Browsing articles tagged with " anksiyete"

Bilinçaltı Temiliği ve Şifası Eğitimi

Mar 14, 2022   //   by admin   //   Makaleler  //  No Comments

Eğitim İçeriği:

Kollektif Bilinç
Yaralı Kendilik ve Dönüşümü
Gölge Yanın Kabulu ve Bütünlüğü
Acı ve Yalnızlık Gibi Duyguların Dönüştürülmesi
Bağımlılıkların Farkedilmesi ve Serbest Bırakılması
Öfke Duygusu ve Arınma

Arınma Meditasyonları
Af Meditasyonu
Altın Işık/ Arınma Meditasyonu
İç Çocukla Bağlantı ve Dönüşüm
Meditasyonu
Bağımlılığın Bırakılması Meditasyonu
İçsel Benliğin Güçlendirilmesi
İçsel Gücün Açığa Çıkarılması
Üst Benlikle İletişim

Sembolik Metaforlar ve İmajinasyon/Hayalgücü Uygulamaları

Sınırları Aşmak
 Özgürleşmek
 Sağlıklı Benlik Oluşturmak
Endişe ve Kaygılandırmak Kurtulmak  
   
Uygulamalar  

Eğitim Süresi: 14 Saat/2 Gün
🖍Genel Katılıma Açık
🖍Gedik Üniversitesi Onaylı Sertifika
🖍Yüzyüze Eğitim ( Bursa dışından katılan katılımcılarımız ve isteyen katılımcılarımız derslere canlı online bağlanabileceklerdir.)
🖍11 yıllık tecrübe ve uzmanlık

Stres ve Sonuçları-Özlem Aktaş

Tem 19, 2021   //   by admin   //   Aile terapisi, İlişkiler, Kişisel Gelişim, Makaleler, Psikoterapi  //  No Comments

Günümüzün en büyük sorunu, 7 den 70’e herkes stresli . Stres her yerde bu kadar zararlı diye sürekli söylenmesine , kilolarımızın nedeni ,yaşam kalitemizin düşmesinin ve daha bir çok hastalığın nedeni gösterilmesine rağmen niye bu durumun çaresini aramıyoruz? Sonuçta semptomlar bağırmaya, hastalıklar görünür hale gelmeden adım atmak zor geliyor da ondan. Oysa ki stres bir katil, bununla ilgili bir çok bilimsel çalışma var. Katillerden korkarız ama stresten korkmuyoruz yada görmezden geliyoruz. Elbette stres aslında kortizol kormonu ile ilgili, bu hormon yaşamda hayatta kalmamız için son derece hayati . Seeyit onbaşıya insan üstü bir güçle top mermilerini taşıtan güç, bu hormon aslında. Bizim anlamamız gereken ise, her gün bir savaştan kaçmamızı gerektirecek derecede bu hormonu salgılanmasının gerekli olmadığı. Kısa süreli tehlikeli yaşamsal anlarda bu hormona ihtiyacımız var. Ancak her gün savaş varmış gibi yaşadığımız stres kronik hastalıkların en büyük nedeni. Özellikle içinde yaşadığımız dünya düzeni, trafik ,tüm olumsuzluklar, haberler bunların hepsi bu hormonun salgılanması için yeterli. Peki sonuçta başımıza gelen sorunlar ne ? Günümüzün en büyük problemleri olan anksiyete, kilo sorunları, çabuk yaşlanma, hayatla başa çıkamayarak depresyona sürüklenmek, uyku, odaklanma sorunları, bağışıklığın çökmesi ve bir çok sağlık sorunu. Stresli bir hayat, yaşamımızın , sağlığımızın elimizden kayıp gitmesi demek. Eğer stres yoğun ise hayatımızda vücudumuzun iyileştirme gücü devreye girmez çünkü bağışıklığımıza zarar vermişiz demektir. Mutlu, sağlıklı , doyumlu bir hayat zorluklar karşısında mücadele şeklimize ve bunun sonucunda yaşam sevincimizi korumamıza bağlıdır. Yaşamaya değer bir şeyler bulmak, bir anlam, bir amaç, küçük şeylerle mutlu olabilmeyi bilmek, şükür bilincinde olmak ve hayatı gözümüzde gerekenden fazla büyütmeden yolda kalmak mümkündür. Öyleyse öncelikle sizde stres yaratan faktörler neler? Bu faktörlere nasıl bakarsam , hangi tutumlarımı değiştirirsem daha huzurlu ve sağlıklı bir yaşamım olur ? bu sorulara cevap bulup her gün küçük adımlar atmak , daha dengeli ve doyumlu bir yaşamı sağlamanıza yardımcı olacaktır. Tek başımıza mücadele edilemediğinde destek almak, çıkış için en büyük sıçramadır.

