı, kendimle barıştım. İnci Hanıma teşekkür ederim.

Zeynep Gülsün Yunatçı- Hipnoterapi

Neredeyse umutsuzluğa kapılmışken karşıma çıkan meleklerim sayesinde , huzur , mutluluk, sağlık, kapıları bana tekrar açılmış oldu. Bana bu konuda yardımcı olup yol gösterdiği için Özlem hanıma minnettarım. Sonsuz sevgilerimle..

Zekiye D./Hipnoterapi

İyi ki hayatımdasınız İnci Hanım. Daha pozitif ve daha olumluyum. Farklı bakış açılarıyla bakabiliyorum hayata. Her şeyin daha iyi olacağından eminim. İyi ki varsınız. Teşekkürler.

Tuğba Türker

Hayata her kizdigimda beni toparlayip aslinda evrende,kendimde var olan guzellikleri farketmemi saglayan herzaman yuzumu gulduren, icimi isitan beni aydinlatan Inci aktas ve Ozlem aktas sizi cok seviyorum iyiki varsiniz…

T.İrem/Kariyer Koçluğu

Özlem hanıma meslek kararımı verebilmek için gelmiştim . Bununla beraber yeteneklerimi fark etmek , gerçekten mutlu olacağım işi yapabilmem için doğru bölüm ve üniversite seçimi yapmam gerekiyordu . Bunun için kariyer koçluğu aldım . Artık hedeflerim yazılı , hangi üniversiteye gitmek istediğimi biliyorum , her şey hayatımda çok güzel gidiyor , yaptığımız zaman yönetimi çalışmasından sonra planlı bir şekilde hem ödevlerimi artık yapabiliyor ve spora bile zaman ayırabiliyorum. Hangi mesleği seçmem konusunda kararımın netleşmesi beni çok mutlu ediyor. Takıntılı davranışlarımın çoğundan kurtulmama yardımcı olduğun için ayrıca teşekkür ederim.Ruh hallerimi artık yönetip kendimi başarılı ve mutlu ruh hallerine sokabiliyorum , bunlar öğrettiklerin sayesinde oldu, 

 gerçekten çok işe yarıyorlar.  Her şey  için  çok  teşekkür  ederim , Özlem abla,  çok fazla yardımcı oldun iyi ki senden yardim almışım. Su an çok mutluyum bir çok konuya çözüm buldum. Yine her ihtiyacım  olduğunda geleceğim çünkü her zaman yanımda olacağını biliyorum . Tekrar teşekkürler.

Filiz K./Yönetici Koçluğu

İnci Hanım merhaba,

Son sunumum çok başarılı geçti. Aldığım tepkiler de çok iyiydi. Destek ve yönlendirmeleriniz için teşekkür etmek istedim. Selamlar.
Leyla Gültekin/Koçluk/Hipnoterapi
Merhaba ,Değişimlerin ,insanın ruh halinin,dışarıya çıplak olarak yansıması olduğunu;kendimde yaşadığım süreçte fark ettim.Sonrası hissetiğiniz bir duygu seli olarak,enerjinizi zenginleştiriyor.İlk revizyonu kendi kimliğinizde yaparak,yaşayacağınız süreci siz hızlandırabilirsiniz.Değişim sürecini karşınızdakilerden beklemeden ,öncelikle kendi bedeninizde aktifleştirebilirseniz,sonrası inanılmaz bir tablo olarak size dönecektir.Sonrasında kendi kimliğinizde oluşan değişimlerin,tadını içinize sindirirken,çevrenizdeki kişilerin sizi boş ve anlamsız gözlerle süzüp,ifade etmekten korkan duruşlarını,izlemekten kendiniz için bir kez daha mutlu olacak;kendinize sunduğunuz ödülleri her yeni bir süreçte hazırladığınız,hayatınızın en değerli gördüğünüz alanında muhafaza edeceksiniz.
Ben bunu başarmış bir birey olarak,daha güzel,daha anlamlı bir hayatın içinde yaşamanın keyfini çıkarmaya devam edeceğim.Kendim için daha güzel bir yaşam kurmak,sevdiklerime daha sağlıklı dönüşler yapmama etken oldu.Önce kendinizi ödüllendirin ki;Sevdiklerinize vereceğiniz iyi mesajlar onlara armağanınız olsun.
Bana bu değişimi yaşamamda ki en iyi enerji terapistim ve psikolojik danışmanım Özlem Hanımın desteğiyle oldu.Sonsuz teşekkürler
Leyla Gültekin

Sercan V./Hipnoterapi

Seanslara başlamadan önce iletişim, asosyallik, özgüven eksikliği gibi bir takım sorunlarım vardı ve değişmek istiyordum. Bu sorunları İnci Hanımın verdiği büyük destekler birazda kendi çabalarım sayesinda aştım ve değiştiğimi farkettim.Teşekkür ederim.

B.Ç./Koçluk/Terapi

O kadar destek aldıktan sonra Plena Human a  gelip düzeleceğimi düşünmüyordum fakat Özlem Hanım ile tanıştıktan sonra fikrim değişti. Bana değişebileceğimi bunu başarabileceğimi aşıladı ve bana yardımları ve uyguladığı teknikler sonucu değiştirmem gereken davranışlarımı değiştirebildim eminim ki daha da iyi olacak katkılarından dolayı Özlem Hanıma teşekkür ederim iyi ki sizi tanımışım.

Hülya H./Yaşam Koçluğu

İnci Hanım, öncelikle yardımlarınız için teşekkür ederim. Lütfen danışanlarınıza söyleyin. Size geldiğimde ümitsiz vakaydım ama ben başardım. Asla kendilerini ümitsiz vaka görmesinler. Keşke sizi 19 yıl önce tanısaydım, her şey bambaşka olurdu. Her şey için çok teşekkür ederim. Sevgiler.

Filiz G./Hipnoterapi

İnci Hanımla tanışmış olmak hayatımın en büyük şansıdr. Klasik kayınvalide sendromu sebebiyle yüksek tansiyon problemim vardı. 4 seans sonunda artık tansiyonum yükselmiyor. En önemlisi de telefonda bile  kayınvalidemin sesini duyduğumda elim ayağım titrerdi sinirden. Şimdi hiçbir sözü batmıyor. Eski söylediklerine bile hak verir oldum. İçimde tarif edilmez bir huzur var. Böyle hissetmek ve herşeye sinirlenmemek o kadar güzel ki… Pozitif ve huzurlu bir yaşam için İnci Hanımla mutlaka görüşün kaybedecek bir şeyiniz olmayacak. Aksine antidepresan kullanmadan geçireceğiniz bir hayata sahip olacaksınız.

Rabia Y./Hipnoterapi

Ben buraya temizlik için geldim. Zihinsel temizlik. Ayna tuttuğunuz için teşekkür ederim. Allah yolunuzu açık eylesin, çok değerli bir iş yapıyorsunuz. İnsanların ruhuna dokunmak. O kadar duyguluyum ki şu an kelimeler yetersiz kalıyor. Sindirilmiş, bastırılmış hayatlarımıza ayna tuttunuz. Sizden haberdar olmasaydım öylece bilmeden farkında olmadan göçüp gidecektim bu hayattan. Bir çok insan gibi…Ben artık aynaya bakabiliyorum. Ben artık saçlarımı tarıyorum. Bu kadar boş vermişliğin içinden çok kısa sürede çıkardınız beni İnci Hanım. Sadece okuyarak olmuyormuş. Şimdi yeniden doğmuş gibiyim. Teşekkür ederim.

