Çocuğunun Koçu Sen Ol ! Etkili Anne Baba Eğitimi

Şub 9, 2016   //   by admin   //   Eğitimler, Makaleler  //  22 Comments

20190724_165030_0000Bu eğitimle, çocuklarınıza sunacağınız hap niteliğinde bilgiler yerine, onlarla doğru iletişim kurmayı, koçluk becerileri ile onların yaşam boyu danışmanı olmayı, onları anlamayı, değer vermeyi ve değerli hissettirmeyi, sevgi dolu ilişkiler geliştirmeyi, potansiyellerini performansa dönüştürmeleri için nasıl destek olabileceğinizi, korku, kaygı ve endişelerini gidermek için nasıl yardımcı olabileceğinizi, hayallerini gerçekleştirirken nasıl yanlarında olabileceğinizi ve daha birçok şeyi öğreneceksiniz.

Kimler Faydalanabilir?

-Eğitim hayatı boyunca çocuklarına verimli bir şekilde destek olmak isteyen tüm anne babalar

Neler Kazanacaksınız?

-Çocuğunuzla Nasıl Daha Etkili İletişim Kurabilirsiniz?

-Koçluk Becerilerinden; Etkin Dinleme, Etkili Soru Sorma, Yansıtma ve Geri Bildirimi nasıl kullanabilirsiniz?
-Doğru Soruları Nasıl Sorabilirsiniz?
-Hedeflerini Belirlemesine Nasıl Yardımcı Olabilirsiniz?
-Stratejik Adımları Nasıl Oluşturabilirsiniz?
-Nasıl Motive Edebilirsiniz?
-Birlikte Nasıl Planlama Yapabilirsiniz?
-Zaman Yönetimi,Kaygı Yönetimi,Stres Yönetimi Anlamında Nasıl Yardımcı Olabilirsiniz?
-Korkularını nasıl giderebilirsiniz?
-Nasıl daha yapıcı ve güçlendirici inançlar oluşturabilirsiniz?
-Nasıl Olumlu Bir Tutuma Sahip Olabilirsiniz?
-Başarı Çemberini ve Alt Modalite, Sembolik Metaforlar Tekniklerini Nasıl Kullanabilirsiniz?
-Sınavlara Hazırlanırken Nasıl Destek Olabilirsiniz?
-Hayalleri Nasıl Gerçeğe Dönüştürebilirsiniz?
-Bilinçaltı ile İletişim ve Telkin Metodunu Nasıl Kullanabilirsiniz?
-Konsantrasyon ve Hafıza Geliştirme Tekniklerini Nasıl Kullanabilirsiniz?

Eğitmenler: İnci & Özlem Aktaş (Psikolojik Danışman & Profesyonel Koç & Eğitmen ve Çocuğunun Koçu Sen Ol ile Konuşmanızla Hipnoz Edin Kitabının Yazarları)

Eğitim Tarihi: Hafta içi gündüz, hafta sonu gündüz ve hafta içi akşam tarihleri için bize ulaşabilirsiniz.
Süre: 18 Saat

Bilgi için lütfen bize ulaşın.

Tel: (224)2434314

Online Eğitimlere kayıt için; www.plenahuman.com internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Tüm online eğitimlerimize sitemizden ulaşabilirsiniz.

22 Comments

  • Çocukluğumuzdan getirmiş olduğumuz kalıplaşmış davranışları çocuklarımıza da uyguladığımızı bu eğitimle fark ettim. Yine de geç değil. Çocuklarıma artık daha faydalı olacağımı düşünüyorum. Eğitimde bize bir anne babanın isteyeceği en önemli şeyin çocukları tarafından danışman seçilmek olduğu söylenmişti. Bu doğru…Şimdi çocuğum bana anlatmak istiyor ve en önemlisi de sözlerime değer veriyor. Özlem ve İnci Hanım’a emekleri için çok teşekkür ederim.

  • Bu eğitimi almadan önce değişimimin bu kadar hızlı bir şekilde gerçekleşebileceğini tahmin etmemiştim. Öğrendiklerim ve eğitim sırasında düşündüklerim yapmak isteyip başaramadığım yola girmemi sağladı. Hem çok verimli zaman geçirdim. Hem uygulama kısmına adapte olabildim. Katılımcı olarak daha fazla konuşma isterim 🙂 Bu eğitimi aldığım için çok mutluyum. Çok memnun kaldım . Özlem ve İnci hanıma teşekkür ederim

  • Aldığım eğitimden kendimi gelişmiş ve yenilenmiş hissediyorum. Havada kalmayan ve hayatımda pratikte uygulayabileceğim bilgiler edindim. Eğitimden çok memnun kaldım. Özlem Hanım ve İnci hanıma çok teşekkürler.

  • Aldığım eğitimin her annenin hem ANNE olarak hem İNSAN olarak farkındalığının artması adına çok yararlı olduğunu düşünüyorum. Umarım bir gün herkesin yolu Plena Human Danışmanlıktan geçer .Bizlere Ayna olduğunuz için çok teşekkür ederim. İnci Hanım ,Özlem Hanım teşekkürler.