Online Eğitimlere kayıt için; www.plenahuman.com internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Tüm online eğitimlerimize sitemizden ulaşabilirsiniz.

Sevgiyle.

Özlem Aktaş

Bireysel ve Aile danışmanı, Hipnoterapist ,Eğitmen

02242434314

05335179512

İstanbul şube için 05335179512

Online Eğitimlere kayıt için; www.plenahuman.com internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Tüm online eğitimlerimize sitemizden ulaşabilirsiniz.

Anksiyete ve Hipnoterapi

Kas 9, 2020   //   by admin   //   Makaleler  //  No Comments

Anksiyete, diğer adı ile kaygı bozukluğu günümüzde bir çok kişinin muzdarip olduğu bir konu haline geldi. Bazen, geçmişle ilgili üzücü olayların atlatılamaması, duygularının boşaltılamaması ve acı dolu izler bırakması nedeniyle ortaya çıkarken, bazen de gelecekle ilgili olup olamayacağından hiç bir zaman emin olamayacağınız senaryolar şeklinde baş gösterir. Bazen ütünün fişini prizde unuttuğumuzdan kaygılanırken bazen büyük İstanbul depreminden kaygılanırken buluruz kendimizi. Anksiyete öyle bir girdaptır ki, siz kurtulmaya çalıştıkça içine çeker sanki sizi. Daha çok kaygıyla beslenir. Kaygılandıkça anksiyeteniz artar ve arttıkça kaygılanırsınız. Çıkış yolu şimdidedir. Çünkü şimdi de hiç bir sorun olamaz. Sizi kaygılandıran şeyler ya geçmiştedir ya gelecektedir. Şimdide olan şeylerle mücadele gücü şimdi size verilir. Anksiyete yani kaygı bozukluğuna kapıldığını söyleyen danışanlarımız bize hipnoterapi almak için başvururlar. Hipnoterapi süreci kısaltan en etkili yöntemdir. Hipnoterapi alan danışanlarımız kısa süre içerisinde geçmişin ağırlığından ve geleceğin kaygılarından kurtularak anksiyeteyi geride bıraktıklarını anlatırlar.

Eğer sizler de hipnoterapi almış bir çok danışanımız gibi anksiyete, panik atak, depresyon, fobiler ve hipnoterapinin yardımcı olabileceği bir çok konu ile ilgili şikayet ediyorsanız bize ulaşabilirsiniz.

Gününüz harika geçsin.

Hipnoterapist İnci Aktaş

2242434314

05335475241

Online eğitimler ve online seanslar hakkında bilgi almak için internet sitelerimizi ziyaret edebilirsiniz.

www.plenahuman.com

www.akademiplena.com

Panik Atak İyileşir Mi?

Mar 19, 2020   //   by admin   //   Makaleler  //  No Comments

Panik atak iyileşir mi?

Panik atak iyileşir mi? Panik atak tedavisi nasıl olur sorusu uzun zaman gündemi meşgul etmiştir. Bugün çevrenize baktığınızda bir çok insanın anksiyete bozukluğu ve panik atak yaşadığını görürsünüz. Panik atak tedavisi araştırıldığında ise ilaç tedavisi ile karşılaşabilirsiniz. Oysa panik atak artık bir şeyleri kökten değiştirmeniz için bir uyarıdır. Bedeninizin zihninize gösterdiği bir tepkidir. Bu mesajı aldıysanız neyi değiştirmeniz gerektiğini düşünmelisiniz. Panik atak hipnoz ve NLP ile iyileştirilebilir. Hipnoz ve NLP seanslarıyla ilgili bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.



Online eğitimler için www.plenahuman.com adresimizi ziyaret edebilirsiniz. Online eğitim programlarına kayıt olduktan sonra istediğiniz yerden istediğiniz zaman eğitimlerimize katılabilirsiniz.

Bireysel online seanslar için ise, 02242434314 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz.