Alişan Ağca-Koçluk/Hipnoterapi

Beyin ve fiziken tamamen durmuş olduğum bir anda  Özlem Aktaş ve Plena Human ekibi ile tanıştım. Yer çekimi kuralları benim için çok derin işliyordu. Tüm sorunlarım beni yere çektikçe çekiyordu. Bireysel olarak almış olduğun psikolojik destek ve kendi kendini hipnoz edebilme yani beynimi kontrol edebilmem sayesinde bu yer çekimini yenebildiğimi fark ettim. Yani hani derler ya akışına bırak su yolunu bulur; Plena Humantan  aldığım destek sayesinde, suyu yukarı doğru bile akıtabileceğimi ve yer çekimi denilen ve aslında problemlerimin beni aşağı çeken kuvvetinden kurtuldum. Artık beynimi kontrol EDEBİLİYORUM. Geçmiş hatalarımın  aslında kontrolsüz beyin faaliyetlerimin bir eseri olduğunu fark ettim. Özlem hanıma ve Ayna danışmanlığa bana bu farkındalığı sağladığı için sonsuz teşekkür ediyorum. Tüm dost ve arkadaşlarımında bunu deneyimlemesi ve bundan sonraki yaşamlarında daha bir farkındalık ve ayık beyin ile doğru kararlar almaları noktasında Ayna danışmanlığa uğramalarını şiddetle tavsiye ederim. Yapacağınız basit ve kısa bir sohbetin içinizde biriken ve ağırlığıyla yere doğru çeken sorunlarımızın aslında zihnimizde kontrolsüzce gezinen virüsler olduğunu keşfedeceksiniz. Ve en önemlisi de hayati artık doğru kontrol edebileceğinizi ve suları yukarıya bile akıtabileceğinizi şaşkınlıkla görebileceksiniz…”

Fatma T./Yönetici Koçluğu

Merhaba İnci Hanım, Sizin de desteğinizle başaracağımdan hiç kuşkum yok. Kendimin en iyisini keşfetmeyi öğrettiğiniz için çok teşekkür ederim.Saygılarımla,

G.C./Koçluk/Terapi

Sizinle tanışmam çok güzeldi, rastlamam size , ben çok şanslıyım galiba, sürekli görüşmek isterim….Bazen olanları görür, duyar, hisseder, doğruyu bilirsin ama, kafandaki düşüncelere yenik düşersin….Kafanda bir sürü sekme açılır, başa çıkamazsın. Her şeyin çözümü kendindedir aslında, kaygı, tasa, neşe, sevinç, üzüntü, mutluluk, işte tamda bu noktada Özlem Hanım aradığım kişi oldu. Desteğinden dolayı kendisine minnettarım. Şu an kendime güveniyorum, hayır diyebiliyorum…..kendimi çok iyi hissediyorum. Teşekkürler.

A.A./Koçluk/Hipnoterapi

Özlem hanıma geldiğimde hayatım neredeyse alt üst olmuştu. Ümidimi kaybetmiş, yaşam amacım kalmamış durumdaydım. Burada bulmuş olduğum empati, etkin yaklaşım metodları ile yaşama karşı yeniden bağlanmanın yolunu bana göstermiş olduğu ve sürekli beni takip edip desteklediği için Özlem hanıma çok teşekkür ederim . İyi ki varsınız.

Pınar A./Hipnozla Sigarayı Bırakma

Özlem Hanımla tanışmadan önce sigarayı bırakacağıma inanmak çok güçtü. Bu tüm yakınlarım için bile böyleydi. İyi ki sizi tanımışım. Beni sigaradan kurtardığınız için teşekkürler. Sevgiler.

Ferda A./Koçluk/Hipnoterapi

İnsanın ruh sağlığını kaybetmesi ile sağlıklı olması arasında bence çok ince bir çizgi var. Zihninizi doğru bir şekilde yönlendirmeye özen gösterin. Bunu yapmamda yardımcı olduğunuz için  teşekkürler İnci Hanım.

Perihan K./Hipnozla Zayıflama

Bugüne kadar çok fazla diyet yaptım. Verdiğim kiloları hep geri aldım. Diyet yapmayı bıraktım ve sonra hipnoz yöntemiyle tanıştım. Şimdi fark ediyorum da, ne kadar fazla ve duygusal açlıktan yiyormuşum. İdeal kiloma kavuşmam için tüm samimiyetiyle çalışan İnci Hanıma emeği için teşekkür ederim. Ayna ailesine sevgiler.

Elif E./Hipnoterapi

Buraya gelmeden önce, geçmişten bugüne taşıdığım bir takım olumsuz düşünce zinciriyle mücadele etmeye çalışıyordum. İnci Hanım sayesinde bu durumdan kurtuldum. Şimdi hayata daha olumlu bakıyorum. Teşekkürler İnci Hanımcığım. Sevgiler tüm AYNA ailesi. Bana gösterdiğiniz sabır ve ilgiden dolayı çok teşekkür ederim. Her şey çok programlıydı. Sağlık ve başarılarınızın devamını dilerim.

Elif A./Hipnoterapi

Sizinle tanıştığım için çok mutluyum İnci Hanım.Çok kısa sürede korkularımdan kurtulmama yardımcı oldunuz. Çok teşekkür ederim. Sevgilerimle..

Buket A./Hipnoterapi

İyi ki sizi tanımış İnci Hanım, göremediğimi görmemi sağlıyorsunuz. Sevgiyle kalın

Fikriye Hacıoğlu/Hipnoterapi

Kafamda çok soru işareti vardı size gelirken.Hatta her hipnoz sonrası:”oldu mu yani?bu kadar mıydı?” sorularını hep sordum kendime.Evet işte o kadardı.Bunca zamandır beynimde kamburla,gözümde perdeyle gezmişim…İnsan affedebildiği ölçüde özgür ve mutlu olabiliyormuş.Bunu öğrendim.Kendimi çok mutlu çok enerjik hissediyorum : )Bunu okuyan arkadaşım:İzin verin sizin ruhunuz da özgürleşsin,izin verin İnci hanım ruhunuza dokunsun.Kendinize bir şans verin.Size olanlara en çok kendiniz şaşıracaksınız : )İnci hanımcığım herşey için teşekkür ederim.Sizi kocaman öpüyorum.

Saadet B./Sağlıklı Yaşam Koçluğu

Yöntemlerin başta işe yarayacağına dair inancım olmamakla beraber Özlem hanımın işini çok iyi anlatması sonucunda inanmaya başladım ve uzun yıllardır bir türlü veremediğim kilolarımın büyük kısmından kurtuldum . Bu süreçte iyi bir destekçi ile  ve güçlü bir ısrarla adanmışlık duygusu ile uygulamaları yapınca hedefinize ulaşıyorsunuz. Bu yolda sürekli destek olan Özlem hanıma çok teşekkür ederim.

Ayça B./İlişki Koçluğu

İlişkimde çözemediğim sorunlarıma yeni bir bakış açısı geliştirerek , geçmişimdeki olumsuz yargı ve duygularımdan özgürleşmeme yardımcı olduğu için sevgili Özlem hanıma teşekkür ederim.

E.B. – Nefes Eğitimi

Oldukça yararlı bir eğitim olduğunu düşünüyorum. Eğitmenimizin muhteşem anlatımıyla hiç sıkılmadan dinlediğim bir dört saat oldu. Bundan sonraki yaşantımda uygulayacağım bir eğitim. Başta Hicran hanım olmak üzere, emeği geçenlere teşekkür ediyorum.

Gülcan Savaş – Nefes Eğitimi

Böyle bir eğitime ihtiyacım olduğunu biliyordum ve bir şekilde karşıma çıktı. Çok memnunum. Hicran hanıma teşekkür ederim, şükürler olsun!

Seda Güney – Nefes Eğitimi

Farkındalığımı öne çıkarmak için ilk adım. Aldığım eğitimi geliştirerek hayatımı olumlu yönde etkileyeceğine inanıyorum. Anlaşılabilir ve güncel bilgiler için Hicran hanıma çok teşekkürler.

Gülin Tuncer – Nefes Eğitimi

Aldığım eğitimi şuan itibariyle bana katkısı olduğunu ve bundan sonraki yaşantımda da oldukça faydalanacağımı düşünüyorum. Zaman ayırıp biz katılımcılara gerekli ilgi ve bilgi verildiği için teşekkür ederim.

Ayla Tayiroğlu – Nefes Eğitimi

Nefes Eğitimine ihtiyacım vardı, uzun zaman arayış içerisindeydim. Hicran hanıma teşekkür ederim.

Eyüp Demirezen – Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

Güleryüzlü ve profesyonel bir yaklaşım. Sıcak yüzlü, öğrencileriyle arkadaşça geçinen eğitmenlerle, engin ufuklara yelken açmak isteyen katılımcılar için yakın çevre içerisinde bence 1 numara. Maddi değerin ikinci planda kaldığı bir merkez. Özlem ve İnci hanıma teşekkür ederim. İstikrarınızın korunması dileğiyle…

Samiye Temel – Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

Eğitimden çok faydalandım. Gerçekten detaylı bir eğitimdi. Konuşmanızla Hipnoz Edin kitabı da harika! Özlem ve İnci hanıma teşekkür ederim

Koray Soytürk – Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

Oldukça faydalıydı. Katılamadığım son dersi bana verebilmek için çırpınan insanlar… Teşekkür ederim !

