Bilinçaltı Temizliği

Tem 28, 2016   //   by admin   //   Makaleler  //  No Comments

indirBilinçaltı Temizliği

Eğer siz de kendinizi kırgın, kızgın, üzüntülü, pişman, kıskanç ve korkuyla dolu bir yaşamın içinde hapsolmuş hissediyorsanız, niyetlerinizi elde edemiyor ve elde edemediğiniz arzularınız için sürekli mutsuzluk duyuyorsanız, ya da mutluluğunuzu isteklerinizin gerçekleşmesine bağladıysanız, kuşkusuz mutsuz bir yaşama neden olan şeylerin bunlar olmadığını, bunlara bağımlı olmanıza neden olan bilinçaltı programlarınız olduğunu bilmeniz önemlidir.

Mutsuzluğunuz için genellikle insanları ve şartları suçlasanız da, mutsuzluğunuzun asıl nedeni bilinçaltı programlarıdır. Ve en hızlı değiştirmeniz gereken program, bir bilinçaltı temizliğine ve yeniden programlamaya ihtiyacınız olduğunun farkına varmanızı sağlayabilecek durumlara karşılaşmanızı sağlar.

Eğer bu yazıyı okuyorsanız, bir şekilde bu programların farkına vardınız ve bilinçaltı temizliğinin önemini anladınız demektir.

Hipnoterapi ve bilinçaltı temizliği ile ilgili bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.
Tel:(224)2434314

Online Eğitimlere kayıt için; www.plenahuman.com internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Tüm online eğitimlerimize sitemizden ulaşabilirsiniz.

Leave a comment

Ara

Kategoriler