Browsing articles tagged with " hipnoz eğitimi"

Hipnotik Teknikler ve Dönüşüm Eğitimi

Mar 14, 2022   //   by admin   //   Makaleler  //  No Comments

Bilinçaltınızın gizemini çözmek ve kendi mucizelerinizi yaratmaya hazır mısınız? Eğitimimiz genel katılıma açıktır. Dileyen herkes katılabilir. Aynı zamanda uzmanlar için de danışanlarıyla çalışabilecekleri muhteşem teknikleri içermektedir. 


Eğitim İçeriği:
Beyni Anlamak

Beynin plastikliği

Bilinç ve bilinçaltı kavramları

Hipnoz nedir?Hipnoz ne değildir?Trans nedir?

İndiksiyon teknikleri

Telkin hazırlama ve doğru telkinlerin gücüT

ransformasyon

Kendi kendine hipnotik trans ve telkin

Sarkaç tekniği ve Bilinçaltı işaretler

Hipnotik yazma ile bilinçdışı cevaplar

Hipnotik uygulamalarla zorlukların üstesinden gelmek

Hipnotik uygulamalarla bilinçaltında temizlik ve dönüşüm yaratma


🖍Online ve yüzyüze katılım imkanı

🖍11 yıllık tecrübe🖍Uzman eğitmenlr

🖍Üniversite Onaylı Sertifika
Tel: (224)2434314
info@akademiplena.com

İlgili linkler:http://www.akademiplena.com/blog/hipnoz/hipnoterapi/http://www.akademiplena.com/blog/kategori/hipnoterapi-ile-iyilesme-degisme/http://www.akademiplena.com/blog/hipnoz/hipnoz-nedir/http://www.akademiplena.com/blog/hipnoz/nerelerde-kullanilir/http://www.akademiplena.com/blog/hipnoz/kimler-hipnoz-olabilir/http://www.akademiplena.com/blog/hipnoterapi-mucizevi-bir-yontem-midir-ozlem-aktas/http://www.akademiplena.com/blog/hipnoterapi/http://www.akademiplena.com/blog/hipnoz-ve-farkindalik-inci-aktas/

Hipnozla Zayıflama ve Sağlıklı Beslenme Koçluğu Online Eğitimi

Ara 26, 2020   //   by admin   //   Makaleler  //  No Comments

Son yıllarda obezitenin artması ve klasik yöntemlerin kalıcı kilo verme konusunda sonuç vermemesi, zayıflamak ve kilosunu korumak isteyen herkesi beyin, bilinç ve bilinçaltı kavramları ile, zayıflamanın psikolojisini araştırmaya itmiştir. Hipnozla Zayıflama ve Sağlıklı Beslenme Koçluğuna 10 yıllık deneyimimi ile Plena Human ile adım atmaya ne dersiniz.

Online olarak gerçekleştirilecek eğitimimiz aynı zamanda canlı dersler, uygulamalı anlatımlar, vaka örnekleri ve dökümanlarla desteklenmiştir. Koçluk Eğitiminde İleri Düzey akreditasyona sahip olan Plena Human Akademi liderliğinde eğitiminizi online eğitim olarak alabilecek ve yeni bir kariyere adım atabileceksiniz.

Hipnozla Zayıflama ve Sağlıklı Beslenme Koçluğu Online Eğitimi içeriği şöyledir.

İçerik:

Koçluk Becerileri (Kilo Kontrolü İçin)

NLP Teknikleri

Motivasyon

Alt Modalite Değişikliği İle Beslenme Alışkanlığının Değiştirilmesi

Çapa

Altı Adımda Yeniden Çerçeveleme

Zaman Çizgisi Terapisi

Karar Çalışması

Af Terapisi ve Gestalt

EFT Tekniği

Hipnoz Tekniği

Hipnotik Trans Oluşturma

Kendi Kendine Hipnoz ve Telkin

İmajinasyon ve İmgelem

Sağlıklı Beslenme Koçluğu, Zayıflama Koçluğu olarak da bilinen bu alan Plena Human deneyimli ve Assosication For Coaching uluslararası koçluk eğitmenliği akreditasyonuna sahip eğitmenleriyle, 10 yıllık deneyimini sizlerle paylaşıyor.  Yaşam Koçluğu eğitimi, NLP ve Hipnoz teknikleriyle birleştirilerek, 50 saatlik geniş kapsamlı bir eğitimle sizler de Hipnozla Zayıflama Koçu olabilirsiniz.