Ezgi Sevdi – NLP Eğitimi

NLP Eğitimi benim zihnimi gerçekten programlayabileceğimi ve yanlış zihinsel tutumlardan kurtulabileceğimi öğretti. Ama daha önemlisi, bu kontrolün ve programlama gücünün kendi ellerimde olduğunu  öğretti. İnanç ve hayallerimizle var olduğumuzu unutmadan yaşamamız gerektiğine inancım arttı. Benim için çok pozitif ve güzel bir deneyimdi. Hicran hanıma teşekkür ederim.

Neşe Gülcü – NLP Eğitimi

Gerçekten beklentimin üstünde bir eğitim aldığımı düşünüyorum. Hicran Hanımın, alanında  uzman olduğunu düşünüyorum. Bildiklerini aktarabilen, bizi motive edebilen, duygu ve düşüncelerimizi iyi yönde değiştirebilen harika biri. Herkese tavsiye ediyorum.

Şebnem Gülcü – NLP Eğitimi

Memnun kaldım. Devam etmek isterim.Eğitmenimiz Hicran İpekbağlar çok başarılı ve pozitif bir etki sağlıyor hayatlarımızda. Teşekkür ederim.

A.Ş.- NLP Eğitimi

Eğitimden memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim. Hicran İpekbağlar a teşekkür ederim.

Simge Bozyiğit – NLP Eğitimi

Memnun kaldım. Herşey çok yerindeydi. Herkes için gerekli bir eğitim. Hicran Hanıma teşekkür ediyorum.

Z.Güler – Hipnoterapi

Bundan 4 yıl önce Panik bozukluğu sebebi ile antidepresan kullanmaya başladım. İnci ablam bana umut kaynağı oldu. Ömür boyu hap içmeye mahkum olduğumu düşünüyordum, hasta olduğumu düşünüyordum fakat yaşadığım bazı  zorlu olayların bunu tetiklediğini sizin sayenizde öğrendim.  Seanslar süresince sizin pozitif enerjiniz,olaylara bakış açınız beni çok değiştirdi, hayata çok farklı bakmamı sağladı ve en çok istediğim de hapta kurtulmamı sağladı. Af seansı ömür boyu gelmek isteyeceğim bir seans, beni derinden etkiledi, kelimelerle anlatamayacağım bir duygu yaşattınız bana. Dünkü af seansımız umut dolu bir gün yaşattırdı bana ve hayatımla ilgili çok farklı düşünmemi sağladınız. İyi ki varsınız, iyi ki sizi tanımışım. Tam ümitsiz olduğum anda  Allah sizi karşıma çıkardı çok şükür. Allah benim gibi bütün kişilere sizin umut kaynağı olmanızı nasip eder inşallah. Çok başarılısınız zaten. İnşallah Dünyanın en başarılı isimleri olursunuz İnci ablacım ve Özlem ablacım.

B.K. – Yaşam Koçluğu

Özlem hanım iş hayatım artık yolunda gidiyor, hayatımda olan güzel değişiklikler nedeniyle gayet mutluyum. Ailemle aramdaki sorunları da çözdüm. Her şey sizin yardımlarınız sayesinde oldu. Şu anda gayet mutluyum. Hayallerimi gerçekleştirme yolunda her geçen gün ilerliyorum. Hayat tüm olumsuzluklara rağmen çok güzelmiş. Her şey için teşekkürler Özlem hanım.

Senem Usanmaz – Eğitici Eğitimi

Kaç zaman oldu sayamadım sayamayacağım da… ve eğitimleri her seferinde almaya devam edeceğim. Her şey çok güzel ve her şey çok verimliydi. Bu dostluğun büyük bir aile olmasından dolayı katkılarınıza çok teşekkür ederim. Sizi seviyorum hem de çok…

Nur Hanım – Hipnozla Zayıflama

Kesinlikle çok memnunum. Etrafımdaki herkese tavsiye ediyorum ve yönlendiriyorum. İnci Hanıma çok teşekkür ediyorum.

Tuba Aydoğan – Eğitici Eğitimi

Burası huzurun başladığı yer. Huzur varsa her şey arkasından geliyor. Sizi çok seviyorum, Özür dilerim, Beni affet, Teşekkür ederim ! Yaşasın Ho-oponopono !

Hicran İpekbağlar – Eğitici Eğitimi

Bir eğitimcinin iyi bir eğitim hazırlaması ve sunması adına verilebilecek tüm bilginin olduğu gibi verildiğine inanıyorum. Hiçbir ayrıntı atlanmamış ve etkin bir biçimde sunulmuş. Arkadaşlarım İnci ve Özleme teşekkür ediyorum.

Mustafa Necati Karataş – Eğitici Eğitimi

Bu eğitim de diğer eğitimler gibi çok eğitici ve öğretici oldu benim için. Çok keyif aldım ve uygulamalar sayesinde kendimi çok daha rahat hissedebiliyorum. Her şey harikaydı!

Meltem Emir – Eğitici Eğitimi

Aynada aldığımız eğitimlerin her biri gibi bu katıldığım eğitim de yine dolu dolu ve etkili bir eğitim sürecinden oluşuyordu. Eğitmenlerimiz İnci ve Özlem Aktaş, birikimlerini coşku ve sevgiyle aktardığı için bizlere öğrettikleri her şey için çok teşekkür ediyorum.

Ömer Osman – Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

Eğitim boyunca, kurslarda böyle samimi ortamları bulabileceğimi düşünüyordum. Çünkü daha önceki yerlerde bu hissi hissetmemiştim. Kursun bana faydasını ise kağıtla belki ifade edemem ama ciddi manada bana bir şeyler kattığının farkındayım. Belki başka eğitimlerde tekrar görüşebiliriz. Her şey güzeldi. Özlem ve İnci hanıma teşekkür ederim.

Ayça Kurtbeyoğlu – Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi çok faydalı ve başarılı oldu. İnternet ten araştırmalarım neticesinde Plena Human Kişisel Gelişim Merkezine ulaştım. Birkaç yeri aradım ve bana geri dönüş yapmadılar. Ama burayı arayınca telefonun ucundaki kişinin çok anlayışlı, kibar olduğuna şahit oldum ve buranın en doğru yer olduğuna karar verdim. Çok dolu, başarılı bir eğitim programı olduğuna inanıyorum. Sizin kendi çalışmalarınız, kendinizi geliştirmiş olmanız bizlere de yansıdı. Sizi tanıdığım için şanslıyım.

Remzi.gr.tr. – Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

Bu kadar etki alabileceğime inanmıyordum ama beni çok değiştirdi. Keşke daha önce böyle bir eğitime katılsaydım. Yarın çok geç olmadan siz de gelin. Özlem ve İnci hanıma teşekkür ederim.

Zehra Çetin – Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

İnternet-ten buldum. Hitabet kursu diye başladım. Kişisel Gelişimli bir hitabet kursu olduğunu görmek beni çok mutlu etti. Çok cömert buldum eğitmenleri bilgi aktarırken. Başarılarınızın devamını dilerim.

Abdülkadir Fenerci – Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

Artık topluluk önünde konuşmak benim için korku değil; bir keyif!

Meltem Emir – Profesyonel Yaşam Koçluğu Eğitimi

Buraya geldiğim ilk andan itibaren aldığımız eğitimler, paylaşımlar hayatımı muhteşem noktalara taşıdı. Eğitimin kalitesi ve verimliliği açısından İzmir den buraya gelme kararımın ne kadar doğru olduğunu görüyorum. İnci ve Özlem Aktaş ın işlerini aşkla ve özveriyle yapmaları sayesinde bize harika rol model oldular. Hayatıma girdikleri, verdikleri donanımlı ve kapsamlı eğitim ve her şey için çok teşekkür ederiz. İyi ki varlar… Her şey harikaydı.

Mustafa Necati Karataş – Profesyonel Yaşam Koçluğu

Dolu dolu bir 7 ay geçirdik. Bu süreçte kendi hayatım adına büyük bir değişim ve gelişim yaşadım. Hatta hayatımı bu eğitim öncesi ve bu eğitim sonrası olarak rahatça ikiye ayırabilirim. Her şey mükemmeldi. İyi ki varsınız.

Perihan Hepgül – Hipnozla Sigarayı Bırakma

Sigarasız yaşama merhaba dediğim için çok mutluyum. İnci Hanıma sonsuz teşekkürler.

