Eğitimcinin Eğitimi

Nis 4, 2016   //   by admin   //   Eğitimler  //  6 Comments
EĞİTİMCİNİN EĞİTİMİ
 
Başarılı yöneticiler her personelini sistematik olarak eğitirler. Bunları hem personelin eğitim ve gelişimi için hem de şirketlerinin geleceği için yaparlar. Sonuçlar şaşırtıcıdır. Eğitimcinin Eğitimi eğitimini almış yöneticileri ve personelleri ile şirketler, rekabet güçlerini arttırırlar.
 
Hedef Grup
 
Kurum içi eğitmen olarak yetiştirilmek istenen personel
 
Konu Başlıkları
 
-Temel Kavramlar
-Yetişkin Eğitimi
-Yetişkin Eğitiminin İlkeleri
-Öğrenme Biçimleri
-Eğitim İhtiyaçlarını Belirleme
-Eğitim Kitapçığını Hazırlama
-Eğitimin Planlanması
-Eğitim Öncesi Hazırlık
-Ruh Halini Yönetme
-Eğitim Esnasında Yapılması Gerekenler
-Sözlü ve Sözsüz İletişim
-İletişim Engelleri
-Sunum Akışının Planlanması
-Eğitimi Kolaylaştıran Araç ve Gereçler
-Eğitim Teknikleri
-Sunum Teknikleri
-İnteraktif Sunum Becerileri
-Eğitim Grupları ve Grup Dinamikleri
-4Mat Sistemi
-Yetişkin Eğitiminde Karşılaşılan Sorunlar
-Potansiyeli Geliştirme
-Yaratıcılığı Geliştirme
-Eğitim Oyunları
-Enerjilerle Çalışma
-Eğitimin Değerlendirilmesi
 
Eğitimin Süresi: 30 saat
 
Eğitim tarihlerini öğrenmek ve Teklif almak için bize ulaşabilirsiniz.
Tel: (224)2434314
www.akademiplena.com
Online Eğitimlere kayıt için; www.plenahuman.com internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Tüm online eğitimlerimize sitemizden ulaşabilirsiniz.

6 Comments

  • Aynada aldığımız eğitimlerin her biri gibi bu katıldığım eğitim de yine dolu dolu ve etkili bir eğitim sürecinden oluşuyordu. Eğitmenlerimiz İnci ve Özlem Aktaş, birikimlerini coşku ve sevgiyle aktardığı için bizlere öğrettikleri her şey için çok teşekkür ediyorum.

  • Kaç zaman oldu sayamadım sayamayacağım da… ve eğitimleri her seferinde almaya devam edeceğim. Her şey çok güzel ve her şey çok verimliydi. Bu dostluğun büyük bir aile olmasından dolayı katkılarınıza çok teşekkür ederim. Sizi seviyorum hem de çok…

  • Bu eğitim de diğer eğitimler gibi çok eğitici ve öğretici oldu benim için. Çok keyif aldım ve uygulamalar sayesinde kendimi çok daha rahat hissedebiliyorum. Her şey harikaydı!

  • Bu eğitim de diğer eğitimler gibi çok eğitici ve öğretici oldu benim için. Çok keyif aldım ve uygulamalar sayesinde kendimi çok daha rahat hissedebiliyorum. Her şey harikaydı! Teşekkürler

  • Bir eğitimcinin iyi bir eğitim hazırlaması ve sunması adına verilebilecek tüm bilginin olduğu gibi verildiğine inanıyorum. Hiçbir ayrıntı atlanmamış ve etkin bir biçimde sunulmuş. Arkadaşlarım İnci ve Özleme teşekkür ediyorum.

  • Burası huzurun başladığı yer. Huzur varsa her şey arkasından geliyor. Sizi çok seviyorum, Özür dilerim, Beni affet, Teşekkür ederim ! Yaşasın Ho-oponopono !

Leave a comment

Ara

Kategoriler