Düşünce Gücüyle İyileşme

Oca 12, 2016   //   by inciaktas   //   Kişisel Gelişim  //  No Comments

Çoğu hastalık, fizyolojik bir zayıflıkla birleşen mutsuzluktan ibarettir. –Rudolph Virchow (Hücresel Pataloji Kurucusu)

Asıl neden araştırılmadan ve çözümlenmeden sadece ilaçlarla semptomu tedavi edilmeye çalışılan hastalarda ya tedavi sonuçsuz kalıyor ya da semptom yer değiştiriyor ve ‘neden’ başka bir hastalık olarak kednini gösteriyor.

Peki düşünce gücü ile iyileşme ne demektir? Rudolph Virchow’un dediği gibi, hastalıklar zayıf bağışıklık sistemiyle birleşen negatif zihnin ürünüdür. Ve bir çok yöntem tıp bilimi ile iyileşmenize yardımcı olabilir.

İster diyabet, ister yüksek tansiyon, ister kanser, ister panik atak hastası olun, bunu bir düşünün…

Yöntemler, meditasyon, nefes teknikleri, eft (duygusal özgürleşme tekniği), gestalt, hipnoterapi, kuantum,regresyon, reiki ve Nlp olabilir. Size en uygun yöntemi bulabilirsiniz..

Edmund Spencer ne kadar güzel ifade etmiş, ‘Kişi ister zengin, ister fakir olsun, hastalığı iyileştiren de mutsuzluğu mutlu kılan da para değil, zihindir.’

Bir formül ya da bir reçete mi istiyorsunuz? Öyleyse işe kendinizi sevmekle başlayın. Ve başta kendiniz olmak üzere kızgın olduğunuz kişilleri affedin. Bilinçaltı temizliği yapın ve pozitif düşünceyi hayatınızın bir parçası yapın.

Eğer tek başınıza gerçekleştiremeyeceğinizi düşünüyorsanız her zaman ifade ettiğimiz gibi, en büyük sıçrama yardım almaktır. Eğer Bursa merkezimizde görev yapan hipnoterapist, psikolojik danışman ve terapistlerimizden destek almak isterseniz ücretsiz ön görüşme için bize ulaşabilirsiniz.

Tel: (224)2434314

info@akademiplena.com

Sevgiyle ve sağlıkla kalın,

Hizmetler

-Hipnoterapi

-Psikoterapi

-NLP Terapisi

-EFT Terapisi

-Reiki Terapisi

-Koçluk

Online Eğitimlere kayıt için; www.plenahuman.com internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Tüm online eğitimlerimize sitemizden ulaşabilirsiniz.

Leave a comment

Ara

Kategoriler