Bülent Melik – Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

Beklediğimden çok daha iyi bir eğitimle karşılaştım. Bu tarz bir eğitim olduğunu bilmiyordum. Gerçekten farklı ve pek çok insanın ihtiyacı olan bir eğitim. Özlem ve İnci hanımlara çok teşekkürler.

Okan Leloğlu – Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

Eğitimden çok memnunum, özellikle ihtiyacım olan bir programdı. Programın içeriği çok başarılı ve pratik uygulama yapılması önemliydi. Teşekkür ederim.

Spiritüel Yaşam Koçu – Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

Bana topluluk önünde nasıl konuşmam ve heyecanımı nasıl yenmem hakkında verilen bilgi ve deneyimlerden memnunum. Bana gerçekten çok şey kattınız, teşekkür ederim.

Koray Tokol – Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

Eğitim, topluluk önünde konuşma konusunda bildiklerimi hatırlatarak farkındalığımın artmasına katkı sağladı. Bilmediğim detaylar ve konularda da kendimi geliştirmemi sağladı.

Ömer Faruk Özbil – Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

Çoğu insan mucizelere inanmaz ta ki mucizeyi görene kadar. Ben artık mucizelere inanıyorum. Geliş amacımın gerçekleşmesini imkansız olarak nitelerken bu eğitimden sonra amacıma ulaştığımı fark ettim. İmkansız diye bir şey yoktur. Yeter ki isteyin ve çalışın.

Umut Bey – Yaşam Koçluğu

İnci Hanıma sonsuz teşekkür ederim…

Gülşen Korkmaz – Yaşam Koçluğu

İlk defa yaşadığım bir deneyimdi. Ancak asla unutmayacağım bir deneyim. Hayata ve sevdiklerime, çevreme bakış açımı çok değiştirdi. Hipnozda bana anlatılan hikayenin bu kadar çabuk işe yaradığını görmek çok şaşırtıcıydı. Kendi kendine bu kadar gevşeyebilme çok güzel. İnci Hanıma teşekkür ederim. Hayatınızdaki gerginliği atmak istiyorsanız denemenizi tavsiye ederim.

ACUN OPTİK – Anlayarak Hızlı Okuma ve Dikkat Güçlendirme Eğitimi

Pozitif yaklaşımlı, motivasyonu arttıran, öğretici bir eğitimdi. Teşekkürler…

Murat Saraçoğlu – Anlayarak Hızlı Okuma ve Dikkat Güçlendirme Eğitimi

Son derece samimi ve pozitif bir eğitim ve teknik olarak da iyi bir eğitim aldığımı düşünüyorum. Yararlı oldu. Özellikle eğitmenimizin içtenlik ve doğallığına katılımcılar da uyum sağlayınca güzel bir sonuç çıktı. Teşekkürler.

Dilek Cura – Yaşam Koçluğu

Ayna Danışmanlığa gittiğimde ilk dikkatimi çeken Özlemin gülen yüzü ve sıcak yaklaşımıydı. Sanki yıllar önce tanışmış olduğum bir dostuma yıllar sonra kavuşmak gibiydi. Özlemden çok şey öğrendim, öğrenmeye de devam edeceğim. Şuan olmak istediğim Dilek değilim belki fakat bunun tek sorumlusu benim. Özlem her zaman destek veren, öğreten ve bana ilgisiyle sevgisiyle güven veren oldu. ben pes ettim, o benden vazgeçmedi. Çok teşekkürler Özlem, seni çok seviyorum canım arkadaşım. Öğretmenliğin, anlayışın, sabrın, sevgin ve her şey için çok teşekkürler…

Kadir Fenerci – NLP Eğitimi

Hayata artık güzel taraflarından bakabiliyorum. Başarı benim için artık uzak değil. Özlem ve İnci hanıma teşekkür ederim.

Mehmet Ali Kahraman – Diksiyon Eğitimi

İnternetten araştırarak buldum. Verdiği değerli bilgilerden dolayı Funda Hanıma teşekkürlerimi sunarım.

Tenzile Balkan – Diksiyon Eğitimi

Çok güzel, profesyonel ve faydalı bir eğitim. Funda Hanımı dinlemekten zevk duydum. Herkese önereceğim. Teşekkür ederim.

Aylin S. – Yaşam Koçluğu

Uzun yıllardır, üzerimde taşıdığım birçok takıntı, kaygı ve endişe bozukluğu gibi olumsuzluklar yüzünden birçok şey denedim ancak istediğim yönde bir gelişme yaşayamamıştım. Arayış içinde olduğum sırada Ayna ile tanıştım ve zihnimi, duygularımı yönetebilmeyi ve yaşama karşı güzel bir bakış açısı geliştirebilmeyi, en önemlisi yaşamdan keyif almanın mümkün olduğunu öğrendim. Yeni davranış ve düşünce alışkanlıkları geliştirmemde destek olduğunuz ve her zaman yanımda olduğunuz için teşekkürler Özlem hanım.

Gülcan T. – Sigarayı Bırakma

Sigarayı bırakmak için geldiğim bu programda hayatımın her alanında etkili olacak muazzam yöntemler ve teknikler öğrendim. Yıllardır uğraştığım sigarayı bırakmanın bu kadar kolay olacağını bilseydim daha önce gelirdim. Hayatımın genel doyum ve tatminini arttırmada yanımda olduğu için Özlem hanıma teşekkür ederim.

F. Güneş – Yaşam Koçluğu

Bu seanslar bana o kadar iyi geldi ki, herkese sizden ve Ayna’dan bahsediyorum. Herkes seninle tanışmak istiyor. Rehberim olduğun için teşekkürler İnci. Sevgiler…

Mustafa Necati Karataş – Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

Harikaydı. Kendimize olan güvenimizi artırdık. Korkularımızı, endişelerimizi yendik. Harika sunumlar yaptı, deneyimler elde ettik. Artık topluluklar önünde rahatça konuşmalar yapabiliriz. Özlem ve İnci hanıma çok teşekkür ederiz.

Meltem Emir – Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

Bireysel ilişkilerden, milyonların önünde rahatça konuşmamızı sağlayabilecek kadar dolu ve nitelikli bir eğitimdi. Gerek eğlencesiyle gerek de bilgi kapasitesiyle bizlere çok eğlenceli ve keyifli saatler geçirmemize sebep oldu. Eğitmenlerimiz İnci ve Özlem Aktaş’a bize verdikleri değerli bilgiler için çok teşekkür ederiz.

Duygu Şişman – Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

Aldığım eğitim sayesinde cesaret ve güvenin formülünü buldum. Özlem ve İnci hanıma teşekkür ederim.


Büşra Türk- Hipnoterapi

Sevgili İNCİ AKTAŞ sizi tanımadan önce takıntılı bir düşünceye saplanıp kalmıştım yani OKB hastasıydım hayattan zevk alamaz heyecan duyamaz olmuştum. Size telefon ile ilk ulaştığımda beni uzun bir süre sadece telefonda dinlediniz. Bu bile sizinle görüşmeye gelene dek beni inanılmaz bir şekilde motive etmişti. İşinizi ne kadar ciddiye aldığınızı kanıtlamıştı bana ve gerçekten yardımcı olabileceğinize kalpten inanmıştım. Bence bu şekilde danışanlarına yardımcı olmaya çalışan nadir insanlardansınız. Çünkü sizden önce gitmiş olduğum bir çok yerden sonuç alamadan geri dönmüştüm. En önemlisi de bana hastaymışım gibi değil de arkadaşınızmışım gibi davranmanız beni çok mutlu etmişti. Kilometrelerce uzaktan gelmeme rağmen sizden aldığım özgüven ve motivasyonla nerde olsanız gelebilecek gücü hissediyordum kendimde artık:) Başım sıkıştığında arayabileceğim bir koçumun olduğunu bilmek beni çok huzurlu kılıyor uyguladığınız teknikler ve profesyonelliğiniz için size sonsuz teşekkür ediyorum. Eğer çok çaresizseniz, artık hiçbir şeyin sizi düzeltemeyeceğine inanmışsanız  ve değişmek için çareler arıyor ve bu yazıyı okuyorsanız emin olun doğru adrestesiniz. Herkese acil şifalar diliyorum. SİZİ SEVİYORUM İNCİ HANIM …

Okan Leloğlu – NLP Eğitimi

NLP ye başlangıç olarak bir eğitim diye düşünürken, oldukça kapsamlı, pratik uygulamalı ve detaylı bir programla karşılaştım. Gündelik hayata uygulayarak büyük bir katma değer elde edeceğimi düşünüyorum. Özlem ve İnci Hanıma teşekkür ederim.