Uluslararası Akredite Koçluk Eğitimi ve Hipnoz Eğitimi alarak Hipnozla Zayıflama Koçu olmak istersiniz değil mi?

Eğitim Süresi: 50 Saat

Eğitime kayıt için; www.plenahuman.com internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Tüm online eğitimlerimize sitemizden ulaşabilirsiniz.

Detaylı bilgi için; 02242434314

Koçluk Eğitimlerinde Mezuniyet Coşkusu

Ara 20, 2019   //   by admin   //   Makaleler  //  No Comments

20191220_180601Dün akşam yine bir Profesyonel Koçluk Eğitimi‘nin daha sonuna gelerek katılımcılarımıza diplomalarını takdim ettik. Plena Human Koçluk eğitimlerimiz uzun ve keyifli bir yolculuktur. Katılımcılarımız bu yolculukta içten dışa değişim ve dönüşüm sağlarken aynı zamanda kendileri için yeni ve harika bir kariyer hazırlamış olurlar. Dün değerli Koçluk Eğitimi katılımcılarımız Profesyonel Koçluk Eğitim Programını bitirerek diplomalarını aldılar. Plena Human olarak Bursa, Tüm Türkiye ve hatta dünyada 9 yıldır yaşam koçluğu mesleğine çok değerli meslektaşlarımızı kazandırdık. 27 ve 28. dönem mezunlarımızın da hayat yolculuklarının bu kısmında kendilerine eşlik ettiğimiz için çok mutluyuz. Koçluk Eğitimi yalnızca eğitim esnasında öğrenilenlerle sınırlı kalan bir öğrenme süreci değil yaşam boyu gelişim, değişim ve dönüşümdür. Profesyonel Koçluk Eğitimimizi tamamlayan değerli katılımcılarımız, yaşam koçluğu, öğrenci koçluğu, aile koçluğu, eğitim koçluğu, yönetici koçluğu, işletme koçluğu, sporcu koçluğu, ilişki koçluğu, kurumsal koçluk Nlp Uzmanlığı ve Hipnoz uzmanlığı yapabilecekler.

Siz de hayallerinizi gerçekleştirmek için gerçek bir koçluk eğitimi almak için bize ulaşabilirsiniz.

Üstelik yalnızca Bursa değil, dünyanın her yerinden derslere canlı bağlanma imkanı ile.

Online eğitimler için www.plenahuman.com adresimizi ziyaret edebilirsiniz. Online eğitim programlarına kayıt olduktan sonra istediğiniz yerden istediğiniz zaman eğitimlerimize katılabilirsiniz.

Bireysel online seanslar için ise, 02242434314 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Sevgiyle kalın.

02242434314

Hipnoz ve Regresyon Terapisi Eğitimi

Ara 13, 2016   //   by admin   //   Makaleler  //  1 Comment

Hipnoz ve Regresyon Terapisi Eğitimi

Hipnoz ister olumlu ister olumsuz olsun, bir çok kişi için gizemli bir kelimedir. Oysa günlük hayatımızda trans doğal olarak gerçekleşen bir durumdur. Gerçekte andan koptuğumuz her an transtayızdır. (hipnoz) Hayatımızın büyük bir bölümü de böyle geçer. Dolayısıyla hipnoz doğal bir durumdur. Hipnotik trans ile bilinçaltına ulaşılır ve hipnoz esnasında özgürsünüzdür. Terapi amaçlı kullanıldığında iyileşme kişinin bilinçaltı kaynaklarına ulaşarak sağlanır.

