Hipnoterapi

Oca 24, 2016   //   by admin   //   Kişisel Gelişim  //  8 Comments

„Bildiğini bilmediğin şeyin ne olduğunu anladığın zaman sorunu çözeceksin demektir. –Milton Ericson

„Genelde sahip olduğumuz nesnelere, hayvanlarımıza ya da müşterilerimize iyi ve dikkatli muamele gösterirken, kendimizle kuracağımız ve büyük bir titizlik gerektiren uzun ve derin ilişkiyi göz ardı etmemiz garip değil mi? Hipnoterapi bilinçdışı zihin ile kurulan terapötik bir ilişkidir.

„Hipnoterapist transa girmeniz için başarılı şekilde rehberlik etse de hipnotik durum sadece sizin izninizle olur. „Trans esnasında kontrolü asla kaybetmezsiniz. Transa girme konusunda her şeyde olduğu gibi olumlu istek , motivasyon en önemlisidir. „Günümüzde rahatlama tepkisi, kontrollü imgeleme ve telkinle birlikte yaygın bir işlem haline gelmiştir.

Hipnoterapi ile; kişisel Gelişiminize katkıda bulunabilir, kesinlikle kurtulmak istediğiniz alışkanlık ve davranışlarınızı değiştirebilirsiniz.

Hipnoterapinin kullanım alanları ile ilgili aşağıdaki linkleri tıklayabilir ve ilgili makaleleri okuyabilirsiniz.

http://www.akademiplena.com/index.php?id=2&hizmet=28

Hipnoterapi

Düşünce Gücüyle İyileşme

Sevgiyle kalın,

İnci AKTAŞ

Hipnoterapist, psikolojik danışman, profesyonel koç Bursa

Tel: (224)2434314

Online Eğitimlere kayıt için; www.plenahuman.com internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Tüm online eğitimlerimize sitemizden ulaşabilirsiniz.

8 Comments

  • İyi ki hayatımdasınız İnci Hanım. Daha pozitif ve olumluyum. Her şeyin daha yi olacağından eminim. İyi ki hayatımdasınız. Teşekkürler.

  • Ben buraya temizlik için geldim. Zihinsel temizlik. Ayna tuttuğunuz için teşekkür ederim. Allah yolunuzu açık eylesin, çok değerli bir iş yapıyorsunuz. İnsanların ruhuna dokunmak. O kadar duyguluyum ki şu an kelimeler yetersiz kalıyor. Sindirilmiş, bastırılmış hayatlarımıza ayna tuttunuz. Sizden haberdar olmasaydım öylece bilmeden farkında olmadan göçüp gidecektim bu hayattan. Bir çok insan gibi…Ben artık aynaya bakabiliyorum. Ben artık saçlarımı tarıyorum. Bu kadar boş vermişliğin içinden çok kısa sürede çıkardınız beni İnci Hanım. Sadece okuyarak olmuyormuş. Şimdi yeniden doğmuş gibiyim. Teşekkür e

  • Ben buraya temizlik için geldim. Zihinsel temizlik. Ayna tuttuğunuz için teşekkür ederim. Allah yolunuzu açık eylesin, çok değerli bir iş yapıyorsunuz. İnsanların ruhuna dokunmak. O kadar duyguluyum ki şu an kelimeler yetersiz kalıyor. Sindirilmiş, bastırılmış hayatlarımıza ayna tuttunuz. Sizden haberdar olmasaydım öylece bilmeden farkında olmadan göçüp gidecektim bu hayattan. Bir çok insan gibi…Ben artık aynaya bakabiliyorum. Ben artık saçlarımı tarıyorum. Bu kadar boş vermişliğin içinden çok kısa sürede çıkardınız beni İnci Hanım. Sadece okuyarak olmuyormuş. Şimdi yeniden doğmuş gibiyim. Teşekkür ederim.

  • Bana kendi doğrularımla yeni bir bakış açısı kazandıran,, Hayatımdaki gri bulutları dağıtarak güneşi görmemi sağlayan,, Mutluluğun yaşadığımız anlar içinde olduğunu fark ettiren Özlem Hanım.. ,Hayatıma değdiğiniz ve değiştirdiğiniz için teşekkür ederim.

    Sevgiyle kalın. Selamlar…

  • Hipnoterapi ile iyi olabilir miyim, ağrılarım geçer mi diye bir düşünceniz var ise, evet, sizi endişelendiren tüm duygu ve ağrılarınızdan kurtulabilirsiniz. Benim de ağrılarım vardı ve terapi sonrası o koltuktan ağrılarım geçerek kalktım. Bunu sevgili psikoloğum sayın İnci Aktaşa borçluyum. O güzel ve sıcacık yaklaşımı, sizi dinleyip anlaması ve doğru terapi ile çok iyi olduğunuzu hissettiriyor. Önce kendinize inanın. Doğru yerdeyim. Psikolojik danışmanıma güveniyorum ve iyi olacağım diyerek o koltuğa oturun ve sonucun çok olumlu olacağını göreceksiniz.

  • Oraya daha ilk gittiğim andan itibaren hayatım değişmeye başladı.Artık hayat beni çok yormuştu,gereksiz kaygılarım endişelerim sosyal hayatımı,ilişkilerimi etkilemeye başlamıştı.İşyerinde çalışamaz,yaptığım hiçbir şeyden zevk alamaz olmuştum.Gerçi içimden de hiç birşey yapmak gelmiyordu.İlaç kullanmayı düşünüyordum.Giderken çok işe yarayacağını gerçekten düşünmüyordum.Sadece ilaca başlamadan kendime bir şans vermek istedim.İçimdeki gücün hiç farkında değildim.İnci Hanım öncelikle içimde bulundurduğum kötü duygulardan arındırdı beni.Eksilmiş olan özgüvenimi tamir etti.Hayata bakış açımı değiştirdi ve hayatım değişti.Aslında etrafımda olup biten herşeyin sebebinin BEN olduğuma inandırdı beni.İçimdeki gücün farkına varmamı sağladı.Hayat aslında çok güzel😀

  • Farkındalığımın yüksek olduğunu düşünsem de yol gösterecek bir şeyler arıyordum. Beni harekete geçirecek ,ne yapmam ve ne yapmamam gerektiğini söyleyecek bir yönlendiriciye ihtiyaç duyuyordum.Özlem Hanım ile ilk olarak arkadaşımın vasıtasıyla tanıştım ve terapiye başladım.Neden değişmek istediğimle başladık çalışmalara. Konuşma dilimdeki yanlışları fark ettim,düşüncelerimdeki yanlış durumları fark ettim.Beni mutlu edecek ve güzel bir geleceğe götürecek olan şeylerin mevcut andaki olumsuzluklarla nasıl engellendiğini fark ettim. Ben değiştim ve iyileştim. Eski bilincimde değilim,geri dönmekte mümkün değil.Aynı farkındalıkla ilerliyorum. Özlem Hanım sonsuz teşekkürlerimi ve sevgilerimi sunuyorum.İyi ki varsınız!

  • Özlem Hanım merhaba, sizinle beni tanıştırdığı ve hayatın sırrını öğrettiği için Rabbime hep şükrediyorum. Her şey için çok teşekkür ediyorum

Leave a comment

Ara

Kategoriler