Uğur. – NLP Eğitimi

Hayata bakış açımı değiştiren bir eğitimdi, çok memnun kaldığımı dile getirmek isterim. Eğitimi veren İnci Aktaş ve Özlem Aktaş a sonsuz teşekkürler.

Emine Şengil – NLP Eğitimi

Zihnimizi kullanmayı öğrenmenin bu kadar keyifli olacağını düşünmemiştim. Keyifle ve merakla geçirdiğim 4 hafta oldu. Özlem ve İnci Hanıma teşekkür ediyorum.

S.İ. – NLP Eğitimi

Keyifli, akıcı, NLP’ye giriş yeterliliğinde güzel bir program. Herkesin katılmasını tavsiye ederim. Özlem ve İnci Hanıma teşekkür ederim.

Ü.H. – NLP Eğitimi

Son derece başarılı, faydalı ve aydınlatıcı bir eğitim! İnci Aktaş ve Özlem Aktaş’a teşekkür ediyorum.

Ajda Kocaman – Hipnozla Zayıflama

Özlem hanıma ilk başlama sebebim kilo vermekti. Yıllardır uğraştığım halde veremediğim kilolarımı. Artık son çare olarak hipnozu ve nlp tekniklerini denemeye karar vermiştim. Sürece başladık. Aslında süreç kilo verme sürecinden çok daha fazlasıydı. Seanslara başladığım ilk andan itibaren doğru bildiğim yanlışları fark ettim, daha ilk andan itibaren hayatım değişmeye başladı. Aslından hayatımdaki anlam arayışımı ve amacımı kaybettiğimi fark ettim. Gerçekte  kilo verme süreci olarak başladığım bu süreçte hayatımda birçok şey anlam kazanmaya başladı… Hayata bakış açım çok güçlü bir şekilde değişti. Güçlü bir farkındalık kazandım her konuda. İnsanlarla iletişimimde empati geliştirmeye ve onları daha çok anlamaya başladım. Süreçte öğrendiğim ve uygulanan teknikler bilmediğim yönlerimi tanımamı,kendimi daha çok anlamamı, ne istediğimi fark etmemi sağladı. Hatta geçmişimdeki yüklerden nasıl kurtulacağımı bile öğrendim ve üzerimdeki olumsuz etkilerinden kurtuldum. Bu süreçte yıllarca kendi kendime yaptığım onca kötülüğü iyiliğime nasıl çevirebileceğimi öğrendim. Bilinçaltımı kullanmayı ve irademle her şeyi değiştirebileceğimi fark ettim. Kilo verdim, kısacık bir sürede 2 beden inceldim ve hedefime uzun zaman kalmasına rağmen çok az bir fazlam kaldı. Artık kendimi daha çok seviyorum. Bu bir yaşam biçimi oldu benim için keyifle sürdürdüğüm, her anının farkında olduğum bir yaşam biçimi. Kısa zamanda bedenimi ve ruhumu tanıdım, istek ve beklentilerimi anladım. Bir bütün olduğumu ve her şeyi değiştirebilecek gücün benim de içimde olduğunu fark etmemi sağladım. Öz saygım arttı, kendime artık güveniyorum,kendimi seviyorum. Huzurlu ve mutluyum. Mutlu olmak için kimseye ihtiyacım olmadığını fark ettim. Bu süreçte kazandığım farkındalık içimi ışık ile doldurdu, ömür boyu her alanda uygulayacağım muazzam bilgiler öğrendim. En önemlisi AYNA gerçekten kendinizi ailenizde, evinizde gibi hissettiğiniz huzurlu bir yer. Yaşamımın her anının bir seçim olduğunu fark ettiren, yaşamımın sorumluluğunu elime almamda yardımcı olan ve değişip dönüşmeme yardımcı olan Özlem Hanıma çok teşekkür ederim.

Züleyha Bilgin – Hipnozla Zayıflama

Yorgun bir savaşçıydım. 6 yıl boyunca üç diyetisyen değiştirdim. Güzellik salonlarında iğneler ve kablolara bağlandım. Hevesle başlayıp bir hafta sonunda bıraktığım popüler diyetler, zayıflama çayları vs. kısacası kilo vermek için denemekten çekindiğim hiç bir yöntem yoktu. Bir gün bir sohbet arasında Ayna Danışmanlığın adını ve hipnozla kilo kontrolünü duydum. Daha fazla soru sormadan netten araştırdım ve telefona sarılıp aradım. Aklımdaki düşünce şuydu; bunu da denemedim demem. Ve karşıma İncim çıktı. İlk görüşmemizde sanki onu yıllardır tanıyormuşum gibi kah gülerek kah ağlayarak hikayemi anlattım ve başladık. Bana öğrettiklerini hayatım boyunca uygulayıp mutlu ve sağlıklı kilosunda bir insan olabileceğimi biliyorum. Ve bana öğrettiği en önemli şey şu oldu: Neye inanırsam o oluyor. Düşüncelerimi ve inançlarımı değiştirmem konusunda uyguladığı hipnozla telkin yöntemi çok etkili ve başarılı oldu. Ve İncim beni hiç bırakmadı. Onunla dertleşip her sorunumu çözmek için güç kazanıyorum. Bir koçtan öte iyi bir arkadaş oldu bana.

Sevgiler…  Züleyha Bilgin

Aslı Yener – Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

Artık Topluluk önünde konuşmaktan korkmuyorum. Çünkü tüm yolları (korkumu yenmenin), bu kurs sayesinde öğrendim. Çok verimliydi. Özlem ve İnci Hanıma teşekkür ederim.

Bilal Özdemir – Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

Eğitim ve öğretimin içtenlikle yapıldığı, bilgilerin güler yüz ile sunulduğu başarı ve sonuç odaklı bir merkez. Özlem ve İnci Hanıma teşekkür ederim.

Fatmanur Beken – Topluluk Önünde Konuşma Eğitimi

Eğitimlerine her daim katılmak ve başarı yolculuğunuzda yanınızda olmak isterim. O denli güzel yani burada olmak. Kitabınızı ve TV programınızı bekliyoruz. Sizi seviyoruz. Özlem ve İnci Hanıma teşekkür ederim.

Hülya Hanım – Yaşam Koçluğu

İnci Hanımdan Aldığım hizmetten son derece memnun oldum. Görüş açım değişti. Yaşam koçumla daha sonra da görüşmek benim için çok önemli. Benim çok çabuk aşama kaydettiğimi söylemesi beni çok mutlu etti. çevremdekilere tavsiye ederim. ben doğru bir seçim yaptığıma inanıyorum.

 Ayşegül O. – Yaşam Koçluğu

Buraya gelerek çok doğru bir harekette bulunmuşum. Zamanla kaybettiğim enerjimi, sevinçlerimi, umutlarımı tekrar geri kazanmamı sağladınız. İçimde bir yerlerde ihtiyaç duyduğum gücü, kuvveti bulup çıkarmamı sağladınız. Sonsuz teşekkürler Özlem Hanım.

Kaan Kara- Yaşam koçluğu

Stres, çağımızın en büyük sorunu ve benim ise kabusumdu. İşimi istediğim şekilde yönetemiyor, ailemle iletişimimi olumsuz etkiliyordum . Özlem hanımla seans ve hipnoz uygulamalarını tamamladıktan sonra yaşamımı ve duygularımı kontrol edebilmeye ve yaşamdan daha çok keyif almaya başladım. Teşekkürler…

Pınar Sevilcan – Kariyer Koçluğu

İş hayatımda kendimi daha iyi ifade edebilmeyi, öz güvenimi yeniden kazanmayı ve yaşamdan daha çok keyif almayı öğrettiği için sevgili Özlem hanıma çok teşekkür ederim.

Gülin Tuncer – Hipnozla Zayıflama

Sevgili İnci… Seni tanıdığıma çok mutluyum. Hayatımda büyük değişikliğe sebep oldun. Herkesin senin ve senin gibi yetenekli insanlarla tanışıp aydınlanması gerektiğini düşünüyorum…

Nuran GRAILACH – Hipnozla Zayıflama

Sevgili İnci… Baştan beri konuştuğumuz gibi mucize insanın içindedir. Ben hedefime ulaştım. Ve şimdi yeni hedeflerime doğru yola devam ediyorum. Tüm desteğin için çok teşekkür ederim. Sevgilerimle…

Tülay ŞAHİN – Hipnozla Zayıflama

Diyet yapmadan sadece bilinçaltı tekniklerini öğrenerek kilo vermek gerçekten hem kolay, hem keyifliymiş. Plena Human ile çalışmaya başladıktan sonra yıllardır diyet ve sporla gerçekleştiremediğim başarıyı çok kısa sürede gerçekleştirdim ve halen yolculuğuma keyifle devam ediyorum. Sevgili Koçum Özlem Aktaş’a sonsuz teşekkürler. İyi ki varsınız.