İnci Aktaş

Psikolojik Danışman & Hipnoterapist

02242434314

Whatsapp:05335475241

Korkularımızı Nasıl Yenebiliriz?

May 15, 2019   //   by admin   //   Makaleler  //  No Comments

Korkularımızı nasıl yenebiliriz sorusu bugün bir çok danışanımızda karşılaştığımız en önemli konulardan biri.

Çok çeşitli korkuları olan kisiler merkezimize başvururlar. Bunlar arasında karanlık korkusu, sosyal fobi agorafobi, kapalı alan korkusu, hayvan korkuları(köpek korkusu, kedi korkusu, böcek korkusu),yükseklik korkusu, araba kullanma korkusu, uçak korkusu, deniz korkusu ve aklınıza gelebilecek her türlü korku. Çok karıştırılan bir kavram var. Fobi ve anksiyeteyi birbirinden ayırmamız gerekiyor. Fobi bir travma sonucu oluşmuş korkudan bahsederken anksiyete olmamış bir şey için önceden onu olmuş gibi hayal edip kaygı yaratmaktır. Bu tip korku ve kaygıların NLP teknikleri ve hipnoz ile çok kısa sürede ortadan kaldırılabileceğini biliyor muydunuz? NLP istemediğimiz alışkanlıkları ortadan kaldırma ve kendimiz için olumlu sonuçlar doğuracak yeni programlar oluşturma için zihnimizi programlama üzerine kuruludur ve evet eğer siz bu korkulardan kurtulmak isterseniz bir seansta bu korkudan kurtulabilirsiniz de…Bununla birlikte herkese sonuç tek seansta olmayabilir. Özellikle sadece korku için başvurduğumuz seanslarda kişinin geçmişten gelen bir çok travması olabilir. Ve bu travmalar temizlenmediği sürece korku ortadan kaldırılmış olsa bile semptom üretmeye devam eder. Dolayısı ile Hipnoz/Hipnoterapi ve eft teknikleri ile de sıkışmış duyguları temizleriz. İyi haber şu ki NLP teknikleriyle ve hipnoterapi ile korkularınızdan kurtulmak mümkündür. Bunun ne kadar süreceği ise tamamen danışanın kendi süresine bağlıdır, herkesin değişimi kendine özgü ve kendi yoluyla olur. Yine de şunu bilmek çok iyi. Siz hiçbir zaman bu kokuya mahkum değilsiniz, istediğiniz her an doğru bir terapi yöntemi ile korkularımızdan kurtulabilirsiniz.

Sevgiyle kalın

İnci Aktaş

Hipnoterapist

Hipnoterapi, bilinçaltı terapisi, NLP, EFT yaşam koçluğu ve psikolojik danışma hakkında bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

Online eğitimler için www.plenahuman.com adresimizi ziyaret edebilirsiniz. Online eğitim programlarına kayıt olduktan sonra istediğiniz yerden istediğiniz zaman eğitimlerimize katılabilirsiniz.

Bireysel online seanslar için ise, 02242434314 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz.

(0224)2434314

(0533)5475241

Hipnoz’u DOĞRU bilmek…

Eyl 12, 2018   //   by admin   //   Makaleler  //  No Comments

HİPNOZ…

Neredeyse tüm seanslarımda Hipnoz (iletişim olarak) ve Hipnoterapi yapan bir hipnoterapist olarak, birçok rahatsızlığın (panikatak, anksiyete, depresyon, öfke kontrolü, obsesif bozukluklar, tükenmişlik sendromu, alkol, sigara, obezite vs.) tedavisinin Hipnoz ile daha çabuk olduğunu gördüm.

Ericsoncu Hipnozu benimseyen tüm Hipnoterapistlerin bildiği gibi; Hipnoz, terapi sürecini kısaltan bir yöntemdir. Hipnozun, hipnoz olarak bilinen tarihçesi 200 seneden fazla süreye dayanmaktadır ve bilimsel çalışmalarda bazen aralık verilerek devam etmekte. Hipnoz sadece ismi ile ilgi uyandıran bir yöntem olmasıyla birlikte, hipnoterapiden sonuç alan danışan sayısı arttıkça, onların tecrübelerinden etkilenen insan sayısı da artıyor.