  • Çocuğunuzun Koçu Siz Olun Programı aslında sadece çocuğunuzla olan iletişiminizi değil kendinizle ve çevrenizle olan ilişkilerinizi de disiplin altına alan bir program. Şimdiye kadar bir çok kişisel gelişim eğitimi aldım, ancak burada aldığım bir çok bilgiyi daha önce aldığım eğitimlerde edinemedim. Eğitim direk sonuca odaklı davranışları ve araştırma sonuçlarını anlattığı için çok akılda kalıcı ve samimi bir şekilde uygulamaya çalıştığınızda aldığınız sonuçlara inanamayacaksınız. Bu eğitime gelirken edinmeyi düşündüğüm faydanın çok daha fazlasını edindim diyebilirim. Emeğiniz için teşekkür ederim.

  • Bu eğitimden çok olumlu bilgiler kazandım. Herkese tavsiye ederim. İnci ve Özlem hanıma çok teşekkür ederim.

  • Sayenizde bilmediğimiz ya da bilip atladığımız şeyleri öğrendik. Eğitimden çok memnun kaldım. Özlem hanım ve İnci hanıma çok teşekkürler.

  • Çok keyifli , interaktif , paylaşımcı bir eğitimdi, Zamanın nasıl geçtiğini anlamadık. Teşekkürler İnci ve Özlem hanım

  • Uzun zamandır merak ettiğim bir eğitimdi. Doğru bildiğimiz yanlışları yapmamak , uygulama yaparken iletişimde olumlu olmak, farkındalık yaratmak, günlük hayatımda uygulayabilmek için keyifli bir eğitimdi, çok memnun kaldım teşekkürler Özlem ve İnci hanım

  • lk Günden itibaren farkındalığım arttı. Özlem ve İnci hanım muhteşem bilgiler verdiler, eğitimin akıcı, soru cevap şeklinde devam etmesi çok faydalı oldu. Teşekkürler.. İnsanlara dokunmak böyle bir şey olmalı.

  • Çok faydalı ve sihirli bilgiler edindim. Edindiğim bilgileri deneyimleyerek daha da geliştirebileceğim yöntemler öğrendim. Bizim için çok faydalı bir eğitim olduğunu düşünüyorum. Her şey için İnci ve Özlem Hanım’a çok teşekkür ediyorum.

  • Aldığım eğitimin bana çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Bu programın faydasını yaşayarak daha da iyi anlayacağımı düşünüyorum. Eğitmenlerim İnci ve Özlem Hanım’a teşekkür ederim.

  • Aldığım eğitimin yaşamımın her alanında bir anahtar olacağını düşünüyorum.

  • Çok sıcak ve kaliteli bir eğitimdi. Eğitmenler konulara hakim ve bilgili. Ciddi anlamda farkındalığımın arttığını düşünüyorum.

  • Eğitimden çok keyif aldım, faydalı buldum. İyi ki katılmışım diyebileceğim türde bir eğitimdi. Çocuğumla iletişimim konusunda öğrendiğim teknikleri mutlaka kullanacağım.

  • Aldığımız bilgileri günlük hayatımıza ne kadar uygularsak ilişkilerimizde o kadar kolay birbirimizi anlayan bireyler haline gelebileceğimize inanıyorum.

  • Aldığım eğitimden kesinlikle çok memnunum. Alışkanlık haline getirmeye başladım bile, çocuğuma daha faydalı bir anne olmak için çıktığım yolda önce kendime fayda sağladım. Artık daha başarılı ve daha mutlu bir çocuk yetiştirebilirim. Çok şey öğrendim.

  • Eğitimde siz konuları anlatırken Plena Human’daki bir çalışma gününüzü anlatıyormuşsunuz gibi oluyor, bu stratejileri o kadar benimsemişsiniz ki gerçekten çok tebrik ederim. Her şey için çok teşekkür ederim.

  • Eğitim sadece sınıfta öğrenilecek kitap bilgiler değil yaşama dahil edilmesi kolay ve akılda kalıcı teknik ve bilgilerle çevrili. Bir an bile sıkılmadan severek öğrendim.

  • Çocuklarında birer birey olduğuna, iletişimin onların hayatlarında ne kadar önemli bir yer kapladığını ve gelecekleri içinde son derece önemli ve kıymetli olduğunu.. Anlaşılmak, doğru iletişim kurmak, sorumluluğu ebeveyn olarak alanın her şeyi harika bir şekilde değiştirdiğini görmek çok güzel.. Özlem ve İnci AKTAŞ a teşekkürler..

  • Bu eğitime katıldığım için gerçekten kendimi şanslı hissediyorum. Birçok yeni bilgi ve teknik öğrendim. Bunları kendi çocuklarımda da uygulamaya başladım ve şimdiden güzel sonuçlar aldığımı görüyorum bu da benim motivasyonumu artırıyor. Onun için İnci ve Özlem Hanıma teşekkürler..

  • Eğitimden dolayı farkındalıklarımın artmış olması. Bilinçli anne olacağımı bu eğitimden sonra çok kolay olacağına inanıyorum. Birey yetiştirmek onun dünyasına dahil olmak ve öğrendiklerimi aktardığımda her şeyin çok güzel ve kolay olacağını artık biliyorum.

Leave a comment

Ara

Kategoriler