“AYNADAKİ BEN” Bireysel Farkındalık Program Tanıtımı

Bana bende demen,

Ben, bende değilem.

Bir ben vardır bende,

Benden içeru.

Yunus Emre

Zihnimizin beden yanılsaması ile özümüze, kim olduğumuza bakamıyor, korkularımızın, endişelerimizin, kaygılarımızın esiri oluyor, zincire vuruluyoruz. Sınırlı, bilinçli zihnimize hapsolmuş sahte özgürlük içinde esaret yaşayan, kendini çirkin ördek zanneden “kuğular” gibi farkındalıktan uzak kendinden bi haber yaşıyoruz.

Hayatımızın sorumluluğunu almak yerine, başkalarına takılı kalan insanlar olarak toprakla sonlanacak bir hayata mahkum oluyoruz…Ve, ne acıdır ki bu seçimi  sadece ve sadece biz, kendimiz yapıyoruz. Ancak bu hayali esaretin anahtarı  bizde. Onu arayıp bulmamıza engel olacak tek engel ise yine BİZ.. Yapan da biz, bozan da biz..  Öyleyse bu nasıl bir handikaptır?

“Bireysel  Farkındalık Programı”  özel olarak hazırlanan çeşitli yöntemleri  bir araya getirerek sağlıklı, mutlu, farkındalık yaratarak kendi gerçeğimizi bilme sürecini başlatıyor!

Bireysel farkındalık, kendi yaratıcı gerçeğimizi, sınırsız potansiyelimizi, yine kendimizin oluşturduğu engelleri görebilmek ve anlayabilmektir. Bütün bir insan olarak düşüncelerimizin, duygularımızın sorumluluğunu üstlenebilmek bu aleme geliş amacımızı gerçekleştirebilmektir.

PROGRAM İÇERİĞİ:

  • Bireysel farkındalık sürecinde Kadim Sufi Bilgeliğinin binlerce yıl ötesinden getirdiği bilginin günümüze yansıyan “KENDİNİ BİLME SANATI” ile kişilikten, bilgeliğe bir yolculuk yapabilir, kişiliğimizi meydana getiren isim ve sıfatları çözebilir, benliğimizin kısıtlı işleyişinden silkinip uyanabilir, yaşamın gerçeğini algılayabileceğimiz bilinç düzeyine ulaşmamızda bir adım atabiliriz.
  • Bilinç ve bilinçaltımızın çalışma prensibini öğrenerek, doğal olarak neler yapabildiğimize bakar, tanımlar, nasıl  yaptığımızı ortaya çıkarır ve sonra yaşamımızın her alanında yapabileceğimiz tercihleri kendimize sunabiliriz. Beş duyumuz ile oluşturduğumuz sınırlı dünyamızı genişletebilir, zihnimizi istediğimiz yönde programlama yetisi kazanabiliriz.
  • Bilinçaltımıza kayıtlanıp depolanmış kötü anıların, travmaların ve olumsuz inanç kalıpları ve düşüncelerin, bastırdığımız duyguların ruh ve beden sağlığımız üzerindeki olumsuz etkilerinden kurtulabiliriz.
  • Doğru ve kontrollü nefes ile fiziksel rahatsızlıkları (kalp hastalıkları, migren, kan basıncı,sinir ve bağışıklık sistemi),  pozitif yönde etkileyerek iyileşme sürecini hızlandırarak enerjik, sağlıklı ve dinamik bir hayatı kucaklayabiliriz.
  • Bir ucu bizde bir ucu yaradanda olan “nefes köprüsü” kurabilecek, o köprü ile “içimizdeki ben” le tanışabileceğiz.
  • Güçlü sorular eşliğinde kendi cevaplarımızı üretebilir, diğer insanlarla olan ilişkilerimize yeni bir boyut kazandırabiliriz.

KİMLER KATILMALI?

  • Hayata dair soruları olanlar; Ben KİMİM? Burada ne işim var? Zaman ve mekan nedir? Doğum ve ölüm arasında neler oluyor?
  • Bir çok cevapsız sorular arasına sıkışıp kalarak, anlam arayışına girenler.
  • Olumsuz duygu ve düşüncelerin (endişe, kaygı,stres, kin,nefret,korku,hırs,kıskançlık..) etkisi altında olup kendi cehennemini yaşayanlar.
  • “Kendimi tanıyamıyorum, tepkilerime anlam veremiyorum, bu ben miyim?” diyenler.
  • Kendisi ve diğerleri ile ilişkilerinde sorunlar yaşayanlar.
  • Kendi gerçeğimi görmek için, kendi kendinin ebesi olup, kendinden kendini (öz benliğini) doğurmak isteyenler.

“Aynadaki Ben” Bireysellik Farkındalık  Programı ile kendimizle yüzleşip, bilincimizin dar ve karanlık alemini aşıp, içimizdeki bilgini tanıyarak, şu anki gerçekliğimizi nasıl ürettiğimizi fark ettiğimizde ne kadar şaşıracak “YENİ BİR BEN” in doğuşuna tanık olabileceksiniz.

Unutmayalım ki!

Kendi gerçeğimizi, özümüzü, FARK edebilmek, insan doğmayı değil, İNSAN OLMAYI gerektirir.

O halde sorumluluk alma zamanı geldi!!!

Bunu, bugün yapmazsak… Başka zaman asla yapamayacağız!

AYRINTILI BİLGİ İÇİN LÜTFEN BİZE ULAŞIN;

Tel : (224) 243 43 14

Email : info@akademiplena.com

Online Eğitimlere kayıt için; www.plenahuman.com internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Tüm online eğitimlerimize sitemizden ulaşabilirsiniz.

Leave a comment

Makaleler Categories

Ara

Kategoriler