Kişilerin artık iyileşmez diyerek kanıksadıkları ya da torba torba ilaç içerek iyileştiremedikleri bilimsel ve duygusal problemlerin Hipnoz ile iyileştirilmesi ve sürecin kısa sürmesi hayli merak uyandırmaktadır. Birçok hastalık dolayısıyla birçok ameliyat geçirmiş ve en son panik atak teşhisi de konmuş olan bir danışanım bana geldiğinde, artık ilaç kullanmayı reddettiği için hipnoza başvurmak istediğini söylemişti. 5 seansın sonunda panik atak tamamen iyileşti ve danışanımın yorumu şu oldu: “Nasıl oluyor da seanslarda bir kez bile panik atak kelimesi geçmeden ben iyileştim?”. Çünkü panik atak da tüm diğer rahatsızlıkları gibi, ruhun derinliklerinde baş gösteren değişme çabasının bir belirtisi olarak ortaya çıkmıştı. Bahsettiğim bilişsel ve duygusal etkenler ortadan kaldırılmadıkça dışardan müdahaleler sonuç vermeyecekti.

Bu aşamada Hipnoz hakkında yanlış bilinenleri de aydınlığa kavuşturmakta fayda görüyorum. Hipnoz kesinlikle bir uyku hali değildir, kişinin telkin alması için gözlerini kapaması bile gerekmez. Bir fikrin kabul edilmesi olan hipnoz, günlük hayatımızda hem kendi kendimize hem de başkaları tarafından bize uygulana bir yöntemdir. Hem de sürekli olarak… Bu hem olumlu hem olumsuz olabilir. Eğer zihninizde güçlü bir eleştiri duvarı yoksa olumsuz olabilir ve insanların söylediklerinden çok çabuk etkilenerek sınırlarınızı belki de onların sınırlarına göre belirlersiniz. Oysa bu durum; sınırları olmayan baloncuğun içinde yaşarken, kendimize bir sınır çizerek içine hapsetmeye benzer. Gerçekliğimiz bu sınırlara göre belirlenir. Bu olumlu da olabilir çünkü yeni inançlar ve fikirler geliştirerek yeni bir gerçeklik yaratabilir, hayal edebiliyorsan eğer o arzu ettiğimiz hayata ulaşabiliriz.

Hipnoz bir uyku hali olmadığı için uyanıp uyanmamak da söz konusu değildir. Bununla birlikte Hipnoz halindeyken kimse size özünüze aykırı bir şeyi yaptıramaz ve normal şartlarda ona söylemeyeceğiniz bir şeyi söyletemez.

Hipnoz çok olumlu ve hızlı bir şekilde hayatınızı dönüştürecek bir tekniktir. Doğru kaynaklardan doğru bilgiye ulaşarak, doğru kişiyle çalışarak aşağıda belirttiğim tüm sorunlarınıza çözüm sağlayabilirsiniz.
Hipnozun faydalı olduğu alanlar;
Hipnoz nelere çözüm sağlar?
-Panik atak
-Anksiyete
-Tükenmişlik
-Depresyon
-Sosyal Fobi
-Öfke
-Tüm bağımlılıklar
-Obsesif bozukluklar
-Kişisel Gelişim

Saygılarımla,

İnci AKTAŞ

Hipnoterapist & Profesyonel Koç

Online eğitimler için www.plenahuman.com adresimizi ziyaret edebilirsiniz. Online eğitim programlarına kayıt olduktan sonra istediğiniz yerden istediğiniz zaman eğitimlerimize katılabilirsiniz.

Bireysel online seanslar için ise, 02242434314 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz.