Temel Hipnoz Eğitimi sayesinde, kişileri transa almayı, hipnoz halini oluşturmayı, etkili hipnotik telkinler oluşturmayı, kendi kendine hipnozu (self hipnoz), imgelem ve imajinasyonu ve hipnotik dil kalıplarını öğrenirsiniz.

Hipnoz Eğitimi alan bir katılımcı hipnozla zayıflama, hipnozla sigarayı bırakma, kişisel gelişim amaçlı hipnoterapinin kullanılması ve daha bir çok alanda danışanına yardımcı olabilir.

Doktorlar, diyetisyenler, psikologlar, diş hekimleri ve kişisel gelişim gönüllülerinin katıldığı eğitim, bir çok açıdan kişisel gelişime de katkı sağlamaktadır.

Hipnozla regresyon eğitimi ile hipnoz esnasında yaş gerilemesi yapılarak, sorunun nedeninin ortadan kaldırılması amaçlanır.

Temel Hipnoz Eğitimi ve Hipnozla Regresyon Eğitimleri hakkında bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

Temel Hipnoz Eğitimi ve Regresyon Hipnoterapisi Eğitimine katılan katılımcılarımızın yorumlarına ise linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Sevgiyle kalın.

(224)2434314

www.akademiplena.com

Hipnoterapi seansları, hipnozla zayıflama eğitimi, hipnozla sigarayı bırakma seans süreçleri için bize ulaşabilirsiniz.

Online Eğitimlere kayıt için; www.plenahuman.com internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Tüm online eğitimlerimize sitemizden ulaşabilirsiniz.

Temel Hipnoz Eğitimi

Kas 17, 2016   //   by admin   //   Kişisel Gelişim  //  2 Comments

Temel Hipnoz Eğitimi

Plena Human Bütünsel İnsan Gelişim Akademisi
Eğitim İçeriği 
-Hipnoz Nedir? Trans Nedir? 
-Hipnoz Türleri 
-Formal Hipnoz 
-Dave Elman İndüksiyonu 
-İnformal Hipnoz 
-Ericsoncu Hipnoz Temel İlkeleri ve Teknikleri 
-Çocuklarda Hipnoz 
-Self Hipnoz 
-Telkin 
Eğitim Süresi: 20 saat 
Hafta içi ve hafta sonu grupları, eğitim ücretleri ve sertifikasyon süreci hakkında daha detaylı bilgi almak ve ücretsiz ön görüşe için bize ulaşabilirsiniz;
Tel: (224)2434314
Temel Hipnoz Eğitimi, bilinç bilinçaltı kavramlarını öğrenmek, farkındalığı arttırmak, beynin çalışma prensibini öğrenmek, hipnotik trans oluşturmak, hipnotik telkin hazırlayarak uygulamak amacıyla hazırlanmıştır. Temel hipnoz eğitimine katılım koşulları ve sertifikasyon hakkında bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.
Online Eğitimlere kayıt için; www.plenahuman.com internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Tüm online eğitimlerimize sitemizden ulaşabilirsiniz.
İlgili linkler:
http://www.akademiplena.com/blog/hipnoz/hipnoterapi/
http://www.akademiplena.com/blog/kategori/hipnoterapi-ile-iyilesme-degisme/
http://www.akademiplena.com/blog/hipnoz/hipnoz-nedir/
http://www.akademiplena.com/blog/hipnoz/nerelerde-kullanilir/
http://www.akademiplena.com/blog/hipnoz/kimler-hipnoz-olabilir/
http://www.akademiplena.com/blog/hipnoterapi-mucizevi-bir-yontem-midir-ozlem-aktas/
http://www.akademiplena.com/blog/hipnoterapi/
http://www.akademiplena.com/blog/hipnoz-ve-farkindalik-inci-aktas/

Ara

Kategoriler