Etkili Başarılı Güçlü Bir Yönetici Olmaya Hazır Mısınız?

Oca 21, 2016   //   by admin   //   Makaleler  //  No Comments

Etkili Başarılı Güçlü Bir Yönetici Olmaya Hazır Mısınız?

Ekip yöneten veya yöneticiliğe yeni terfi eden kişiler gereken herşeyi yaptıklarını düşünmelerine rağmen bazen bir yönetici olarak kendilerini yeterince etkili ve itibarlı göremez, hayal ettikleri övgüleri duyamaz, yeterince saygı duyulduklarını hissedemezler.

Yöneticilik yaptığınız ekibinizi heyecanla harekete geçiren en doğru kelimeleri bulabiliyorsunuz ama sorunlu zamanlarda size danışılan konulara cevap bulmakta, toplantılarda veya ekibinizin eğitiminde güçlük çekiyorsunuz.
Etkili bir yönetici olabilir misiniz?

Son derece kendine güvenen bir yöneticisiniz ama ekibinize sadece yaptırımlar ile iş yaptırabiliyorsunuz. Çalışırken yüzleri gülmüyor.
Başarılı bir yönetici olabilir misiniz?

Kimse bildiklerinize yetişemez siz şirketin hafızası ayaklı kütüphanesisiniz. Herkesin diğer yöneticilerin bile yolu mutlaka size danışmaktan geçmiştir. Ama sıra zor kararlar vermeye gelince bunu hep başkaları yapar.
Güçlü bir yönetici olabilir misiniz?

Bir yöneticinin işindeki başarısını etkileyen üç önemli özellik vardır. Birincisi BİLGİ, ikincisi MOTİVASYON, üçüncüsü ise ÖZGÜVEN. Bu üç özellik birarada olduğunda başarı itibar ve övgü peşinizi bırakmayacaktır.

Eğer kendini ve şirketini geliştirmeyi hedefleyen bir yönetici veya yönetici adayı iseniz eğitimimiz yöneticilikte aradığınız yetkinliğe kavuşmanıza rehberlik edecektir.

Yetkinlik, bilgi, motivasyon , özgüven arttırmak için  Etkin yöneticilik eğitimi size göre diyebiliriz.

Yöneticilik Eğitimimiz için 0 224 243 43 14 nolu telefondan bilgi alabilirsiniz.

Bahar Karaca

Online Eğitimlere kayıt için; www.plenahuman.com internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Tüm online eğitimlerimize sitemizden ulaşabilirsiniz.

Leave a comment

Ara

Kategoriler