(224)2434314
(533)5475241
www.akademiplena.com

Depresyondan Kurtulmak

Mar 16, 2017   //   by admin   //   Makaleler  //  No Comments

Hepiniz “bana balık verme balık tutmayı öğret” deyişini duymuşsunuzdur. Bilge bir adam oltasıyla balık tutarken kendisine günlerdir yemek yememiş bir kadın yaklaşmış. Kadın balıkçının tuttuğu balıkları koyduğu kovaya bakarak ona açlığını bastırması için biraz balık vermesini istemiş. Bir süre düşündükten sonra balıkçı ona, “sana benim balıklarımdan vermeyeceğim, fakat bir süre benimle oturur ve eline bir olta alırsan sana nasıl balık tutulacağını öğretirim. Bu sayede sadece bugün değil hayatının geri kalanında da nasıl yiyecek bulacağını öğrenirsin.” demiş. Kadın balıkçının öğüdünü tutmuş, balık tutmayı öğrenmiş ve böylece hayatı boyunca karnını doyurabilmiş. Danışanlarım yakınlarının “herkes kendinin doktoru olmalıdır” dediğini söylerler. Neden uzmana danışıyorsun demenin bir başka yolu olan bu cümle aynı zamanda neden kişilerin uzman yardımına ihtiyacı olduğunu da açıklar. Buna inanıyorum. Kendine yardım tekniklerini öğrenerek iyi hissetmeye devam edebilirsiniz. Eğer depresyonunuz, panik atak veya anksiyeteniz, öfke ve suçluluk duygularınız, kaygı bozukluğunuz varsa en büyük sıçrama yardım almaktır ve sonra uygulandığında hayatınızın geri kalanında size yardımcı olacak kendine yardım teknikleri öğrenirsiniz. Bu teknikleri uyguladıkça iyi hissetmeye ve iyileşmeye devam edersiniz.

Depresyon, panik atak, anksiyete, takıntı (OKB) bozukluğu, stres, öfke kontrolü, duygusal tramvaların tedavisi için hipnoterapi almak için, bize ulaşabilirsiniz.

Sevgiyle kalın,

İnci AKTAŞ

Hipnoterapist

(224)2434314

Online Eğitimlere kayıt için; www.plenahuman.com internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Tüm online eğitimlerimize sitemizden ulaşabilirsiniz.

Hayatınızı Keşkelerle Doldurmadan Önce Neden Koçluk/Terapi Almalısınız?-İnci Aktaş

Şub 26, 2016   //   by admin   //   Makaleler  //  No Comments

images

‘Keşke daha önce bilseydim?’ ‘Keşke daha önce koçluk ya da terapi alsaydım.’ ‘Keşke sizinle 20 sene önce tanışsaydı
m.’ ‘Bu kadar kısa süre içerisinde iyileşeceğimi bilseydim…’

Daha bir çok keşke sayabilirim sizlere…Bu keşkeler Plena Human’a gelip koçluk, psikolojik danışmanlık ve hipnoterapi alan danışanlarımızdan bizim duymaya alıştığımız cümleler. Beni bu yazıyı yazmaya iten şey ise, geçen hafta danışanımın söylediği cümlelerdi…

‘İnsanlar sorunlarını bir gecede halledebileceklerini sanıyorlar. Bir psikolojik danışmana gitmek, bir hipnoterapi almak ya da bir yaşam koçuyla görüşmek yerine, ilaç, eğlence, alkol ya da farklı bağımlılıklarla sorunlarını çözebileceklerini sanıyorlar. Bilmedikleri şey, bunların birkaç saatlik geçici çözümler olması ve asıl sorunu çözmemesi. Ben buraya gelmeseydim, o gün istifa etmiş olacaktım. Ve bu benim hayatımın en kötü kararı olacaktı. Psikolojik danışman ya da yaşam koçlarına ödenen ücret bazen lüks sayılabiliyor, oysa ya ben hayatımı mahvetseydim, bu bana kaç liraya mal olacaktı? ‘

‘Eşimle yaşadığım sıkıntılar yüzünden artık yan yana bile oturamaz hale gelmiştim.  Şimdi anlayamıyorum ‘neden böyle yapıyor muşum?’ Nerdeyse hayatımı mahvediyordum…’

‘Eşimle aramızda kıskançlık problemi vardı. Neredeyse bu aşırı anksiyete nedeniyle ayrılıyorduk. Neden bunlar oluşmadan önce bir yaşam koçu ya da bir hipnoterapistle görüşmem gerektiğini bilmiyordum?’

Eskiden, dünyanın çeşitli yerlerinde terapistlerin ofislerinde iki kapı olurdu. Biri giriş kapısı, biri çıkış kapısı. Bu uygulama terapiste gelen kişilerin birbirlerini tanıma olasılığı dolayısıyla yapılıyordu. O zamanlar bir psikoloğa gitmek saklanan bir durumdu. Süregelen bu yaygın inanış şimdilerde kırılmakta ve kişiler semptomu( belirtiyi) tedavi eden bağımlılıklar yerine, soruna sebep olan etkenleri ortadan kaldırmak için psikolog, hipnoterapist ya da yaşam koçu ile görüşmektedirler.