 

 

S.UTKU – Hipnozla Zayıflama

Hayatımızda özel anlar vardır anne olmak, dogum günlerimiz, büyük başarılar elde etmek gibi… İnciciğimle tanıştıgım gün de benim için öyle. Dönüm noktalarımız vardır. İnciciğimin benimle bilgilerini paylaştığı andır dönüm noktam. Unutamadıgımız ilkokul öğretmenimiz vardır, İnciciğim de benim için ilkokul öğretmenim kadar degerli ve nadidedir. Tesekkür kesinlikle yetersiz kalır. İnciciğim benim nasıl büyük başarılar elde etmem için gönülden yardım ediyorsa bende gönülden diliyorum başarılarınıza başarı katmanız dileğiyle
SAYGI VE SEVGİLERİMLE S.UTKU

Aytaç ÖZ – Hipnozla Zayıflama

İmkansız yoktur, inanmak vardır. İnci AKTAŞ’a ve Ayna Danışmanlığ’a teşekkür ediyorum.

Sibel Uğurluoğlu – Hipnozla Sigarayı Bırakma

Bırakabileceğime kesinlikle inanmıyordum. Ama çok kısa bir zamanda çok kolay ve üzüntüsüz, sıkıntısız bir şekilde sigaradan kurtuldum. Çok mutluyum. İnci Hanım çok mükemmel biri. Ve ona yardımları için minnettarım. Çok teşekkür ederim. Sizi seviyorum. Seanslarım bittiği için üzgünüm.
Katıldığım program tamamen harika, sunulacak bir öneri bulamıyorum.

Didem Erişen – Yaşam Koçluğu 

Son seanslarımızda Yaşam Koçum İnci bana harika bir şey öğretti İstemekle ilgili. Nasılını düşünme onu evren hazırlar sen sadece iste dedi. Ve sanki iki günde bir mucize oldu. İşimle ilgili uzun zamandır istediğim şey ben gitmeden bana geldi. Hem de çok fazlasıyla. Çok çok teşekkür ederim İnci sen harikasın. Benim seanslarımı haftada ikiye hatta üçe çıkaralım. Seni ve tabi Özlem i çok seviyorum.

H.Yılmazgil – Hipnozla Sigarayı Bırakma

Aslında sigarayla ilgili değil bırakma konusunda beyinlerimiz yıkanmış durumda. Burada ben aslında insanların bozulmadığını sadece bazen farklı şekilde işleyebildiğini öğrendim. Ve şimdi zihnimi istediğim şeyi gerçekleştirmek üzere yönlendirebiliyorum.  Sigarayı bırakmak çok kolaymış.

Sizlere çok teşekkür ediyorum.

S.Serhan – Hipnoterapi

“Benim doktorum sen misin?” dediğimde İnci güldü. “Burada hiç bir şey tıbba alternatif değildir. Ben doktor değilim.” dedi. Bu, ben de daha bir güven sağladı. Hipnoz bugüne kadar çözemediğim kendimle olan savaşımın son bulmasını sağladı. Ve bir çok değişim gözlemledim. Emeğinize ve yüreğinize sağlık…

M. Özgül – İletişim Koçluğu

Buraya gelmeden önce çok arayışım oldu. İlaç kullanmam tavsiye edilince ilaç yerine başka çözümler aramaya başladım. O zaman İnci AKTAŞ ve Plena Humanla tanıştım. Sadece üç seans geldim ve iletişim problemlerimin tamamı çözüldü. Ve bunun için koçumun tek bir kelimesi yetmişti. Belki bu mucizevi bir şey ama bazı şeyler yaşamadan anlaşılamıyor. İnci Hanıma ve Ayna Danışmanlığa tekrar teşekkür ederim.

Tuba Aydoğan – Profesyonel Yaşam Koçluğu Eğitimi

Hayatınıza bir ışık tutmak için aydınlığın başladığı noktada aynada olmalısınız. Özlem ve İnci Hanıma çok teşekkür ederim.

Mehmet Kürşad Keskin – Profesyonel Yaşam Koçluğu Eğitimi

Mükemmel, fevkalade bir eğitimdi. Özlem ve İnci Hanıma  teşekkür ederim.

Diler Şen – Profesyonel Yaşam Koçluğu Eğitimi

Hayat standartımın oluşmasını ve pozitif ilişkiler geliştirmem konusunda farklı bakış açıları geliştirdim. İnsanlara ve yaşadıklarına olan saygım arttı. Ön yargılarımdan arınma yolunda ilerliyorum. Özlem ve İnci Hanıma teşekkür ederim.

Dilek Şen – Profesyonel Yaşam Koçluğu Eğitimi

Kişisel gelişim, bakış açısı geliştirme ve özellikle motivasyon anlamında aldığım uygulanabilir eğitimler sayesinde hayatımın pek çok alanında yeni vizyonlar edinerek, iç huzurumu ve motivasyonumu yükselttiğime inanıyorum. Özlem ve İnci Hanıma teşekkür ederim.

Fehime Çağlayan Can – Yaşam Koçluğu ve NLP Uzmanlık Eğitimi

Yıllardır şikayet eder dururdum neden hep İstanbulda gitmek istediğim tüm eğitim ve seminerler diye. Bir gün şikayet etmeyi bırakıp etrafıma bakmaya karar verdim. Siz neyi görmek için bakıyorsanız o sizin görüş alanınıza girer ya, öyle tanıştım Ayna ile. Evimdeki aynanın bile beni yanılttığı oluyorken burada her şey her zaman net ve açık. Teşekkür ederim.

Meliha Ağca Yılmaz – Profesyonel Yaşam Koçluğu Eğitimi

Bilinçli yaptığım davranışlarımın, kararlarımın aslında bilinçaltımın bir marifeti olduğunun farkına vardım. Ve Sevgili Özlem ve İnciyle birlikte bilinçaltımızdaki olumsuzlukların değiştirilebileceğini, keyifli yollar olduğunu öğrendim. Teşekkürler.

Rah – EL by SU – Profesyonel Yaşam Koçluğu Eğitimi

Aldığım hizmet ve eğitimlerden o kadar çok memnunum ki, hepsine katılıyorum ve katılmaya devam edeceğim. İlk olarak koçluk (danışmanlık) alarak başladığım bu yolculuk, bana kesinlikle bu işi yapmam gerektiğini hissettirdi. Hayatımı ve kendimi fark edebildiğim için çok mutluyum. İnci ve Özlem Aktaş a çok teşekkür ediyorum.

Hicran İpekbağlar – Profesyonel Yaşam Koçluğu Eğitimi

Aldığım eğitimden memnunum. Eğlenceli, samimi, ciddi ve saygı ortamında, nitelikli bir eğitim aldığıma inanıyorum. İnci ve Özlem Hanıma teşekkür ediyorum.

Pelin Songül Savaş – Profesyonel Yaşam Koçluğu Eğitimi

Çok memnunum şıkkı neden yok? 🙂 Ayna Ayna söyle bana, senden başka daha iyi bir referans var mı dünyada ? 🙂 İnci ve Özlem Hanıma katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum.

Gözde Şahin – Kariyer Koçluğu

Hayatta hani bizi çok mutlu eden iyikilerimiz vardır. Benim de en özel iyikim Ayna Danışmanlığa gitmek oldu. Kendime yaptığım yolculukta bana AYNA tutan ve özel eğilimlerimi ortaya çıkarmam konusunda yol gösteren özel dostum Kurumsal Ve Bireysel Koç,NLP Danışmanı sevgili İnci AKTAŞ a teşekkürü bir borç bilirim. Bu zamana kadar içimde saklanan asıl ben ile tanışmış olmak ve şimdi yoluma mutlulukla devam etmek gurur verici.

