Yaşam Koçluğu

Nis 15, 2019   //   by admin   //   Makaleler  //  No Comments
Yaşam Koçluğu
Koçluk Eğitimi almak istiyorsunuz ve bu eğitim size ne kazandıracak merak ediyorsunuz. Yaşam Koçluğu kişiyi mevcut konumundan arzu ettiği konuma taşıyan yol arkadaşlığıdır. Yaşam Koçluğu mesleğini ister profesyonel olarak yapın, ister yaşam koçluğu eğitimini kendi yaşamınıza koçluk etmek için alın her şekilde hayatınız değişecek. Evet bunu söylüyorum çünkü biliyorum. Sebep mi? Her sabah yeni bir hayata başlamak için kendinize söz veriyor olabilirsiniz. Bu hayatınızın tek bir alanında (örnegin; sağlıklı beslenme, sigarayı bırakma) olabileceği gibi, tüm alanlarınızda dengeyi yitirdiğiniz için bu kararı vermiş olabilirsiniz. Ama sabah uyandığınızda yine aynı eve uyanacaksınız, aynı kişi olacak varsa eşiniz ve çocuklarınız. Aynı işyerine gidip aynı insanlarla karşılaşacaksınız ve onlar değişmeyecek sizler değişeceksiniz. Yaşam Koçluğu, içten dışa bir değişim dönüşüm sürecidir. Hayatınız değişecek ve bunu siz gerçekleştireceksiniz.
Eğer bir yaşam koçluğu eğitimi araştırıyorsanız, bence mutlaka NLP metodolojisini eğitimin içine entegre etmiş bir kurumla çalışılmalı. Bugün psikoloji bilimini temel alan ve NLP teknikleriyle harmanlanmış eğitim Plena Akademi’yle birlikte çok az sayıda kurumda bulunabilir. Sebep Koçluk Eğitimi’ni hazırlayan kişilerin bizler gibi Psikoloji doktorası yapmıyor olmaları. İkinci sebep ise NLP Eğitimleri bir çok koçluk eğitimi veren şirkette yaşam koçluğu eğitim programından ayrı tutulmaktadır. Maalesef bizler NLP Eğitimi/NLP Teknikleri olmadan koçluk eğitim programı düşünemiyoruz.
Plena Human Profesyonel Koçluk Eğitimi içeriği ve katılım koşulları için bize ulaşabilirsiniz.
Sevgilerimle,
02242434314
İnci Aktaş
Profesyonel Yaşam Koçu
Uluslararsı Akredite Eğitmen

Online eğitimler için www.plenahuman.com adresimizi ziyaret edebilirsiniz. Online eğitim programlarına kayıt olduktan sonra istediğiniz yerden istediğiniz zaman eğitimlerimize katılabilirsiniz.

Bireysel online seanslar için ise, 02242434314 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Leave a comment

Ara

Kategoriler