Yazının başlığı sizi sarstıysa, keşke demeden önce hayatınızda değiştirmek istediğiniz şeyleri düşünün. Bunlar, stres, endişe, kıskançlık, anksiyete, panik atak, kaygı, korku, depresyon, geçimsizlik, paranoya ve şüphe, takıntılar, sigara, alkol ya da aşırı kilolar olabilir. Düşünün ve keşke demeden önce bunu değiştirmenize ve hayat kalitenizi yükseltmenize yardımcı olacak bir profesyonel yaşam koçu, hipnoterapist ya da psikolojik danışman ile görüşün.

Sevgilerimle,

İnci AKTAŞ

Profesyonel Yaşam Koçu, Psikolojik Danışman, Hipnoterapist, NLP Uzmanı Bursa

Online Eğitimlere kayıt için; www.plenahuman.com internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Tüm online eğitimlerimize sitemizden ulaşabilirsiniz.

Panik Atak, Anksiyete, Depresyon ya da Tükenmişlik Sendromu Kaderiniz Mi?-İnci Aktaş

Oca 5, 2015   //   by inciaktas   //   Kişisel Gelişim  //  No Comments


Çağımızın yaygın sorunları, panik atak, anksiyete (endişe bozukluğu), depresyon ya da tükenmişlik sendromu..Bununla birlikte yoğun strese bağlı oluşan kronik bel ağrıları, sırt ağrıları ve baş ağrıları.. Çözüm ise genellikle mucize beklenen antidepresanlarda aranıyor.

Bütün bunları bir kenara koyalım da şu soruya cevap verelim. Arabayı kim kullanıyor. Kendimizi, kendi arabamızın direksiyonuna sıkıca bağlamış gibiyiz. Biz gaza son hızla basarken, her gelen direksiyonu başka bir yöne çeviriyor. Sonunda ya istemediğimiz bir köye varıyoruz ya da bir kayaya çarpıp duruyoruz.

Beyinlerimiz kapalı düğmesi olmayan bir makineye benziyor. Eğer siz ona yapacak bir iş vermezseniz, o elektrik kesilinceye kadar başıboş çalışmaya devam ediyor. Başıboş bırakılmış beyinlerde ise elektrik kesilmesi genellikle panik atak, anksiyete (endişe bozukluğu), depresyon ya da tükenmişlik sendromu ve zararlı alışkanlıklar olarak ortaya çıkıyor.

Bizler mükemmel işliyoruz. İnsanlar bizim davranışlarımızı beğenmiyor olabilir hatta belki biz de davranışlarımızı beğenmiyor olabiliriz ancak bu bizim hasta olduğumuzu göstermez. Bu bizim yanlış bir strateji uyguladığımızı gösterir.

Herkesin sabah yataktan kalkmak, öğrenmek, öğretmek, değişmek, sevmek, karar vermek, vb her davranış için stratejileri vardır. Biz bu stratejiler sayesinde davranışlarımızı sürdürürüz. Eğer bir konu hakkındaki stratejimiz bizi mutlu etmiyor ya da panik atak yaşamamıza sebep oluyorsa o zaman bu stratejiyi hemen değiştirmeliyiz. Buradaki en önemli soru; Bunu nasıl başarıyorum sorusudur. Herkes mi panik atak, anksiyete ya da tükenmişlik sendromu yaşıyor? Herkes mi depresyonda? Stratejimizi bir kez bulduktan sonra bunu değiştirme yolu önünüzde belirir.

Bu stratejiyi değiştirmek tek başına pek mümkün olmayabilir. Kişisel gelişim kitapları bu konuda yardımcı olmaya çalışıyorlar. Belki bir NLP Eğitimine katılmak size yardımcı olabilir. Ya da bir NLP Uzmanından
yardım alabilirsiniz.

NLP (Neuro Linguistic Programming) bulucularından Richard Bandler’in sevdiğim bir sözü var. ‘Ne yazık ki insanlar basit bir mutfak aletini kullanmayı öğrenmeye zihinlerini kullanmayı öğrenmekten daha fazla vakit harcıyorlar.’ Bu bizi her zaman çok şaşırtmıştır. Unutmayın, beyin onu kontrol edemeyenler düşman gibi davranır.

Sevgilerimle,

İnci AKTAŞ

NLP Koçu & NLP Eğitmen

(224)2434314

Online Eğitimlere kayıt için; www.plenahuman.com internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Tüm online eğitimlerimize sitemizden ulaşabilirsiniz.

Ara

Kategoriler