G. Özcan – Lider Koçluğu

Hayatımın en önemli yol ayrımında bana öğrettiği ve uyguladığı tekniklerle kolayca kariyerimde zorlu sürecimi atlatmama yardımcı olduğu ve aslında düşüncelerimizi etkin kullanarak her şeyi başarabileceğimizi gösteren sevgili koçum Özlem Hanıma çok teşekkür ederim.

Çağla Özgül

Hayatımda yapamam dediğim birçok şeyin aslında yapılabilir, başarılabilir olduğunu fark etmek çok güzel . Özlem Hanıma bu farkındalığı kazanmamda bana yardım ettiği için teşekkür ederim.

Taner Kurtal – Diksiyon Eğitimi

Funda Hanım gerçekten alanında uzman bir eğitimci. 10 saatlik ders süresinde bizlere çok şey kattı. Ve dilimiz hakkında farkındalık yarattı. Kendisine ve bize bu imkanı sağlayan Özlem ve İnci Hanıma çok teşekkür ederim.

Osman Kılıçkıran – Diksiyon Eğitimi

Aldığım eğitimin, eğitim hayatımda da olmasını isterdim. Gayet başarılı bir eğitim. Okullarda da verilmesinde fayda var. Funda Hanıma teşekkür ederim.

Rahman Kılıçkıran – Diksiyon Eğitimi

Diksiyon Eğitmeni Sayın Funda Hanımın bizlere kazandırdığı bilgiler günlük hayatımıza yansımıştır. Vermiş olduğu eğitimden dolayı teşekkür ederim. Saygılarımla…

Ebru Yangöz Sağlık – İletişim Eğitimi

Plena Human kurucuları ve personelinin işine olan sevgi ve saygısını danışanlarına çok güzel aktaran bir kuruluş. danışan olarak hizmetinizden son derece memnun kaldığımı, değerli bilgilere sayenizde sahip olduğumu bildiririm. Küçük ya da büyük ölçekli olan tüm firma yöneticilerinin ve personelinin kesinlikle alması gereken bir eğitim.

Orhan Y. – İletişim Eğitimi

AYNA ya başvurduğumda, tavsiyeleriniz sayesinde benim için daha verimli ve daha gerekli olan iletişim eğitimine dahil olmamı sağladığınız için müteşekkirim. Kesinlikle tüm herkesin bu eğitimi almasını tavsiye ederim. İş ve özel hayatın, karşılıklı iletişim sayesinde daha mutlu olacağına inanıyorum. Önce cesaret sonra iletişim. Sonrası harika bir sonuç! İnci ve Özlem Aktaş a teşekkür ederim.

Sezen Gez – Yaşam Koçluğu ve NLP Uygulamaları

Hayata bambaşka bakış açısı getirebilmenin önemini öğrendikten sonra yaşamımda mucizeler gerçekleşmeye başladı. Koçluk ve NLP yi yaşamıma dahil edip, yaşamımı yeni baştan yazmamı sağlayan sevgili koçum Özlem hanıma çok teşekkür ediyorum.

E. Bayraktar – Yönetici Koçluğu

Sevgili Koçum Özlem Hanıma çok teşekkür ediyorum. Kariyer hayatıma yaptığı katkılar sayesinde stresimi, zamanımı yönetebilmeyi, iletişimde daha etkin çözümler bulabilmemi sağladığı için.

Sibel Elçin- NLP Eğitimi

Nlp Eğitimi gerçek bağlamda hayatımızda harekete geçmeyi, öfke kontrolünü, olaylar karşısında davranışlarımızı ve zor durumlarda alacağımız tavrı ön plana çıkarıyor. Kısacası, bizim önemli olduğumuzun altını çiziyor. Olaylara bakış açımızı değiştiriyor. Bu eğitimin yaşamıma faydası olacağını düşünüyorum. İnci ve Özlem Hanıma teşekkür ederiz.

Dilek Yıldırım- NLP Eğitimi

Hayata daha farklı bakmamı sağladı. Her eğitim çıkışında kendimi çok daha neşeli ve enerjik hissettim. Ayrıca bunları uygulayarak gerçekten hayatımı değiştirebileceğime inanıyorum. İnci ve Özlem Hanıma teşekkür ederiz.

Gülin Tuncer – NLP Eğitimi

Bana ayırdığınız zaman, verdiğiniz emek için teşekkür ederim. Bu eğitim sayesinde kendimi daha da değerli kıldırdınız. Harika bir programdı. Herkesin bu eğitimi alması gerek. İnci ve Özlem Hanıma teşekkür ederiz.

Dilek Sözeri – NLP Eğitimi

Davranış değişimi yaratmak ve çözmek istediğim sorunların aslında sorun olmadığını fark ettim. Bu program gayet iyi. Özlem ve İnci Hanıma teşekkür ederim.

Ü.H.-Hipnoterapi

Başarmak zordur. Kolaya kaçarsan sonuç basitleşir. Unutma yokuşaşağı inmek kolaydır ama manzara tepeden seyredilir. -Dan Brown…Manzarayı en güzel yerden seyretmenin de kolay yolları var. Hayatta zorlandığınızda bir rehber arıyorsanız doğru yerdesiniz. Teşekkürler İnci…

S.Açıktürk-Hipnoterapi

Sayenizde geceleri uyuyorum. Bu ramazanda oruç tutamam sanıyordum ama tutuyorum. Teşekkürler. İnci Hanım

E.Meydan-NLP Uygulamaları

Seni ve önerilerini tanımak güzeldi İnci..Şimdi eskisinden çok daha rahatım. İyiyim ben..

Burcu Baygut – NLP Uygulamaları

Sevgili Arkadaşım İnci;
Hem arkadaşın hem danışanın olduğum için çok şanslı olduğumu söyleyebilirim. Hayat mücadelemde önemli anlarımda nasıl ayakta durabileceğimi, nasıl bir yol izlersem başarılı olabileceğimi bana öğrettiğin için sana çok teşekkür ederim. Hayata dair her konuda başarılı olabilmek ve doğru kararlar alabilmek için Plena Human’ın doğru bir adres olduğunu kesinlikle söylemek istiyorum.
Başarılarınızın devamını dilerim. Her şey için teşekkürler..

Diler Şen – NLP İle Fobi Tedavisi

Kedi korkum vardı. Bırakın kedi yanımda dururken bir masada oturmayı, bulundukları ortamdan bile geçemezdim. Şuan İstanbulda bir vapurdayım. Az önce Kadıköyde bir sokakta rahatça yemek yedim. İstanbul sokaklarında bulunan tüm kedi ve köpeklere rağmen rahatsız olmadım. Kedi olan giremediğim tüm dükkanlara girdim. Ve daha birçoğu…Sana çok teşekkür ederim İnci.
Sadece 10 dakika süren bir fobi tedavisiydi. Sevgilerimle..

Elçin Türkmenoğlu – Öğrenci Koçluğu

Bana kişisel gelişim, zihnimi kontrol etme, düşüncelerimi değiştirme, çözüm üretme, korkularımı kontrol etme gibi birçok konuda yardımcı olduğu için Özlem Hocama sonsuz teşekkürler…

Tülay Cantürk

Kızım tırnak yiyordu. Bir seansta bu alışkanlığından kurtuldu. Bu kadar kolay olabileceğini ne kızım ne de ben düşünmüştük. Teşekkür ederim İnci Hanım.

Sema Usanmaz, İletişim Koçluğu

Hayatımın en zor zamanlarında, yaşamımın dipte olduğunu düşündüğüm bir zamanda başladığım bu süreçte, aslında hiç de aciz olmadığımı, aksine ne kadar güçlü olduğumu, istersem her şeyin üstesinden gelebileceğimi ve mutluluğun bir seçim olduğunu gösteren sevgili koçum Özlem Hanıma çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Artık yaşamımın sorumluğunu üstlendim ve büyük başarılara imza atıyorum. Teşekkürler…

Lara Şentürk, Öğrenci Koçluğu

Spor kariyerimle ilgili içimdeki gücü yeniden uyandırdığı ve öğrettiği tün NLP teknikleri ile yaşamımda, profesyonel spor kariyerimde ve okul hayatımda belirgin değişiklikler gerçekleştirmemi sağladığı için sevgili koçum Özlem Hanıma çok teşekkür ediyorum.

T. Salman

Hayatımda değiştirmek istediğim şeyler vardı Özlem Hanıma geldiğimde.  Birçok şey deneyip maalesef değiştirememiştim hayatımı. Ancak sadece 2 seansta hayatım değişti. Eşim, çevremdekiler bir mucize olduğunu sanıyorlar. İşte bu noktada Özlem Hanımın öğrettiği bir şeyi biliyorum ki, mucize biziz. Sadece yolları bilmiyoruz. Yolları bulmamı sağlayan sevgili Koçuma teşekkür ederim.

Serkan Yüksel, Yaşam Koçluğu

Yaşamımın genel dengesi ile ilgili almaya başladığım yaşam koçluğu süreci içinde bir çok konuda destek buldum ve bu süreçte yanımda olduğu için koçum Özlem Hanıma teşekkür ederim.

H.Atıl – Öğrenci Koçluğu 

Üniversite sınavına hazırlanırken motivasyonum çok düşüktü. Plan hazırlama ve uygulama konusunda sorunlarım vardı. Öğrenci koçluğu sürecinde konsantrasyonumu ve motivasyonumu nasıl arttıracağımı ve hedef belirleyerek ve plan yaparak yoluma devam etmenin önemini öğrendim ve üniversiteyi kazandım. Özlem Hanıma tüm destekleri için teşekkür ederim.

A.Selçuk – İlişki Koçluğu

Hayatımda artık dibe vurduğumu düşündüğüm bir anda yeniden bir umut ışığı yakalamamı ve hayata sıkı sıkıya bağlanmamı sağlayan ve daha mutlu bir beraberliğe sahip olmamda yanımda olan sevgili koçum Özlem Hanıma  teşekkür ederim.

S. Çelik – Yönetici Koçluğu

Kariyerimde bir dönüm noktasında iken, bir arkadaşımın tavsiyesi ile Özlem Hanım ve koçluk ile tanıştım. Hayatımın dönüm noktasında iken karar vermeme ve şu an severek yaptığım işime sahip olmamda bana yardımcı olan, yeni bir bakış açısı kazanmamı sağlayan sevgili koçuma teşekkür ederim.

T-Toklu – Kariyer Koçluğu

Görüşmelerimizden sonra tam olarak ne istediğimi ve en önemlisi, bunu kesinlikle başarabileceğimi söyleyen içsel gücümü fark ettim. Gerçek bir uzman olan Koçum Sayın İnci Aktaş a bu süreçteki pozitif tutumu ve profesyonel yol arkadaşlığı için çok teşekkür ederim.

Meltem Emir – Öğrenci Koçluğu

Özlem Hanım ile tanışmamın üzerinden 6 ay geçti fakat bu 6 aydan beri vardığım noktaya baktığımda gerçekten değişimim inanılmaz. Öncelikle benim gitme sebebim, sınavlar konusunda heyecanımı yönetebilmekti fakat Özlem Hanım sayesinde tüm problemlerimi,iç sıkıntılarımı, huzursuzluğumu, kendime olan güvensizliğimi, yaşamaktan korkmayı, kendimi suçlamayı, takıntılarımı bir kenara bıraktım ve hayattan keyif almanın, yaşamın ne kadar güzel olduğunun, ruhsal özgürlüğün harika olduğunun ve kendimi sevmemin tadını çıkarmayı öğrendim. Artık kendime değer vermeyi, sevmeyi ve hayatımı yönetebilmek ile ilgili bir çok yöntemi biliyorum. Tekrar teşekkürler Özlem Hanım

Nurtekin Donat – Divlit Desen Tasarım Stüdyosu

Plena Humanla çalışmaya başladıktan sonra hem bireysel olarak hem de kurumumda bir çok değişiklik yaşadım.  Anladım ki, iş hayatının yaratıcılığa ihtiyacı var.  Bizi depresif kılan yaklaşımlardan uzaklaşmamız, işimizin üstünde olmamız, düşünebilmemiz ve yaratıcı olmamız gerekiyor. Bir çok işletmeninin vizyonunu tükenme noktasında. Bu süreçte nasıl daha fazla büyüyebiliriz, daha yaratıcı nasıl olabiliriz? sorularının cevabını alıyorsunuz. Proaktif oluyorsunuz. Ve bir çok etkili alışkanlık kazanıyorsunuz. İş geliştirme danışmalığı ile hedefe giden yolda kendi haritanızı çıkartıp hedef doğru yol alıyorsunuz. Koçum İnci Aktaş a teşekkür ediyorum. Saygılarımla.

Didem Şenışık – Öğrenci Koçluğu

İnsanlar zaman zaman çıkmaza girerler, düşüncelerinde kaybolur ve elinden tutacak birine ihtiyaç duyarlar. Hiç ummadığım bir anda karşıma çıkan ve elimi hiç bırakmayacak olan Ayna Danışmanlığa, İnci ablama sonsuz inanıyorum. Kazandığım şeyler şimdiden o kadar fazla ki, ben bile kendime şaşırıyorum. Bunun dışında İnci ablamın kocaman sevgisini kazandığım için daha da mutluyum.

Onur Nur – Kariyer Koçluğu

Yaşamımda nereye gitmek istediğimi, ne olmak istediğimin kararını veremediğim bir dönemde Özlem hanımla tanıştım . Bazı şeylerin imkansız olduğunu düşünürken aslında güçlü bir zihinsel programlama ile herşeyin mümkün olduğunu farkettim . En yoğun duygusal çalkantılarımı nasıl yönetebileceğimi öğrendim . Bana yaşamıma bambaşka açılardan bakma fırsatı verdiği için Özlem hanıma çok teşekkür ederim.

Neslihan Demir- Öğrenci Koçluğu

Kızımın uzun düredir değiştiremediği bazı alışkanlıkları vardı ve annesi olarak bu duruma üzülüyordum , ancak o sırada ne yapabiliriz diye düşünürken AYNA ile karşılaştık. Özlem hanım kızımın değiştiremediğimiz konsantrasyon, odaklanma, isteksizlik gibi problemlerinin üstesinden gelebilmemiz konusunda bize büyük bir farkındalık kazandırdı. Çocuğumla arkadaş gibi oldu , kızımın sevgili Özlem ablasıydı . Teşekkürler  tüm destekleriniz için.

BUTGEM

BUTGEM-İş Geliştirme Eğitimi
Tarih: 14.01.2013

BUTGEM

BUTGEM-İş Geliştirme Eğitimi
Tarih: 03.01.2013

BUİKAD – Bursa İş Kadınları Derneği

NLP Temel Düzey Eğitimi
Tarih: 21.01.2012

http://www.buikad.org/?page=etkinlik_detay&id=7

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ – Gıda Mühendisliği

Geleceği Şekillendirmek Eğitimi

Tarih: 05.04.2012

ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ İŞLETME TOPLULUĞU

Geleceği Şekillendirmek isimli seminer gerçekleştirilmiştir.

Tarih: 10.05.2012

HASVAK – HASTANELER VAKFI

Yeter Ki İste isimli Kuantum Eğitimi gerçekleştirilmiştir.

Tarih: 14.02.2012

SOROPTİMİST KULÜP

Proaktivite ve Olumlu Tutum Eğitimi gerçekleştirilmiştir.

Tarih: 10.11.2012

BARIŞ LİONS BİLGİ FESTİVALİ

Plena Human Bütünsel İnsan Gelişim Akademisi ekibi olarak; İki Gönül Dostundan Pusulalar, İletişim ve İmaj Yönetimi Seminerleri gerçekleştirilmiştir.
Tarih: 01.12.2012

Yenkar Torunlar Otomotiv Ltd.Şti.

HAS ASANSÖR

HAS ASANSÖR – KESTEL

BUGES

Mustafa Dörtçelik İlköğretim Okulu

İsmail Kadriye Solakoğulları İlköğretim Okulu

Özdeniz Sigorta

Karacabey Ticaret Sanayi Odası

Sirena Marin Denizcilik A.Ş.

SÖZ TEKSTİL

YANGÖZ OTO KURTARMA VE VİNÇ HİZM.SAN.TİC.LTD.ŞTİ

Özel Zümrüt Koleji – Bandırma

MÜŞAVİR GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ LTD.ŞTİ.

YILDIZ TİCARET

Şenel ŞEN OSGB

CSA METAL KİMYA LTD.ŞTİ.

SÖZAL KİMYA SAN.

İLERİ TEKNİK

MAYSAN MANDO

MEDYA NUR BASIN YAYIN İLETİŞİM HİZMETLERİ

MEDYA PLATFORM

Haber Sitesi

Online Eğitimlere kayıt için; www.plenahuman.com internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Tüm online eğitimlerimize sitemizden ulaşabilirsiniz.

Ara

Kategoriler